Annons

Esteworld

linnea1998's picture
linnea1998Hej, jag vill göra en näsoperation i Turkiet. Jag funderar på Esteworld då det känns tryggt med den svenska kontakten, samt att priset var bra.

Någon som har erfarenhet av näsplastik hos Esteworld? Jag vill veta ALLT om din upplevelse och vilken läkare du rekommenderar.

Jag vill även göra fa grafting/fetttransplantation till min pannan (ev något mer område i ansiktete) då min hud är ojämn. Någon som har gjort detta där också?Rumplyft - Brazilian Buttlift feb 2021 - Esteworld GÜLER GAMZE EREN ÖZCAN - ceciliia

2021-02-08

Min BBL på Esteworld gick hur bra som helst! Betalade för operationen på deras klinik/kontor i Sverige, och i priset ingick i stort sett allt utom flygbiljetten. Hotell, alla transfers (både till och från flygplats och mellan klinik och hotell), konsultation, operation, smärtstillande, nätterna på kliniken och förstås BBL kudde och korsett. De från Esteworld hade tät kontakt under hela Turiket-vistelsen, och gav alltid info om vad som var nästa steg så man behövde inte tänka själv.

Annons
Annons
Annons