Annons

Paolo Montemurro

Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring okt 2019 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Happy6819

2019-10-23

Jag tänkte beskriva min operationsdag från det att jag lämnar hemmet tills att jag kommit hem. Operationen jag ska göra innebär implantatsbyte från 400 cc til 590 cc (Motiva Corsé) och fettsugning av höfter och rygg.

Bild för karamellkungen
karamellkungenÄr det fler än jag som varit sjukt nervösa inför operation? Är så himla rädd att jag ska ångra mig efter operation, att de nya bröst jag kommer få inte kommer kännas som mina. Min mamma är så negativ inför att jag ska operera brösten och förstår inte hur jag kan vilja utsätta mig för det. Många gånger känner jag att jag kanske bara borde nöja mig med de bröst jag har, de är ju trots allt runda och fasta dock väldigt små. Någon som känner igen sig? Ugh jag hoppas verkligen att jag gör rätt val.Bild för Mammav
Mammav


Övriga taggar: 


Jag operarede mig för lite mer än två veckor sedan. För någon dag sedan fick jag första gången byta tejpen hemma själv.
När jag fick se ärren blev jag lite fundersam kring läkningen...
Det vänstra tycker jag själv läker fint. Man känner fortfarande stygn på insidan som en liten, liten "korv" under snittet. Men högersidan är betydligt mer "korvigt" och känns mycket större. Kanske mer tråd eller mer svullet? Tycker även det sitter lite snett...
Någon som upplevt likande? Fixar det till sig med tiden?
I övrigt ingen infektion eller så i ärren.Bröstförstoring okt 2019 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Elin.F

2019-10-09

Här är min operationsberättelse, jag har främst gjort den för mig för att minnas förloppet, men hoppa at det kan vara hjälpsam för andra också.

Den 9/10 hade jag min bröstoperation (och första operation någonsin). Hade så mycket frågor om hur allt gick till så tänkte dela med mig och mina erfarenheter så att om det skulle vara någon annan med samma funderingar så kanske ni får lite svar innan.

Mer information: 

Konsultation med Paolo om bröstförstoring.
Han verkade kunnig. Fick dock inte prova olika storlekar. Han visade en bild på en skärm efter att ha diskuterat stl med mig. Jag fick fota bildskärmen som minne.
Kostnaden skulle bli 56000 och op skulle ta 40 min. Då jag har långt hem skulle en övernattning ingå. Jag var intresserad av en mindre stl, max 260 ml.


Mer information: 

Bokade operation direkt efter konsultation tidigare i sommras.

Opererades 3/10-2019. Polytech mesmo sensitive bakom muskeln 320cc på var sida.


Mer information: 

Konsultation: Hos Paolo Montemurro på Akademikliniken. 


Annons
Annons
Annons