Annons

Patrik Höijer


Hej jag ska operera mig den 12/12 ska lägga i 340 Demi runda eller 380 Demi runda svårt att bestämma mig de ska ligga under bröstmuskeln även göra ett lyft.
Vid bröstförstoring, hur handikappad är man efteråt? Har två små barn (1 och 5 år) och undrar om jag helst skulle planera att de reser bort några dagar efter operationen..? Deras pappa är ju hemma men det känns rätt oundvikligt att behöva hjälpa dem då och då eller att de stöter till en...aj aj...Bild för majsan97
majsan97Är det någon som har gjort bröstförstoring av Patrik Höjjer på Nordiska kliniken och fått fult är?

Eller Paolo Montemurro på Akademiklinken?
Hej!
Jag gjorde min operation för 8 dagar sedan.
Redan på uppvaket såg höger bröst ganska bra ut och känns jättebra och sitter bra nu men vänster bröst är fortfarande svullet och sitter jätte högt upp, det spänner och gör ont ibland.
Behöver jag vara orolig eller kommer det snart att lägga sig?
Har ni några tips på övningar jag kan göra för att hjälpa implantatet på traven eller är det bara att vänta som gäller?Mer information: 

Jag ska genomgå en Mommy makeover. Det blir en stor bukplastik, bröstförstoring och fettsugning av ryggen.


Bild för MillionVoices
MillionVoicesHej allihop!

Det var längesedan jag var inloggad men nu har jag lagt upp nya bilder på min bröstförstoring med Motiva Round 1050 cc Corsé gjord av Patrik Höijer (bilderna finns i mitt silvergalleri). Jag är otroligt nöjd!
Det enda minuset är att det är tungt för ryggen och sen funderar jag på om implantaten har droppat lite väl mycket... vad tycker ni?Bild för saffran
saffran
Mer information: 

Väljer mellan Motiva round full 450 eller 500cc


Annons
Annons
Annons