Annons

Janne Ohlsén

Mer information: 

Var på konsultation för att se om det fanns möjlighet att flytta fett från mage/midja till brösten. Och det fanns goda chanser till en sådan operation. Jag fick även info om bröstförstoring med implantat.

Pg.a. covid19 får jag vänta med ev op tills sommaren.Nu har jag äntligen bokat konsultationstider för bröstförstoring! Eftersom jag behöver resa en bit så bokade jag in flera på samma dag. Jag har bokat hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken som jag har blivit rekommenderad av en jag känner.

Jag har även bokat hos Jan eller ”Janne” Ohlsén på Art Clinic och hos Maximilian Otte på Akademikliniken i Stockholm. Jag vet inte så mycket om dem två sistnämnda. Någon som kan ge mig lite info om egna erfarenheter av både konsultation, operationen och resultat efteråt?

Tar gärna emot info om Patrik Höijer också förstås :)Bild för Skullkid
SkullkidHej jag undrar vad ni tycker om art clinic i Uppsala? Jag funderar på att göra en operation nu i höst där..
Vilken kirurg rekommenderar ni (på art clinic Uppsala?)
jag har varit i kontakt med Janne ohlsen som verkar väldigt snäll & förstående, har ni bra/dåliga erfarenheter av honom?Bild för BoobsBeGone
BoobsBeGone
Mer information: 

Konsultation ang bröstförminskning, förhoppningsvis bekostad av landstinget.


Bröstförstoring jul 2014 - Aleris Plastikkirurggruppen - Stockholm Janne Ohlsén - Annika_munki

2014-07-09

Bytte implantat från 400cc runda bakom till 800cc hög profil bakom muskeln. Är jätte nöjd! Fick ett jätte trevligt bemötande av alla på kliniken och de tog så väl hand om mig. Kirurgen var mycket duktig, rekommenderar verkligen.
Hade inte alls ont när jag vaknade som första gången utan kände knappt något alls bara lite groggy efter att ha varit nedsövd.
Kände en ganska lätt smärta i ärren i några dagar efter operationen samt att jag fick lite ont i ryggen av bröstbandet.

Annons
Annons
Annons