Annons

Eriksbergskliniken - Stockholm


Hej!

Jag var hos Eriksbergskliniken i Stockholm och gjorde en filler behandling för att behandla mörka ringar under ögonen.
De använde mitt egna fett som de tog från insidan av knäna.

Gjorde behandlingen i Februari och var på återbesök idag (20 Juni) för jag inte tycker det ser bra ut.

Det mörka är knappt förbättrat men problemet är att det ser ut som om jag har fått 2 smällar under ögonen. Man ser liksom exakt där hon har lagt in fettet. Det är bulligt och ser ut som en mask under huden, riktigt fult.
Någon som har erfarenhet av Marie på Eriksbergskliniken? Kan inte hitta mycket om hennes jobb alls
Hej! Jag har bestämt mig för att göra ett bröstlyft. Har inte bestämt mig för klinik ännu men Art Clinic i Uppsala och Eriksbergskliniken i Stockholm verkar bra. Har ni någon erfarenhet om de klinikerna? På Art clinic intresserar Aili Low mig, någon erfarenhet om henne? Är hon bra? Och på Eriksbergskliniken Marie Forseni Flodin. Någon erfarenhet av henne?
Hej!
Jag undrar ifall det är någon som har varit på konsultation/gjort bröstförstoring hos Marie Forseni Flodin på Eriksbergskliniken? :)
Har inte kunnat hitta så mycket trådar om henne.
Är det någon som har erfarenhet av kapselbildning och korrigering av denna?
Jag opererade mig för ca 7 månader sedan. Fick en blödning på vänster bröst någon dag efter operationen och har haft problem med bröstet sedan dess.
Nu har jag tydlig kapselbildning och har fått tid för korrigering.Mer information: 

Har tid korrigering av kapselbildning i vänster bröst där även implantatet åkt ner och jag kan känna det genom huden. Funderar på att även få höger bröst korrigerat då implantatet känns lite under bröstet.Jag är på god väg till att beställa en konsultation, det som tar emot dock är att jag har ingen aning om vart jag vill göra den. 
När jag har kollat runt på hemsidor för olika kliniker så har jag fastnat för Bellakliniken i Helsingborg. Annons
Annons
Annons