Annons

Adevita Specialistklinik - Stockholm


Hej! Någon som gjort något ingrepp på Art clinic Stockholm och vill dela med sig av sin upplevelse? Är kirurgerna bra? Bra hygien? Vill veta allt !

Om du inte har något att säga om just Art Clinic men om någon annan klinik i Stockholm eller utanför så vill jag gärna höra de också!

Mvh Nervös som funderar på att göra en bröstförstoring.
Vill helt klart byta storlek framöver. Har bara gått 3 veckor Men kunde ej göra den storlek jag önskade. Hur snabbt kan man byta implantat tro??? Och blire billigare om man byter på samma ställe. Gjorde på nordiska kliniken i Stockholm. Tacksam för.svar.
Hej!
Jag undrar vilken klinik som rekommenderas mest för fettsugning av magen....?
Jag är 26 år och har fett som inte vill försvinna på magen... Hört att Fettsugning med BodyJet ska vara en bra metod(op)
Vilken klinik? Klinik34 har extremt långa väntetider, annars hade jag gärna sökt mig dit direkt.
Art Clinic?
Tips mottages tacksamtMer information: 

Tear Through och kindskulptering; Super nöjd, 1,5ml i kinderna och 1 ml fördelat på båda ögonen. gjordes 2016 och håller fortfarande. DrK Clinics och dr Kader injicerade. Ser att POF lagt till Adevita som klinik, det är fel!! Får inte bort det och kan inte välja Dr. K Clinics i listan!Hej
är 25 år och ena ögat har för mkt ögonlock än den andra så det ser inte bra ut på bilder. Har alltid haft komplex över det och nu funderar jag på göra övre ögonlocksplastik och har träffat läkare men är väldigt rädd att jag ska ändras i utseendet eller att ögonen kommer se olika ut efter? har någon i min ålder gjort kan ni berätta och jag vill gärna se bilder? för jag har bara sett bilder på äldre människor som har gjort, jag är väldigt skeptisk men samtidigt vill verkligen göra operationen!

hälsningar
Hejsan!
Undrar om någon vet vad som är min/max bredd på implantaten beroende på ens egna bröstbredd? Har hört så mycket olika ang detta. Jag är ute efter en klyfta för just nu kan jag nästan lägga hela min hand emellan mina bröst... Ska operera mig om två veckor och min kirurg har rekommenderat mig Motiva round corsé för att få en mer fyllighet/bullighet uppåt dvs mer put och att det ska ge mig mer klyfta. Men det beror väl även på bredden på implantatet? Snälla hjälp mig blir galen på detta snart haha! Kan man ha bredare inplantat än ens egna bröstbredd och isåfall hur mycket??
Hej! Jag ska operera mig för andra gången och undrar om ni är fler som gjort det och vet om man får åka hem samma dag? Ska operera mig på proforma hos Örjan Gribbe den 19 juli :DAnnons
Annons
Annons