Annons

Paolo Montemurro

Mer information: 

Konsultation: Hos Paolo Montemurro på Akademikliniken. Hej!
Jag ska snart genomföra ett bröstlyft utan inplantat på Akademikliniken av Paolo Montemurro. Är det någon som har erfarenheter av honom och speciellt för bröstlyft? Jag har läst mycket gott honom men
främst för bröstförstoring. Nu när det snart är dags börjar jag oroa mig för att ha valt fel...
Egentligen är det för sent att ändra nu så är väl mest ute efter några lugnande ord:)
Tycker också det är svårt att hitta bilder och erfarenheter av bröstlyft utan inplantat så alla erfarenheter på området är av intresse!Bild för Mammav
Mammav
Mer information: 

Blivit rekommenderad 320 cc anatomiska implantat av märket polytech mesmo sensitive.


Bild för majsan97
majsan97Är det någon som har gjort bröstförstoring av Patrik Höjjer på Nordiska kliniken och fått fult är?

Eller Paolo Montemurro på Akademiklinken?Bild för Sussi84
Sussi84Hej,

Undrar om det är någon här som gjort en full bukplastik hos Paolo på Akademikliniken?
Har själv gjort både bröst och näsa hos honom och funderar på att låta honom göra magen också. Verkar dock inte vara hans specialistområde. Är det någon här som opererat magen hos honom? Hur blev resultatet? Hur ser ärret ut samt hur såg återhämtningen ut?

Med vänlig hälsning,
Sussi
Precis postad två bildcollage på min profil, det ena visar hur dom såg ut under den första veckan efter operation, och det andra visar slutresultatet nu 8 mån efter op.
Tänkte egentligen inte posta dessa första bilder, då jag verkligen tycker dom är hemska, men så kom jag ihåg hur skönt det var att se andras "alienboobs" när man själv var i läkningsprocessen... Det hjälpte iaf mig väldigt mycket att se hur slutresultatet verkligen kunde bli något helt annat och förhoppningsvis kanske det hjälper någon annan här inne med :)
Hej! Jag var på min andra konsultation igår och fick PolyTech Mesmo Sensitive rekommenderat av Paolo på AK. Han verkar jätteduktig och jag har läst många fina recensioner från er här på POF - MEN, jag blir så osäker, för jag hittar nästan ingen info om PolyTech Mesmo Sensitive. Patrik Höijer på NK säger att PolyTech implantat med grovtextur kan orsaka BIS-ALCL (cancer)!

Är det någon som har erfarenhet från PolyTech Mesmo Sensitive?

Väldigt tacksam för svar :)Annons
Annons
Annons