Annons

Ali Bagher

Bröstförstoring Apr 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Hoshi

2024-04-30

Jag började med att boka in en konsultation där jag fick bra information, svar på alla mina frågor och rekommendation på val av implantat. Då jag hade andra tankar om storlek så upplyste läkaren mig om vad deras rekommendation var och vad som kan hända om jag böjer en större storlek. Allt gick smidigt, bokade in en dag för operation och fick skriva på avtalet digitalt när jag haft tid att läsa genom och fundera hemma. Den enda kritik jag har är att det blev fel uppgifter i det förts avtalet så tiden för att skriva på blev lite förlängd, men fick rätt till slut och allt gick bra.


Idag kom jag hem efter min bukplastik som Ali Bagher utfört på Estetikcentrum. Jag är redan så nöjd och längtar till det läker helt. Från det att jag kom in till kliniken till hemgång blev jag väl omhändertagen av främst sjuksköterska Jessica men också av narkosläkaren och Ali. Jag rekommenderar starkt Estetikcentrum och Ali Bagher.



Bröstförminskning Feb 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Katarina T

2024-02-09

Efter många års smärta i rygg och nacke bestämde jag mig för att göra en bröstförminskning. Från konsultationstiden till operationen gick det fort och det var skönt. Från första stund har jag känt mig väl omhändertagen. All personal har varit fantastiska och jag har inte ångrat mig att jag gjort detta. Ett stort tack för allt.

Linaaa94's picture
Linaaa94
Mer information: 

Opererade mig igår 13/2 13:00 och jag mår oförskämt bra.
Jag trodde att jag skulle ha mer ont än vad jag faktiskt har har.
Det jobbigaste var nog att fasta innan.


Linaaa94's picture
Linaaa94
Mer information: 

Har länge gått i tankarna att förstora mina bröst efter att ha ammat i sammanlagt 4år. Så har vid många olika tillfällen surfat runder och kollat in olika kliniker. Och så fick jag ett erbjudande om på 50% konsultation på Instagram som jag nappade på direkt. Tänkte att det skadar ju inte att känna av läget och hur det känns när man väl är där.
Och mycket riktigt så kändes det hur bra som helst och vi bokade en tid för Operation samma dag. Så nu ca2 månader senare sitter jag hemma nyopererad och mår faktiskt oförskämt bra.


Annons
Annons
Annons