Annons

Laser o Estetik - Uppsala


Hejhej.
Jag undrar ifall någon har erfarenhet av Estetikum i Uppsala? (f.d. Uppsala Laser & Estetik). Då detta är nära min hemstad så funderar jag på att gå dit istället för att åka till Sthlm.

Hade velat genomföra en fettsugning runt magen, och jag har fått höra att de har en väldigt bra överläkare där (Vilyam Melki) som är väldigt duktig och erfaren.

De få recensioner jag kan hitta om dem, är väldigt positiva. Men skulle gärna vilja höra om någon här inne har någon erfarenhet av Estetikum och kan komma med feedback, både positivt samt negativt.Smartlipo (Laserfettsugning) dec 2018 - Laser o Estetik - Uppsala Vilyam Melki - Elinta

2018-12-29

Efter att ha tagit del av berättelser här i forumet och läst på så bestämde jag mig för Smartlipo, och Dr Melki. Skulle ta bort på mage men han tipsade om att även köra handtag och rygg för kanonresultat. Han lyssnade på mig och min egna upplevelse om hur jag ville se ut, därför föreslog han det. Det var billigare att köra allt på en gång så jag passade på. Inte för att det är billigt att göra Smartlipo haha. Då jag hade väldigt brådis att göra det här (ville vara bikiniredo till en bokad semester 2 månader fram) och de hade fullbokat så hade jag tur att de hade en avbokning.

Smartlipo (Laserfettsugning) apr 2018 - Laser o Estetik - Uppsala Vilyam Melki - H.F.T

2018-04-04

Efter att återigen vid graviditet ha svällt upp som en hormonballong (från strl S till XL) så beslutade jag mig för att genomföra en fettsugning. Efter min första graviditet ledde övervikten till en ätstörning som tog mig många år att ta mig igenom så det ville jag inte utsätta mig för en gång till... Nu när jag vid min andra graviditet svällde upp på exakt samma vis så avvaktade jag två månader för att se om kroppen ville samarbete den här gången men det ville den inte.. Trots hård träning så gick jag inte ner ett gram..

Smartlipo (Laserfettsugning), Övrigt/annat Laser o Estetik - Uppsala - Smartlipo (Laserfettsugning), Övrigt/annat - apr 2018

Pris på behandling
Pris: 
60000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-04-04
Beskrivning: 

Smartlipo fettsugning av insida lår/knä - 50 000kr
Skinntightening - 10 000kr

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Medelvärde: 4 (1 röst)


Hej
Vill fettsuga, letar efter en bra klinik. Bor i östergötland så nära kliniker är de en plus.

Syftet med operationen är att ja ska må bra och få platt mage.
Vilken klinik rekomenderar ni??
Resultat??
Erfarenhet??

Berätta gärna allt.Annons
Annons
Annons