Annons

Patrik Höijer


Hittar inte supermycket info om att så många gjort detta här. Så, ni som har korrigerat för töjda fickor, berätta hur det var och hur det gått efteråt.Mer information: 

Innan operation : 75A som ej fyllts ut
Implantat : mentor smooth high 535cc


Mer information: 

Operade brösten en andra för att byta inlägg till ultra high profil och lite större inlägg 650cc. Gjorde det för att få fastare bröst.


Bröstförstoring sep 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Agnes96

2020-09-14

Jag har varit så tacksam för alla operationsberättelser som jag kunnat läsa innan min operation och på så vis vetat mer vad jag haft att förvänta mig under operationsdagen. Därför vill jag även dela min egen om det kan vara till hjälp för någon annan som har sin operation framför sig. Jag är i skrivande stund väldigt trött och en del av minnena är lite suddiga men jag hoppas att någon kan dra nytta av min berättelse ändå och ha lite överseende med hur jag skriver. Det är nu 3 dagar sedan jag gjorde min bröstförstoring och jag ligger nerbäddad i soffan med ett kuddberg rund mig som en tron.

Bild för Andromedae
AndromedaeHej!

Jag ska göra ankarlyft och lägga in 500 cc runda implantat bakom muskeln på Nordiska kliniken i februari.

På min konsultation gjordes 3D-bilder men tyvärr fungerade inte programmet helt optimalt: bröstvårtan kommer att hamna högre upp och bröstet blir något plattare upptill utan en kant enl Patrik Höjer då muskeln plattar till implantatet något.Annons
Annons
Annons