Annons

Infektion


Jag har gjort HyaCorp på rumpan i februari-mars 2020 på en klinik i Malmö ”Nordic Glam Clinik” vid totalt 2 tillfällen, omkring 100 ml. Därefter i slutet av november 2020 blev jag väldigt röd (nästan lite blå också), varm, svullen, fick pulserande känsla samt väldigt öm. Jag kunde då även känna exakt vad materialet låg. Under denna tiden var jag även gravid men fick missfall i samband med infektionen (vet inte ifall infektionen orsakade detta). Därefter fick jag antibiotika utskrivet av en läkare (dock inte från kliniken).
Hej! Jag skulle gärna vilja höra om era erfarenheter och tankar (svar ni fått av kliniker, vad ni hört från den vanliga vården, kanske jobbar du inom vården och har åsikter osv) angående operation i Coronatider.

Ena aspekten är självklart att det kanske inte är så bra att riskera att behöva använda vården pga en icke livsnödvändig operation, men det är mer det andra jag är tveksam till hur man ska tänka.Lnsandberg's picture
LnsandbergHej! Idag är min operation (Mentor Anatomiska, 255cc under muskeln) 8 dagar "gammal" och igår vart jag på återbesök. Vid besöket byttes tejpen och jag blev instruerad inför kommande byten som ska ske en gång i veckan.

När jag kom hem efter besöket så duschade jag som vanligt och fönade tejpen efteråt, inga problem alls.
Fy, det som inte får hända har hänt...

Den sista November 2016 genomförde jag en bröstförstoring och jag har i stort sett ända sedan dess varit dålig.
Mitt ena sår vägrade att läka så jag har ätit antibiotika.
Men det hjälpte dessvärre inte alls så bra som jag hade hoppats på.
Jag opererades för 11 dagar sedan och igår märkte jag att det kom lite var från ena ärret i armhålan. Det är inte direkt ett öppet sår men man ser att ett stygn saknas. De två hudflisorna sitter inte ihopa. Är även lite svullen nedanför ärret där det också är ömt.

Tvättade igår med vatten och tvål och har sedan dess luftat så mycket jag kunnat. Nu är där mer av en brun färg och tror det håller på att bildas en sårskorpa.

Hur ska jag göra för att förbättra detta? Tvätta med alsolsprit? Eller bara tvätta med tvål och vatten? Hur ofta?bat's picture
bat


Övriga taggar: 


Har gjort en fettransplantion för fyra år sen, och la det lite under ögonen eftersom jag hade så mörka ringar.

Nu har det snart gått fyra år sedan och jag är fortfarande röd och svullen! Min läkare vet inte vad det kan vara, har provat alla möjliga krämer utan resultat. Måste använda concealer dagligen för att dölja rödheten men det är svårt att dölja helt.

Vad kan det vara för fel? Hur ska jag få det här åtgärdat? Har redan lagt ner 25.000:- på det här så det känns lagom roligt.

Bild:
http://i63.tinypic.com/2cyoag.jpgAnnons
Annons
Annons