Annons

Patrik Höijer


Har sedan två dagar tillbaka (gjorde bröstförstoring för 5 dagar sedan) en hemsk smärta i vänstra bröstet.
Kunde inte lokalisera vart det gjorde ont till en början - det var en ilande och huggande känsla som gjorde att jag tappade andan (trodde jag hade ont i hjärtat) - men nu kan jag lokalisera vart det sitter och det är under armhålan/utsidan av vänster bröst.
Jag kan inte spänna mig och är rädd att använda vänster arm för att det gör så ont. :(Bild för even
evenHej! Det skrivs mkt gott om Patrik Höijer (Nordiska kliniken) men samtidigt läser jag en IVO-anmälan från 2018-02-06 Dnr: 7156 som är mindre rolig läsning, vilken innefattar stort lidande för patienten och ställer dr. Höijer i ett helt annat ljus. Anmälaren beskriver en förfärlig situation där hon lämnas vind för våg och tvingas akut uppsöka sjukhusvård. Jag funderade på denna klinik men nu känner jag mig tveksam. Erfarenheter?Bröstförstoring maj 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - MSK

2018-05-17

Igår var det dags för min bröstförstoring - så här kommer en sammanfattning om min historia hittills:

Jag googlade sönder nätet efter tips om vilken klinik jag skulle välja i Stockholm. Efter mycket research bokade jag en konsultation på Nordiska kliniken och fick tid redan dagen efter (4/5 2018).


Jag läser massa om muskelpåverkan, dubbelbröst, töjda fickor, etc., hela tiden. Men under hur lång tid finns det möjlighet att råka ut för komplikationer egentligen? Det har snart gått 2 månader sedan min bröstoperation och hittills har jag inte mörkt något konstigt. När är man ”säker”?Bild för MSK
MSKHej!
Ska göra en bröstförstoring då jag ALLTID velat ha fyllig byst - är nu en A/B-kupa (75) och längtar ihjäl mig till efter op. Jag har aldrig känt mig kvinnlig med kroppen jag har nu och har aldrig varit bekväm med den tillsammans med bysten jag har.

Min fråga till er är - känner ni er mer bekväma i t.ex. sexuella situationer, när ni provar kläder, ser er själva i spegeln, är utan BH/med BH osv?

Blev er självkänsla bättre?
Hej alla!
Jag ska göra en bröstförstoring (75A/B - 75D? 425cc) och undrar vart jag kan köpa snygga underkläder som inte är svindyra.
Har ni några favoritbutiker? Ge mig tips!Bild för MSK
MSKHej!

Jag har en bokad bröstförstoring 17 maj på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer.
Jag är i dagsläget ca en liten 75B och ska bli en D-kupa.
Känner mig hur trygg som helst inför op (har velat detta sedan 13 års ålder) men är väldigt nervös över att må sjukt illa på uppvaket.
Kan man få medicin mot illamående på kliniken?
Hur mådde ni på uppvaket?
Hur längre dröjde det tills ni åkte hem?Annons
Annons

POF-feedback