Annons
8 posts / 0 new
Last post
#1 2022, September 28 - 20:01
Labiaplasty22
Labiaplasty22's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2022-09-08 23:02

Labiaplastik samt klitorishuva - Rika Hammaström Medequinn

Hej hörni,
Idag hände det. Idag la jag mig i operations sängen och gjorde vad jag drömt om att göra sedan jag var en liten skitunge 6 år. Idag fick jag äntligen min labiaplastik och mitt klitorislyft gjort. Och herregud vad glad jag är.

Tänker att jag i den här tråden tänkte dela hela min berättelse om allt detta: När/Varför jag började tänka på detta, hur länge jag gått i tankarna angående operation, när jag bestämde mig. Varför jag bestämde mig för just Rika, Om jag var nöjd med konsulation bemötande, självklart operationsdagen och all eftervård, tips, trix och läkning.

Jag själv har liksom läst precis varenda tråd om detta och tycker att de står alldelels för lite. Så just därför tänker jag att ni även ska få ställa så mycket frågor ni vill. Kan självklart uppdatera med bilder etc privat på läkning, ev ärrbildning.

Hoppas att jag kan hjälpa folk där ute som lider av samma problem som jag gjorde, och bara svara på frågor kring allt.

Alla frågor välkomnas!

Annons
2022, October 19 - 17:13
Kimbellaxo
Kimbellaxo's picture
Offline
Last seen: 1 week 5 days ago
Brons
Joined: 2022-10-08 21:53

Hej vad kul och spännande för dig. Kan verkligen känna av lyckan :) jag själv funderar på att göra en blyggläppförminskning hos Rika Hammarström men priset skrämmer mig lite..

Jag var på en konsultation hos henne idag och fick ett paket pris där en klitorislyft samt blyggläpp förminskning kommer kosta 80.000 tillsammans. Då får jag med 10.000 kr rabatt eftersom det blir två olika områden samtidigt.

Enbart blyggläpp förminskning kostar 45.000 men behöver göra klitoris lyft för att få ett snyggt resultat, så 80 papp är vad hon vill ha.

Har även vart på konsultation på Lotuskliniken och där skulle det kosta 45.000 kr allt som allt.

Då det är väldigt stor prisskillnad så blir man fundersam.
Rika är väldigt professionell och har gjort många intim operationer tidigare, känns därav tryggt att gå till henne.

Hade vart jättetacksam om du kan skriva vad du fick betala?
Känner du att resultatet är symmetriskt och syns ärren något?

Tacksam för svar❤️

Denise Fagerberg

2022, October 21 - 08:08
Julle123
Julle123's picture
Offline
Last seen: 1 month 5 days ago
Brons
Joined: 2022-10-21 07:54

Hej! Jag har bokat en operation hos Rika, har också funderat på detta länge har valt nu att boka! Men det enda jag är extremt orolig över är att ärren gör så att det smärtar under sex, har du testat att ha sex och hur har det gått isåfall? Man vill ju inte riskera att det gör ont och förstöra sexlivet haha.
Och vilken teknik skar hon som? Har hört att många kirurger föredrar wedge procedure då det blir mest naturligt. Tacksam för svar!!

2022, October 27 - 00:23
Labiaplasty22
Labiaplasty22's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2022-09-08 23:02

Hej, vill bara börja med att säga - jag har verkligen lidit i flera år över mina läppisar. Gick runt i tron och hoppades verkligen att jag en dag kanske skulle bli nöjd med de ändå tillslut. Men helt sjukt nog så var de som att varje dag blev sämre och sämre. Och min självkänsla försvann liksom helt och hållet. Även om jag förstår att de är ett totalt fjanteri att ens underliv ska kunna påverka en på de sättet. Men de gjorde de verkligen. Jag önskar att jag hade gjort denna operation tidigare. Och jag vill inte uppmana till operation eller försöka få någon annan att göra ett ingrepp. Tycker verkligen att alla egentligen ska älska dig själva som dom är. Men samtidigt så vet jag att när folk sa så till mig så led jag istället. För de kändes som om att ingen förstod mig och jag kände mig bara förminskad. Så från mig till dig, så vill jag bara vara öppen och ärlig och säga att det här var de absolut bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv. Är liksom helt lyrisk över hur min nya fittis kommer se ut.

Men jag förstår verkligen din oro över priset, jag själv fick en klump i magen först. Gick hem och grät för att de kändes så fruktansvärt mycket. Men sen satt jag och tänkte ett tag på hur psykiskt dåligt jag mår pga hur jag ser ut där nere, vilken ångest jag känner konstant för att jag inte kunde vara naken framför min partner. Hur plågad jag alltid varit av det. Och plötsligt kändes 70.000 jämfört med ett fortsatt liv med sånt äckel o hat över mitt underliv som ingenting.

( vill förtydliga att INGET underliv är äckligt eller fult. Men vill bara förtydliga vilka känslor jag kände över hur jag såg ut för att ge en tydligare bild varför priset ändå var värt de för mig)

Jag hade iallafall också sedan tidigare lyckats läsa mig till att Rikas patienter betalat väldigt olika priser både när de kommer till konsultation och operation.

När de kommer till konsultationen så betalade jag enbart 250 kr och inte 2000 kr som andra, tror de framförallt var för att jag faktiskt ringde medequinn och var fast bestämd för operation. Bad nästan om att få en tid direkt, men receptionisten tyckte ändå att jag åtminstone skulle ha en telefonsamtal med rika - det bokade jag redan för dagen efter. I samtalet berättade jag för Rika hur fruktansvärt jobbigt och psykiskt påfrestande mitt underliv var för mig. Hon var väldigt rak på sak, fattade sig oerhört kort men hon var ändå så extremt förstående och bokade in mig redan veckan efter för konsultation.

Så tänker att jag antingen fick konsultationen enbart för 250 för att hon ” tyckte synd om mig”. Eller om vägen att gå är att först ta telefonsamtal med rika - via medequinn- för att sen boka ett möte. ( hur som helst så trodde jag att ja skulle betala 2000, men hon i kassan sa att de enbart var 250 och då har jag inte nått högkostnadsskyddet)

Men iallafall, för operationen betalade jag 40.000 för blygdläpparna och30.000 för klitoris. Skulle nog vilja säga att jag hade ungefär 3-4 cm blygdläppar samt en klitoris som stack ut. En relativt ” köttig” vagina allt som allt. Kollade också rätt mycket på andra kliniker - som verkar ha ett tak på 45.000 för båda, men det var just att rika kändes så professionell i sitt sätt samt att hon verkade ha en extrem kompetens inom ingreppet. Som ändå trots allt fick mig att välja rika. Hon kan liksom sin grej. Men precis som du säger tycker jag att det är något fuffens med hennes prissättning. Jag fick trots hennes kunnighet samt professionalism ett intryck att det var lite ” hitte på priser” fick också höra att jag fick rabatt på 15.000, vilket känns som något hon bara säger. Känns inte som att hon direkt går efter något mer än de priser som känns rätt för henne där och då. Jätte konstigt - men jag var nästan villig o betala vad som helst.

Och hitills ( nu har de bara gått 4 veckor) så är jag redan riktigt nöjd med mitt resultat. Känns som en sån extrem befrielse. Mina blygdläppar läkte ihop redan vecka 2 helt sjukt nog, och har enbart stygnen från klitoris kvar samt de är fortfarande rätt svullet. Vilket var något jag först panikade över, men sedan hörde jag av mig till rika. Men sedan lugnade hon mig med att vi gör en korrigering om jag inte är nöjd. (Vilket är ännu en sak jag känner mig nöjd över med just Rika. Efter open fick man hennes privata nummer där man får höra av sig när som helst på dygnet. ) sedan kommer inte de riktiga resultatet förens flera veckor, jag är typ precis i de stadiet där man börjat se hur de kanske eventuellt kommer de ut. Så när de kommer till symmetri och ärrbildning så kan jag inte riktigt svara på de ännu. Men av vad jag iallafall ser, så ser jag varken är eller något osymmetriskt - och jag är nöjd förutom min mini sopp som förhoppningsvis lägger dig snart.

Annons
2022, October 27 - 00:34
Labiaplasty22
Labiaplasty22's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2022-09-08 23:02

Hej!
Men åh vad kul, hoppas att du är nöjd med ditt beslut.
I första hand känner jag att de är rätt viktigt att nämna att alla kanske inte upplever samma resultat. Att de gick bra för någon innebär givetvis inte att de går bra för alla. Men allt de här antar jag att du redan vet. Men vill bara inte lova något, som du sen kanske inte alls känner i efterhand. Eller att du baserar ditt beslut på mitt svar. MEN:

Jag hade sex redan efter 2.5 veckor vilket man ABSOLUT inte ska. För mig gick de så otroligt bra. Att både jag och min partner rateade sexet som bland de bästa gånger vi haft ihop. De sved lite i början, och ja rätt mycket efter. Men inte alls under sexet. Det här är ju inte under några omständigheter något att rekomendera!! Utan man ska helst vänta runt 12 veckor innan samlag. Men ja delen med o vänta gick ju inte särskilt bra för mig. Efter de har jag haft samlag kanske 6 gånger och de har inte varit några problem eller smärta allt. Förutom att de blivit lite svullet och så efter och även lite smärta pga svullnaden. Men tror detta även beror på att mina blygdläppar läkte ihop så snabbt. Tror de är jag och en till tjej på de här forumet som haft så snabb läkningsprocess och hon hade även så samlag efter 2 veckor. Vilket enligt henne ska ha gått bra. Men allt beror nog på hur man läker så att säga.

Tekniken har jag faktiskt ingen aning om. Rika hade mitt fulla förtroende då jag sett alla hennes ” mästerverk” sedan tidigare. Så de var inte viktigt för mig när allt låg i hennes händer.

2022, October 27 - 00:34
Labiaplasty22
Labiaplasty22's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2022-09-08 23:02

Hej!
Men åh vad kul, hoppas att du är nöjd med ditt beslut.
I första hand känner jag att de är rätt viktigt att nämna att alla kanske inte upplever samma resultat. Att de gick bra för någon innebär givetvis inte att de går bra för alla. Men allt de här antar jag att du redan vet. Men vill bara inte lova något, som du sen kanske inte alls känner i efterhand. Eller att du baserar ditt beslut på mitt svar. MEN:

Jag hade sex redan efter 2.5 veckor vilket man ABSOLUT inte ska. För mig gick de så otroligt bra. Att både jag och min partner rateade sexet som bland de bästa gånger vi haft ihop. De sved lite i början, och ja rätt mycket efter. Men inte alls under sexet. Det här är ju inte under några omständigheter något att rekomendera!! Utan man ska helst vänta runt 12 veckor innan samlag. Men ja delen med o vänta gick ju inte särskilt bra för mig. Efter de har jag haft samlag kanske 6 gånger och de har inte varit några problem eller smärta allt. Förutom att de blivit lite svullet och så efter och även lite smärta pga svullnaden. Men tror detta även beror på att mina blygdläppar läkte ihop så snabbt. Tror de är jag och en till tjej på de här forumet som haft så snabb läkningsprocess och hon hade även så samlag efter 2 veckor. Vilket enligt henne ska ha gått bra. Men allt beror nog på hur man läker så att säga.

Tekniken har jag faktiskt ingen aning om. Rika hade mitt fulla förtroende då jag sett alla hennes ” mästerverk” sedan tidigare. Så de var inte viktigt för mig när allt låg i hennes händer.

2022, October 27 - 00:34
Labiaplasty22
Labiaplasty22's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2022-09-08 23:02

Hej!
Men åh vad kul, hoppas att du är nöjd med ditt beslut.
I första hand känner jag att de är rätt viktigt att nämna att alla kanske inte upplever samma resultat. Att de gick bra för någon innebär givetvis inte att de går bra för alla. Men allt de här antar jag att du redan vet. Men vill bara inte lova något, som du sen kanske inte alls känner i efterhand. Eller att du baserar ditt beslut på mitt svar. MEN:

Jag hade sex redan efter 2.5 veckor vilket man ABSOLUT inte ska. För mig gick de så otroligt bra. Att både jag och min partner rateade sexet som bland de bästa gånger vi haft ihop. De sved lite i början, och ja rätt mycket efter. Men inte alls under sexet. Det här är ju inte under några omständigheter något att rekomendera!! Utan man ska helst vänta runt 12 veckor innan samlag. Men ja delen med o vänta gick ju inte särskilt bra för mig. Efter de har jag haft samlag kanske 6 gånger och de har inte varit några problem eller smärta allt. Förutom att de blivit lite svullet och så efter och även lite smärta pga svullnaden. Men tror detta även beror på att mina blygdläppar läkte ihop så snabbt. Tror de är jag och en till tjej på de här forumet som haft så snabb läkningsprocess och hon hade även så samlag efter 2 veckor. Vilket enligt henne ska ha gått bra. Men allt beror nog på hur man läker så att säga.

Tekniken har jag faktiskt ingen aning om. Rika hade mitt fulla förtroende då jag sett alla hennes ” mästerverk” sedan tidigare. Så de var inte viktigt för mig när allt låg i hennes händer.

Annons
2022, October 27 - 00:34
Labiaplasty22
Labiaplasty22's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Brons
Joined: 2022-09-08 23:02

Hej!
Men åh vad kul, hoppas att du är nöjd med ditt beslut.
I första hand känner jag att de är rätt viktigt att nämna att alla kanske inte upplever samma resultat. Att de gick bra för någon innebär givetvis inte att de går bra för alla. Men allt de här antar jag att du redan vet. Men vill bara inte lova något, som du sen kanske inte alls känner i efterhand. Eller att du baserar ditt beslut på mitt svar. MEN:

Jag hade sex redan efter 2.5 veckor vilket man ABSOLUT inte ska. För mig gick de så otroligt bra. Att både jag och min partner rateade sexet som bland de bästa gånger vi haft ihop. De sved lite i början, och ja rätt mycket efter. Men inte alls under sexet. Det här är ju inte under några omständigheter något att rekomendera!! Utan man ska helst vänta runt 12 veckor innan samlag. Men ja delen med o vänta gick ju inte särskilt bra för mig. Efter de har jag haft samlag kanske 6 gånger och de har inte varit några problem eller smärta allt. Förutom att de blivit lite svullet och så efter och även lite smärta pga svullnaden. Men tror detta även beror på att mina blygdläppar läkte ihop så snabbt. Tror de är jag och en till tjej på de här forumet som haft så snabb läkningsprocess och hon hade även så samlag efter 2 veckor. Vilket enligt henne ska ha gått bra. Men allt beror nog på hur man läker så att säga.

Tekniken har jag faktiskt ingen aning om. Rika hade mitt fulla förtroende då jag sett alla hennes ” mästerverk” sedan tidigare. Så de var inte viktigt för mig när allt låg i hennes händer.