Annons
1 post / 0 new
#1 2023, December 10 - 06:42
Annicka
Annicka's picture
Offline
Last seen: 4 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2023-11-29 22:29

Göra resan tillsammans?

Hej!

Jag är relativt ny på forumet och skulle gärna vilja se om där är andra av er som gjort bröstlyft nu i nov/dec eller ska göra nu framöver som vill följas åt.

Jag gjorde mitt bröstlyft+ inlägg i onsdags den 6/12
Börjar lite sakta se att det kanske finns något bakom smärtan då jag tycker de första 4 5 dagarna varit horribla. Hade förvisso ställt in mig på det och längtar bara till vår och sommar när det förhoppningsvis är så värt det!!

Anledningen till varför jag valde operationen är att jag i ca 15 år haft stora komplex för mina bröst, efter barn och viktnedgång gick det till den gräns att där fanns inget kvar i dem och jag ville inte ens ha vanligt linne på mig då all hud låg konstigt.

Fick en fantastiskt gåva av min bästa tjejkompis att göra vid mina bröst då hon sen länge sett hur jag vantrivdes i dem. När möjlighet fanns för henne ville hon ge möjligheten vilket jag är evigt tacksam för.

Gjort konsultation för 6 år sen men var inte nöjd med svaren så gick aldrig vidare, men nu är det alltså gjort! Och om jag bortser från smärtan så tycker jag mig se ett resultat som nog kommer bli i min smak!

Någon som vill dela med sig och dela sin resa tillsammans?

Kanske ska tillägga att jag är opererad på Citadellkliniken i Landskrona Kanske t.o.m. fler här som är från Skåne

Ha det fint alla

Bröstlyft+ inlägg citadellkliniken 06/12 -23
Dr Peter Cosmo

Annons