Annons

Karl Bremer

Mer information: 

Fick snabbt en tid till konsultation, även om mycket redan var uppbokat. Fick mina 45 minuter, men fick vänta 15 min efter utsatt mötestid innan jag fick komma in.
Mycket bra bemötande, vi började prata om mitt problem och mina förväntningar. För att kunna diskutera vidare började vi bedöma om jag behövde ett lyft. Vilket behövdes. Vid tidigare konsultation bedömdes att jag behövde ankarlyft på båda. Karl bedömde snabbt att han kunde göra ett lollipoplyft på ena och korrigera det andra genom en form av L teknik (som på operation kanske måste konverteras till ett ankarlyft om beroende på vecket). Positivt då jag i så fall slipper ett T-sår. Fick djupgående information om risker, utförande etc. mha powerpointbildspel. Fick se flera bilder på operationer som han genomfört på bröst med ungefär lika utgångsläge som mina. Han visade och jämförde implantat, var tydlig med vilka som skulle passa mig bäst efter min önskan om naturligt resultat och förklarade varför andra alternativ inte är lämpligt. Fick se en 3D-konstruktion av hur det ungefär kommer att bli.
Trevlig, trygg och seriös upplevelse.


Mer information: 

Operation under september.
425cc bakom muskel.
Idagsläget 75C
Blivande strl oklart


Bild för Workoutnerd
WorkoutnerdHej!
Jag har sett att en del skriver att bh-n man får efter en förminskning och lyft ser till att ”motverka” häng.
Min sköterska sa inget om detta när jag frågade vad bh-n var till för, hon sa att den är till för att komprimera helt enkelt, för svullnaden.

Vet ni något om detta? Med hänget alltså?
Beror kanske mer på vilken hud man har och storlek/tyngden på brösten tänker jag isåfall?Bild för cassilouuu
cassilouuu
Mer information: 

Ska lägga in 390 cc, anatomiska bakom muskeln


Annons
Annons
Annons