Annons

Mats von Wachenfeldt

Bild för Shawnie
ShawnieHejsan, Jag funderar på att göra kombinerad bukplastik med ankarlyft och bröstförstoring. Jag har träffat Ulf Samuelsson på AK i Stockholm och Mats von Wachenfeldt på Art Clinic i Stockholm. Jag tycker båda har givit ett seriöst och bra intryck men vet inte vilken jag borde välja. Alla tips välkomnas, har också en konsultation med Magnus Huber på Improva inbokad men funderar på att ställa in då de jag träffat hittills har varit bra.Mer information: 

Opererad hos Art Clinic Stockholm
315cc i båda höger/vänster
Enormt trevlig personal. Hela upplevelse var väldigt trevlig och professionellt. Är väldigt nöjd med hur de ser ut fast att de är svullen.Hej alla! Här kommer lite dåligt svenska, så förlåt i förhand!
Hoppas allt är bra med er(: Jag har funderat på bröstförstoring ganska länge nu, och har hittat två kirurg nu som jag väldigt tycker om. De har lika priser, similära rekommendationer för storlek och implat typ. Och nu har jag svårt att vela.Mer information: 

Gäller Stockholms kliniken
Väldigt fint och fräsch. Mötas av en vänlig receptionist. Mats hade en väldigt lugn och fin energi. Var bekväm rätt fort med han. Proffsig och halthets informerande. Fick prova fram storleken med ”protes” och aldrig kände en tids press tills jag sa att jag trodde det var klart med mina frågor. Var han då gav mig mycket att läsa och erbjud att ta kontakt om jag undrade över nåt, spela ingen roll hur fånig jag kände i mina tanker. Bäst att vara säkert. Tyckte om hur han fick mig att berätta vad jag vill och förklarade båda runda och anatomiska och hur de skulle ser ut för mina bröstar. Även gav mig en kort undersökning av allmänt hälsa. Och verka var mer intresserad och min hälsa nu/för än den andra stället jag var på. Verkligen en trevlig upplevelse.
Han föreslog Mentor CPG 321 315cc för mig.


Byte av implantat jan 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mats von Wachenfeldt - Lolitamin

2020-01-02

Jag har bytt mina motiva 550cc High till motiva 925cc corsé.
Jag kom till NK i god tid innan men fick snabbt gå till omklädningsrummet. Där väntade jag i nästan 1,5tim så jag hade god tid på mig att få några sista second thoughts :)
Jag var inte helt säker än på vilken storlek jag skulle välja, ville höra Mattias tankar innan jag bestämde mig helt.

Mer information: 

Före op: nästintill platt
195cc anatomiska, bakom muskeln


Annons
Annons
Annons