Annons

Art Clinic - Jönköping


Hej, jag har konsultation bokad både i Göteborg hos Per Windh och i Jönköping hos Karl Bremer. Behöver erfarenheter står och velar det ena är närmare mig och det andra alternativet kan nog ge mig en operation närmare den tid jag önskar. Vet inte hur jag ska tänka eller prioritera. Så erfarenheter av dessa vem är värd att rätta sig efter? Fråga nummer två, hur tätt inpå kan man avboka en operationstid för om det känns bra/bättre med kirurgen nära mig vill jag kunna avboka den andra operationen och boka där ist.Mer information: 

Operation 14/4 Dr Karl Bremer
Motiva Round 355 cc, bakom


Datum: 
2021, juni 17
om 30 dagar
Bild för Limpan20
Limpan20
Mer information: 

Misstanke om tubulära bröst missbildning som ska åtgärdas. Ej bestämt hur än. Ev implantat, fettransplantation från mage, operation av bröstvårtor.Hejsan!

Är en 20 årig tjej som ska genomgå en bröstförstoring och eventuell korrigering av bröstvårtor då det finns misstanke om ”lätt” tubulär bröstmissbildning.

Allt är dock nytt för mig och att välja kirurg och klinik känns svårt. Patrik Höijer på Nordiska kliniken dyker ofta upp på forum och sägs vara bra. Har dock hört om folk som fått rippling och så tycker jag att vissa av efterbilderna ser konstiga ut. Som om bröstet börjar för långt ner på bröstkorgen?Bild för Zandruz
Zandruz
Mer information: 

Mentor anatomiska cpg 322 330 cc


Byte av implantat Art Clinic - Jönköping - - Byte av implantat - apr 2021

Pris på behandling
Pris: 
54900 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-04-14
Beskrivning: 

Träffade Karl Bremer på konsultation för implantatbyte och lyft, han tyckte inte ett lyft skulle behövas utan rekommenderade istället att lägga i något större implantat och flytta dem längre ner än nu. Han lovade inte att detta skulle göra mig 100%nöjd men sa att han tyckte det var värt ett försök. Ser spänt fram emot resultatet, håller alla tummar!

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Konsultation- bröstförstoring. Nuvarande strl 75 A/B


Annons
Annons
Annons