Annons

Specialistläkarhuset - Sundsvall


Hej

Jag planerar att gå igenom en gynekomasti-operation i Sundsvall inom snar framtid för att få bort den lilla mänga extra körtelvävnad jag lyckas behålla sedan puberteten.

Jag är nu kluven mellan val av klinik.
Jag träffade Göran Stålhult på Specialistläkarhuset för ett år sedan via en konsultation och han var trevlig men lät lite "obrydd". Här skulle operationen kosta 30 500kr.
Äntligen är det dags att förhoppningsvis få till en efterlängtad bukplastik och undrar därför om någon har erfarenhet av detta i ingrepp i Sundsvall eller Umeå? Av Anne Therese Lauvrud eller Göran Ståhlhult som utför detta på båda platserna :)
Jag är super blå efter ankarlyft och funderar om man kan smörja med hitudoid där inte tejpen sitter självfallet?Bröstlyft - Ankarlyft, Vårtgårdsplastik Specialistläkarhuset - Sundsvall - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Vårtgårdsplastik - dec 2019

Pris på behandling
Pris: 
45000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-12-17
Beskrivning: 

Ankarlyft med vårtgårdskorrigering

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bröstlyft - Ankarlyft, Vårtgårdsplastik dec 2019 - Specialistläkarhuset - Sundsvall Anne Therese Lauvrud - Uprising

2019-12-17

Efter konsultation var det dax för operation. fick förbereda mig med decutan dusch dagen före och på op dagen. Fick ett gott mottagande, de visade mig in till ett litet rum med säng och klädskåp. Där fick jag dropp och en smärtstillande tablett i väntan på operation. Anne kom in och ritade upp för snitten och fick med alla hemska hår runt vårtgården som jag lidit av under många år. Jag var förvånad över hur högt bröstvårtorna skulle hamna men hon visade tanken bakom och förklarade väl så det kändes tryggt.

Mona-Mii's picture
Mona-Mii  • Gjorde en bröstförstorning för 1 v sedan, den 22/10, och undrar vad jag har att förvänta mig nu?
  • Kan man se resultat vecka för vecka nu? Hur länge kommer de vara som två stenhårda bollar? :
  • Vad är er erfarenhet av detta ny-op situation?? Tacksam för svar !
Hej! Jag gjorde full bukplastik för två månader sedan. Jag har tyckt att senaste månaden har jag sett ut som en "blobb", dvs att magen står ut. Jag känner mig inte alls bekväm och fin som jag gjorde veckorna efter OP. Jag tog en bild från sidan 5 dagar efter OP och sedan en bild idag (2 mån + 2 dagar efter OP) och såg en tydlig skillnad. Jag har inte gått upp i vikt. Jag ska ha återbesök hos min kirurg om några veckor men jag är rädd att han ska säga att jag får leva med att se ut såhär. Är det svullnad? Har jag gjort något fel? Kommer jag att se ut som en blobb nu?Annons
Annons
Annons