Annons

Paolo Montemurro

Mer information: 

Hej! Jag har näsplastik samtidigt med bröstförstoring operation i början av maj. Ganska orolig och vill ha tips av er som ha gjort samma på Akademikliniken i Stockholm.
Hur länge har tagit att bli bättre och börja röra er på normal sett efter dom operationer? Efter näsplastik? Och efter bröstförstoring?
Hur länge ta den att man får börja fysiska jobb?
Tackar er på förhandSka göra om mina bröst nu efter 12 år med Mentor 350 CC. Väljer mellan att göra dem hos Paolo Montemurro på Akademikliniken eller Jessica Gahm på Victoriakliniken. Dela gärna era erfarenheter om dessa så kanske valet blir lättare, så svårt.

Stort tack tjejer!MammasTimeNow's picture
MammasTimeNow


Övriga taggar: 


Jag ska äntligen operera mina magmuskler , göra en bukplastik. Och passar på att få lite form i brösten igen. Jag har varit på fyra konsultationer med olika läkaren. Två kändes bra och det gör att jag står framför en dilemma. Ska jag välja den som verkar ”bäst” på magmuskeldelning eller den som är populärast för bröstförstoring? Jag har frågat om de kan göra operationen tillsammans men de skrattade…. Så jag måste välja. Jag vill göra de två operationer samtidigt. Jag tror inte jag kan gå fel men jag måste känna mig till freds med mitt beslut.
Hej!
Ska göra en bukplastik, fettsugning + bröstlyft med implantat efter stor viktnedgång. Har varit på art Clinic på konsultation men kände inte att jag fick så klar bild av hur resultatet skulle bli.

Jag står nu mellan Paolo på AK eller Riikka Veltheim. Berätta gärna era erfarenheter! Hört mycket gott om Paolo och känns tryggt att göra brösten hos honom (ska på konsultation imorgon) men jag blir däremot osäker på om han är den rätta för bukplastik? Där vad jag har läst har hon jobbat mycket med plastik just efter viktnedgång.Diamond98's picture
Diamond98
Mer information: 

Konsultation för näsplastik


Minlillaponny's picture
Minlillaponny
Mer information: 

En ny konsultation efter att jag fått värt 3e barn. Rädd att jag fått ännu mer lös hud nu och behöver fylla med större implantat.


Annons
Annons
Annons