Annons

Art Clinic - Jönköping

Bröstförstoring Art Clinic - Jönköping - - Bröstförstoring - jul 2019

Pris på behandling
Pris: 
54000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-07-01
Beskrivning: 

Är supermega nöjd med mina nya tjejer!! La in 265cc i vänster och 230cc i höger bröst, det blev precis lagom för mig som inte ville ha så stora bröst men ändå ha något 😃💁🏼‍♀️

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Fick snabbt en tid till konsultation, även om mycket redan var uppbokat. Fick mina 45 minuter, men fick vänta 15 min efter utsatt mötestid innan jag fick komma in.
Mycket bra bemötande, vi började prata om mitt problem och mina förväntningar. För att kunna diskutera vidare började vi bedöma om jag behövde ett lyft. Vilket behövdes. Vid tidigare konsultation bedömdes att jag behövde ankarlyft på båda. Karl bedömde snabbt att han kunde göra ett lollipoplyft på ena och korrigera det andra genom en form av L teknik (som på operation kanske måste konverteras till ett ankarlyft om beroende på vecket). Positivt då jag i så fall slipper ett T-sår. Fick djupgående information om risker, utförande etc. mha powerpointbildspel. Fick se flera bilder på operationer som han genomfört på bröst med ungefär lika utgångsläge som mina. Han visade och jämförde implantat, var tydlig med vilka som skulle passa mig bäst efter min önskan om naturligt resultat och förklarade varför andra alternativ inte är lämpligt. Fick se en 3D-konstruktion av hur det ungefär kommer att bli.
Trevlig, trygg och seriös upplevelse.


Mer information: 

Operation under september.
425cc bakom muskel.
Idagsläget 75C
Blivande strl oklartHej, tänkte det kunde vara trevligt att hitta andra som också ska opereras i september.
Jag ska göra min första operation och har aldrig blivit sövd. Jag är lite nervös inför detta.Mer information: 

Bröstförstoring. Motiva Ergonomix 315, framför bröstmuskel


Annons
Annons
Annons