Annons

Patrik Höijer


Hej!

Den 5/11 har jag tid hos Nordiska Kliniken för en bröstförstoring. Detta är något jag funderat på och vilja göra hur länge som helst, och nu ska drömmen bli verklighet. Nu till problemet. Denna vecka är det dags för betalning, och om en vecka är det försent att avboka. Detta skrämmer rent utsagt skiten ur mig.. Jag har ju velat göra det här i tusen år men nu får jag kalla fötter.. Är det värt pengarna? Kommer jag verkligen bli mer nöjd när detta är gjort?Mer information: 

Konsultation hos Patrick.
Han rekommenderar 500cc för bästa resultat.
Har bokat op 13/11, fprtfarande inte säker på storlek då 500cc känns stort.Hej allihopa ! Jag ska snart lägga mig under kniven å är såå sjukt nervös . Ska både göra bröstlyft och förstoring hos Patrik höijer den 23/10 . Snälla ni där ute som genomgått samma operation kom med era lugnande erfarenheter , har även 2 barn här hemma som behöver närhet . Så när kände ni er ungefär som vanligt igen ??
Hjälp denna nervösa kvinna att bli lite lugn inför operationen.
Den 5:e juli i år gjorde jag en bröstförstoring på nordiska kliniken hos Patrik Höijer. Jag har en liten undran kring stygnen, jag kan fortfarande känna som små små ”kulor” innanför huden under båda brösten, vilket jag antar är stygnen, kroppen ska ju ta upp dessa, men när skjutton försvinner dom? Det har ju ändå gått en tid nu sen jag gjorde op.
Hej!

Jag gjorde en korrigering i mars hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken för töjda fickor. Fick ta av läkningsbhn idag efter totalt 15 månader från första op. Mina bröst är fina när jag står upp, men glider iväg och ser konstiga ut när jag ligger ner. Hur perfekt resultat kan man vänta sig egentligen? Är det normalt att det ser skevt ut när man ligger på rygg eller ska implantaten sitta kvar på bröstkorgen? Är orolig att min korrigering var helt förgäves för jag ser ingen skillnad. Fick två nya ärr samt några konstiga hårda kulor i närheten av ärret.Bild för MaddePersson
MaddePerssonDet har nu gått 2 veckor sedan jag gjorde ett ankarlyft och la in implantat. Jag har haft en annorlunda känsla i huden på ryggen och vid nacken sedan op. Idag var första gången som jag lyckades klia mig själv på ryggen en bit upp under bhn. Jag upptäckte då att den konstiga känslan berodde på att jag har kraftiga känselbortfall runt axlarna och mitt på ryggen. Är det någon annan som upplevt detta? Tror ni att det beror på operationen eller kan det vara pga att bhn är tight i kombination med tight bröstband?
Hejsan! Gjorde bröstförstoring på nordiska kliniken den 25/9 och det svider och bränner i ärren, är det nån som lossat å tittat innan återbesöket hur det ser ut? Sen antar jag att det är normalt att det ser ut som 2 limpor men när börjar svullnaden gå ner:(

/NLAnnons
Annons

POF-feedback