Annons

Anders Liss

Bild för Miss1980
Miss1980
Mer information: 

Varit på konsultation för bukplastik samt bröstlyft med inlägg.Jag gjorde en bröstförminskning för ca 3 veckor sedan och det har gått bra hittills. Operationen gick jättebra och jag blev väl omhändertagen på Art Clinic. Såren läker bra.
Har dock senaste dagarna blivit väldigt svullen vid höger bröst ut mot armhålan. En ganska hård svullnad men ingen rodnad eller feber. Det har börjat göra riktigt ont så jag har fått ta Palexia igen trots att jag varit utan i en vecka. Har någon varit med om liknade? Kan det vara BHn som är för snäv runt om? Har jag varit igång för mycket? Eller brukar det bli så här?Mer information: 

Korrigering efter tidigare op. Ena implantatet flyttades ner, lite mer hud togs bort på båda brösten och ena vårtgården förminskades.Hej alla, ny här på forumet och i fart med att boka konsultation för full/stor bukplastik. Valet av klinik har fallit på Art Clinic men kan inte bestämma mig gällande kirurg - Carolina Boren i Göteborg eller Anders Liss I Uppsala? Ser många fina resulat från Anders Liss operationer och läser mycket gott om honom här på POF. Vill veta ännu mer så skriv gärna en rad om ni har erfarenhet av honom som kirurg och framför allt då vid bukplastik.Annons
Annons

POF-feedback