Annons

Patrik Höijer

Mer information: 

Skickade uppdatering till sjuksköterskorna i flera veckor efter första op. då det kändes som att det inte utvecklat sig rätt, jag upplevde att implantaten inte droppat tillräckligt, att de fortfarande såg ledsna ut och att mitt vänstra implantat åkte upp mot nyckelbenet då jag låg ned.

Sjuksköterskorna sa bara att jag skulle använda bandet en vecka till och skicka uppdatering men då skickade jag istället till Patrik och beskrev allt. Var så trött på att dom trodde allt var lugnt vaaaarje gång! Hade ju haft problemen ett bra tag.
Patrik sa då direkt att det inte utvecklat sig rätt och vi bokade snabbt in tid.

Operationen gick bra, men hade riktigt ont då jag vaknade, till skillnad från första op. då jag inte alls hade ont. Smärtan gick över dagen efter. Denna gång kunde jag röra mig som vanligt. Hade jättefin service av sjuksköterskan på uppvaket.Hej!

Jag undrar om någon kan hjälpa mig i valet av kirurg, Jag funderar på Peter Cosmo eller Patrik Höijer...har läst att Cosmo är arrogant osv men jag är inte orolig för det. Viktigaste för mig är slutresultatet! Vem gör snyggast bröst? Jag är ute efter fylliga bröst men rätt naturlig look, så att man inte uppenbart ska kunna se att jag genomfört en bröstoperation...dvs inga runda små bollar och jag är livrädd för att få brösten långt isär som Victoria Silvstedt.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!