Annons

Art Clinic - Jönköping

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft nov 2019 - Art Clinic - Jönköping Karl Bremer - Snowmonstret

2019-11-06

Min berättelse kan vara färgad av min egen yrkeserfarenhet då jag är yrkesverksam som intensivvårdssjuksköterska. Vilket innebär att jag varit med en del inne på olika operationssalar och mitt arbete innebär att jag utöver att arbeta på en intensivvårdsavdelning roterar in till en uppvakningsavdelning. Tanken är ändå att denna berättelse ska spegla vad som hände under dagen, men hur jag uppfattat saker kan vara beroende av den kunskap jag har om arbetet och omvårdnadsutövande.

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Art Clinic - Jönköping - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft - nov 2019

Pris på behandling
Pris: 
79900 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-11-06
Beskrivning: 

Implantat mentor ingick i priset.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)

Bröstförstoring nov 2019 - Art Clinic - Jönköping Hans Vintertun - Some

2019-11-14

Hej Jag läste så många op-berättelser inför min op för att på något sätt förbereda mig på vad jag kunde vänta mig. Så nu bjuder jag på min erfarenhet. Jag jobbad över kvällen innan, oplanerat, och det var stressigt värre att komma hem trött och sliten och veta att jag skulle upp i ottan igen. Men jag hann inte noja innan i massor, så kanske det var bra ändå. Det blev min andra dusch och sen godnatt. Sov bra konstigt nog. Klockan ringde kl 03.40 för en sista dusch och sen två timmars bilkörning på morgonkvisten.


Hej!
Hur länge efter eran bröstoperation var ni svullna i kroppen? (Magen).

Fick ni också dålig hy? Så som små finnar? Hur länge pågick det?

Sen fick jag blåsor av en tejp som jag har för att få mer klyfta, har ni uppleft det? Jag har tvättat det med tvål och vatten och även desivon.

Kram!
Hej tjejer! Mitt första inlägg här.
Hej alla!
Jag gjorde en bröstförstoring för 1 vecka sen, var på återbesök igår & allt såg bra ut. Jag har knappt haft ont & har slutat med värktabletterna för några dagar sen.
Dock tycker jag att stödbhn jag fick av kliniken är sååå obekväm, får ont av den. Köpte därför en till på Intersport av märket casall. Den var dock lina obekväm efter några timmar så bytte tillbaka innan jag la mig igår kväll.
Upptäckte nu till min förfasan att jag knäppt upp min bh i sömnen 😱 Så troligtvis har jag sovit utan hela natten, väldigt skönt men kanske inte så bra.Annons
Annons
Annons