Annons

Bo Cederqvist

Bröstförstoring maj 2018 - Østfold Plastikkirurgi - Moss Bo Cederqvist - aifos

2018-05-15

Idag var det äntligen dags. Startade dagen klockan 07:00 med en descutandusch, sen väckte jag sonen och skjutsade honom till dagis. Åkte till jobbet och höll ett möte mellan 8-11 och därefter styrde jag och sambon mot Moss, Norge.

Operationen var satt till klockan 15, och när vi kliver in på kliniken runt 14:15 så börjar mina nerver komma. Har varit coollugn fram tills dess! Fick träffa Tone, en supertrevlig sköterska som gav mig några papper att fylla i, sen ledde hon mig till ett rum där jag fick ta på mig en mjuk morgonrock och tofflor. Därefter gick det fort!

Mer information: 

Bokad operation 12/4!
Nervös, men förväntansfull!


Mer information: 

Var på konsultation 6e Mars.
Med hjälp bestämde jag mig då för 375cc vänster & 400cc höger framför muskeln!Hur lång tid tar det innan man får svar egentligen? Har haft kontakt med Tone senast igår, tid för operation preliminärt bokad. Hon skrev att han har mycket att göra så jag skulle inte förvänta mig snabbt svar.. Men det var i måndags jag skrev till Bo och har inte fått svar än!

Ni som haft konsultation på det sättet, eller annan mailkontakt med Bo, hur lång tid har det tagit innan ni fått svar?Mer information: 

Nu har dom byt ut min kirurg till Dr Lauth Gurgia,
Pga att Bo har gjort illa handen.


Bild för Rebell
RebellJag är så himla nervös.. mest för narkosen, har aldrig vart sövd. Ska lägga in 500cc framför muskel. Clinic Strömstad fast i Norge då kliniken flyttat dit! Ska åka imorn bitti kl 04 ca och efteråt sover vi en natt på hotell pga blödningsrisken. Är de vanligt att de inte finns plats på stället man opererar sig?!Bild för Rebell
RebellVAD FÅR JA INTE MISSA!!

Ska göra min bröstförstoring den 11/1 500cc och är så sjukt nervös!! Ja är så orolig för vad ja kan missa före&efter. Typ förberedelser inför op och vad man kan göra, ha efter operationen.. har ni nåt tips!! Tack på förhand!Annons
Annons

POF-feedback