Annons

Helena Sveinsdotter


Ska fixa till brösten efter amning och har gått på konsultation hos både Sveinsdottir på Citadell och Mårtensson på Reform. Tyckte jag klickade bättre m Helena men folk här i forumet verkar vara så oerhört nöjda m Tuve.
Jag blev lite förvirrad eftersom de föreslog olika operationsmetoden ( en med ankarlyft och en med ett lyft bara på ena sidan m lyft kring vårtgården -har en formassymetri som också ska åtgärdas).
Vad är era erfarenheter av dem ?
Hejsan!
Har funderat länge på att göra en bröstförstorning och nu är det bestämt.
Är bara kluven över vem jag ska gå till! Det står mellan Peter Cosmo och Helena sveindottir på Citadellkliniken!
Har hört så bra om dem bägge och vet inte alls vem jag ska boka hos.
Har ni erfarenheter från dem bägge så är jag tacksam för svar.Bild för Majken80
Majken80Var på konsultation hos Helena på Citadell nyligen.

Jag vill inte ha några stora bröst utan små med större underpol än jag har idag. Helena sa att 275 lågprofil är det minsta hon kan lägga in men tycker jag borde köra på 340 mellanprofil. Är så rädd att jag skall tycka det är för stort.

Men hon sa att 275 lågprofil bara kommer "trycka fram det jag har idag". Och då kommer jag nog få för liten underpol fortsatt tänker jag då?!

Någon som har erfarenheter av liknande utgångsläge och val?Mer information: 

En andra konsultation hos Helena.
Helena tycker 340 mellanprofil men jag är lite sugen på 275 lågprofil också... Vi får se.Är på dag 18 efter bröstförstoring med Motiva Ergonomix 590 cc corsé + full bukplastik, bilder finns i galleriet. :)

”Masserar” - klämmer ihop och trycker ner - varje dag för att boobsen ska komma närmare varandra och såklart för mer underpol, alltså att bröstvårtorna ska hamna högre upp. Hur lång tid tog det för er att få till det? Blir såklart lite nojig för att jag ska behöva göra ett bröstlyft ändå för att få allt ”på rätt plats” fast jag VET att det tar tid...
Hej!
Jag ska träffa Helena Sveinsdotter för konsultation. Är det någon som förstorat brösten hos henne nyligen som kan dela med sig hur det gått? Är du nöjd eller inte?Annons
Annons

POF-feedback