Annons

Aili Low

Bild för Boobzilla
Boobzilla
Mer information: 

Då mina implantat vände sig ett flertal gånger, motiva ergonomix 450 cc full, så böt vi implantat till motiva round 525 cc demi. Inte riktigt en korrigering, men ändå lite. Jag är så himla nöjd nu!


Bild för Galapetter
GalapetterHej!

Jag är 53 år och har under många år haft genetiskt uppkomna påsar under ögonen och har märkt att dessa med åren blivit allt mer markerade och i och med Zoommöten och liknande så har jag nu kommit till insikt om att jag nu vill göra något åt detta. Men frågorna är många och oron att man verkligen vill göra rätt val av kirurg.

Jag bor i Stockholm och mina frågor är som följer:
Hej

Jag undrar om någon har gjort kirurgiskt ingrepp för att ta bort ca 12 års gammal läpp silikon som jag injicerade i Egypten år 2011.
Jag fick aldrig veta vad för silikon det var mer än att det var permanent.

Jag undrar oxå vad det kostar/kostade och hur resultatet blev.Hakplastik - hakförminskning jan 2021 - Plastikakademin - Linköping Aili Low - SouthStar

2021-01-12

Hej allihopa!

Jag har nyligen (21-01-12) opererat käken för att få en mer V-formad (som Kim Kardashian) ansikte och har också förminskat hakan plus sliding. Jag hade en bredd och markerad käk och önskade har en mer feminin och delikat ansikte.

Jag har hittat en fantastisk bra kirurg, Dr. Johan Abtahi, Plastikakademin i Linköping.
Jag opererats för två veckor sedan och kan redan se resultatet på operationen.


Jag har haft inplantat sedan 2005 så det är dax att byta ut dem. Jag har sedan op gått upp i vikt och klimakteriet har ökat på bröstvävnaden. Jag ska ta ur implantaten och göra ett lyft. Jag har haft webb konsultation med Olga på strandkliniken. Vi pratade om att ta ut inplantat och kapsel. Hon bedömde att efter uttag skulle jag ha en C-D kupa. Jag påtalade att jag ville ha runt E men hon tyckte att det skulle bli häng då. Jag vill ha en större byst då jag gillar mina kurvor nu förtiden. Jag fick uppfattningen om att hon skulle ta bort vävnad så det blev en mindre byst.Bild för Labolina74
Labolina74När jag tog av mig min stöd-BH nyss såg jag kladd på den. Tog bort tejpen över operationssåret och det är fullt med vitt kladd. Det är lite rött runt men gör inte ont. Det andra såret ser inte ut så. Imorgon är det 3 veckor sedan min operation. Ska ringa och prata med sköterska imorgon. Ville bara kolla om någon av er haft så? Det ser ut att glipa lite i det såret också.Mer information: 

Dr Jahan Abtahi - den bästa konsultation i mitt liv.
Han visar god förståelse för min problematik och föreslår en bra lösning.
Genioplasty hakförminskning både lodrätt och vertikalt. T shave bone reduction.


Annons
Annons
Annons