Annons

Anders Liss

Bild för Polly
Polly
Mer information: 

Konsultation hos Anders Liss angående näsplastik. Fick ett bra och professionellt bemötande, han var trevlig och lyssnade på mig. Fick även 3d-simulering på hur min näsa skulle kunna se ut efter operation.Har varit på konsultation hos Anders Liss på Art Clinic och hos Paolo Montemurro på Akademikliniken. Jag är intresserad av en smalare näsa samt få mer symmetriska näsborrar då den ena idag är större och mer sned än den andra. Hos Anders fick jag bilder från en simulerng på hur näsborrarna skulle kunna se ut efter en operation, vilket jag tyckte såg bra ut. Men sen när jag var hos Paolo så sa han att man inte kunde göra något åt mina näsborrar, att jag bara måste acceptera att allas ansikten är lite osymmetriska. Jag vet inte riktigt vem jag ska tro på i detta läge.Mer information: 

Motiva Ergonomix 340 cc Demi


Bild för enzo1234
enzo1234Hej! Jag undrar om någon har erfarenhet av Anders Liss på Art Clinic i Uppsala? Jag ska dit i veckan på konsultation för misstänkt lipödem, är i väldigt tidigt stadium, ingen skulle ens se det så lite är det just nu, bara som en liten utbuktnad på insidan av anklarna, men jag har visat upp det för andra läkare som rekommenderat honom, så därför undrar jag mest om någon här har fettsugits av honom? eller såklart gjort annat hos honom. Tack!
Är precis hemkommen från min operation och ligger här och funderar om det finns någon bra hög gördel som rekommenderas. Jag är opererad med t-snitt. Den jag har nu är inte särskilt bekväm och så vill jag ha en att variera med framförallt när man ska tvätta denna.Annons
Annons
Annons