Annons

Helena Sveinsdotter

Mer information: 

Bröstförstoring av Kirurg Helena Sveinsdottir 21/4-2021 Citadellkliniken Landskrona
500cc HP motiva mjuka (ergonomix) bakom muskel, ingång armhålaMitt vänstra bröst har sen start haft en bröstvårta som pekar helt snett. Jag vet att svullnad mm kan påverka men nu när svullnaden har lagt sig är det ännu mer tydligt. Är det någon som har upplevt samma och där det faktiskt har blivit bättre med tiden? Det tar ju upp till ett år för dem att bli färdigbakade men detta känns sådär.Bild för nyaboobs
nyaboobsSka ta ut mina bröstimplantat om ca. en månad (nu i april) Blir endast utag av implantat då min kapsel verkar tunn och fin och kirurgen såg ingen anledning att ta den med. Ska göra uttaget hos Helena på Citadellkliniken.

Är rätt nervös för sövning, läkning osv. Men mest för själva sövningen och operationsdagen.
Har fått barn sen jag sövdes sist (vid insättning) så känner mig ännu mer nervös nu (ni med barn kanske förstår känslan ;p)

Behöver ALLA LUGNANDE ORD ni har! <3
Hej POF medlemmar,
Någon som har opererat sig hos Helena Sveinsdottir, Citadellkliniken?
Vad gjorde ni för opereration hos henne? Vad tycker ni om resultaten och om deras team under och efter operationen?
Jag träffade henne men jag var ganska nervös och allt gick så snabbt så hann inte fråga alla mina frågor dock var sjuksköterskan väldigt hjälpsam och tog sin tid att besvara på mina frågor.
Jag kommer ta ut mina implantat men är allmänt nyfiken hur många som har opererat sig hos henne?
Tack för svar och feedback!Mer information: 

Gick på konsultation och fick offert 20T kr för uttag av 23 gamla implantat + borttagning av kapsel grad 3 + kalk avlagringar ingen lyft ingår. Jag får köpa BH själv. Fick positiv känsla från Helena och hennes sjuksköterska Ing-Britt. Helena är snabb i sitt tal, med glimten i ögat, snappar upp dig och läser dig snabbt - man märker att hon har gjort detta ett antal gånger, så hon går per automatik, vilket säger mycket.


Annons
Annons
Annons