Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, July 1 - 15:51
Consuela
Consuela's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 day ago
Silver
Joined: 2021-09-02 18:55

Erfarenhet av kliniken Plastikkirurgen Stockholm?

Var precis på konsultation för bröstförstoring hos Daniel Saiepour som tidigare jobbat på Proforma. Nu håller han hus på en ny klinik som heter Plastikkirurgen Stockholm. Kliniken har drygt ett år på nacken, så är lite nervös över det. Någon som opererat sig där?

Ålder: 29 år, Längd: 175cm, Vikt: ca: 62kg
Intresserad av: Näsplastik och Bröstförstoring.
Har nu: En sne näsa med tjock, potatistipp. Små b-kupor, runda och symmetriska.
Vill ha: Större bröst! Funderar mellan runda och anatomiska, men får se efter konsultation.
Läkare: Konsultation bröstförstoring - Patrik Höijer 30/6 2022 (Funderar även på Paolo Montemurro)
Konsulation näsplastik - Joakim Athlin 10/10 2022

Annons
2022, July 15 - 17:50
Loveli78
Loveli78's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 3 hours ago
Brons
Joined: 2022-05-25 16:51

Jag opererade mig där för ca 7 veckor sesan. Bröstlyft och implantat. Vet inte vad jag ska säga... Jag hoppas det blir fint när det läkt klart.. Då blir jag väl nöjd oavsett antar jag. Men i efterhand så önskar jag att jag valt en annan, helst större klinik. Tyvärr.
Op-teamet var bra. Men hela stället har ärligt talat känts rätt litet och smått oproffsigt... Daniel och en till doktor jag talat med har varit bra att prata med, men det verkar vara lite si och så med övrig personal. Sen undrar jag om jag verkligen fått rätt implantat till vad jag önskade.. Helat ville jg ha bara lyft och kroppseget fett. Mem det gick inte att göra i samma op sa han.. Och anatomiska motiva var inte att rek. Det slulle gå att få fint med runda mentor som skulle bli droppformade sen... Det är tidigt, jag vet, men bröstens form är som det ser ut nu inte vad jag önskade.
Jag ville ju ha anatomiska, sådär så det blir en skidbacke till bröstvårtan med rund form under vårtan. Ännu sitter vårtan liksom mitt på rundningen av mina mjuka mentorimplantat. Ser ut som jag har början till häng på vårtan liksom. Det kan bli bra om brösten hänger till sig, dvs om implantatet glider ner mer. Men... Då är ju brösten inte längre lika lyfta, som jag ju vill att de ska vara. Moment 22.
.. Men det är ju tidigt i processen ännu. Jag tänker begära ärrkorrigering samt mer lyft om det inte rättar till sig. Går de inte med på det går jag till annan klinik.

Kvinna 43 år, 166cm 70kg. 4 barn, 1 sectio.

Konsultationer: Art Clinic 2005. Victoriakliniken, Akademikliniken 2017. Plastikkirurgen Stockholm, Strandkliniken 2022.
Op:
Bukplastik 2017. Akademikliniken, G. Sellman.
Bröstlyft +implantat Mentor 355 ehp bakom muskeln, Plastikkirurgen Stockholm maj 2022.
Injektioner: Botox: Glabella, kråksparkar, ögonbrynslyft, panna, mungipor.
Olika utövare, varierande resultat.
Planerad op: intimkirurgi; blygdläppsförminskning samt ev försnävning.