Annons

Paolo Montemurro


Lider av Ibs sedan ganska många år men blivit sämre efter barnen. Nu när man bestämt sig och läser mer inser man att det kan finnas ett samband mellan diastas och magproblem.
Någon som blivit bättre efter att opererat ihop magmusklerna?
HJÄLP!
Vem är bäst på näsplastik i Stockholm?
Har varit på konsultation hos Paolo förra veckan och ska ha en med Jonas R nästa vecka, (båda är på Akademikliniken) någon som gjort hos näsplastik hos Jonas?
Tacksam för svar
Nu har jag lagt upp bilder 5-6 månader efter min näsoperation hos Paolo Montemurro på Akademikliniken! Tog bort knöl på näsryggen, lyfte nästippen och smalnade av näsryggen framifrån.
Jag har varit på flera konsultationer och tillslut valt att göra min operation hos Dr Magnus Kjelsberg på Proforma clinic. Han tyckte att Mentor 275cc skulle passa min kropp och mina önskemål MEN om jag ville gå lite större skulle vi ta Motiva 300cc eftersom Mentor skulle riskera att ge rippling om vi gick större eftersom jag har såpass lite egen bröstvävnad.

Var senare på en konsultation hos Dr Paolo Montemurro som sa att han inte ville rekommendera Mentor eftersom "de ger rippling" och sa att jag borde ha Motiva.
Har inte Op på länge men gillar (älskar) att planera.
Bör man göra en lipomassage innan op, såg att Akademikliniken rekommenderade det, inget som nämndes på konsultationen dock.
Mån om ett så bra resultat som möjligt men slänga pengar i sjön lite mindre sugen på.
Efter tänkte jag dock göra det.
Hur många har ni gjort efter och har någon gjort innan?

/en med kanske lite för mycket tid att tänka innan op..
Hej tjejer

Nu har det gått drygt en månad sedan jag gjorde en bröstförstoring på Akademikliniken i Stockholm. Tyvärr finns det risk att jag kommer behöva opereras om; korrigera bröstvårtorna.

Har läst i andra trådar här på forumet hur det fungerar och förstått att väldigt många kliniker står för en "korr-op", dock är jag väldigt osäker på om AK gör det. Har läst kontraktet med det finns ingen information alls angående det.
Hur snart efter en full bukplastik har ni kunnat köra bil igen?Annons
Annons

POF-feedback