Annons

Paolo Montemurro

Bild för Minlillaponny
MinlillaponnyVad säger ni om en Thailandresa ca 2 månader efter operation? Har mailat och frågat AK och dom sa ok. Men jag tänker vågar jag bada som vanligt och värmen? Nån med erfarenhet..?Bild för StellaLuna
StellaLunaHej! Jag opererade mina bröst i tisdags på AK i Stockholm. Paolo Montemurro var min kirurg. Jag vill gärna höra om här finns några andra som blivit opererade av honom och hur ni nu anser att resultatet blev. Själv har jag satt in droppformade 240cc Allergan. Är fortfarande svullen och brösten ser såklart inte färdiga ut ännu men jag tycker att jag har ett för stort mellanrum mellan brösten. Känner mig lite nojig över det då jag såg framemot att liksom kunna få en snygg klyfta. Men det är väl för tidigt att säga nåt ännu, som sagt bara 3 dygn efter operationen.
Hej kära medlemmar! Igår var jag på konsultation hos Paolo Montemurro för näsplastik. Jag har ingen gigantisk näsa men vill göra den då jag stört mig på den sedan tonåren. Jag vill ta ner näsryggen, smalna av / definiera den mer och korta tippen då näsan just nu är ganska "lång” och bred. 
 
Hej alla härliga! Jag har några frågor som ingennkan svara på riktigt, så jag tänkte kolla här om fet är någon med samma problem/ upplevelser.
Så jag gjorde min operation 29/8 2018 som var bröstlyft + förstoring, allt kändes jätte bra tills igår då det vänstra bröstet svullna upp och blev stenhårt och der gör så jävulskt ont + feber. Så jag bestämde mig för att åka till närakuten och ta blodprov för att kolla om det var en inflammation och mycket riktigt var det det inflammation.
Har fått antibiotika.
Och nu till mina frågor,Bröstförstoring aug 2018 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Daniela

2018-08-20

Jag vet att det finns många berättelser och de mesta är lik varandra i form av process. Men då jag har läst 10 tals operationsberättelser innan jag gjorde min och det var till stor hjälp så vill jag bidra tillbaka :).

Efter att jag har ammat mina två barn 14-15 månader/barn så bestämde jag mig mars 2018 att överväga operera brösten.
Efter två konsultation hos Paolo Montemurro så kände jag att jag har hamnat hos rätt klinik och kirurg. Därav jag valde inte förvirra till och går för det goda ryktet som Paolo och givetvis Akademikliniken har.

Annons
Annons

POF-feedback