Annons

Patrik Höijer


Hej! Har planerad bröstförstoring hos Patrik Höijer på NK i april. Det lutar åt motivas ergonomix implantat men jag har inte kunnat bestämma storlek.. Hade tidigare konsultation på annan klinik där jag nöjde mig med 335cc full, men efter konsultation med Patrik (genom bilder) renommerade han mig 375-425 kanske tom 450 för att det ska se mer estetiskt ut sa han. Han sa att det skulle bli samma put, men bredare implantat för att få en snyggare klyfta och det vill jag såklart ha. Är bara orolig att det kommer se stort ut?!Mer information: 

En sista konsultation för att vara säker på storlek inför operationen.Hej!

Ni som är opererade och klara, tycker ni att storleken ni provade ut på konsultationen stämde bra med slutresultatet?

Jag känner mig lite förvirrad då jag varit på konsultation hos två olika kliniker som använt olika metoder för att prova ut storlek.

Hos den ena kliniken fick jag prova med provprotester i en slags sportbh. Hos den andra kliniken fick jag prova de riktiga implantaten under en tight vit T-shirt.
Jag ska operera mig nu den 14/3 på NK av Patrik, vi kom fram till 410 cc men har kollat runt och sett lite youtube klipp där har jag sett tjejer som lagt i 400cc och det ser jätte stort ut, så velar lite..
men sen läser man att den försvinner 10% om man lägger bakom muskeln ...

Ska man ha kvar 410 eller gå ner?!Bild för Mariaspång
MariaspångHej!

Jag har nu bestämt mig och bokat operation den 23/4 på Nordiska Kliniken. Jag valde Patrik Höijer då han var väldigt lyhörd och gav bra rekommenderationer. Vi kom fram till att Motiva Ergonomix skulle passa mig, förmodligen 285 cc då jag vill ha så naturligt resultat som möjligt. Dock diskuterade vi profilen, han tyckte antingen moderat (heter det så?) eller hög profil. Är rädd att det blir för bolligtt med hög profil. Vad tror ni andra?

Jag har liten byst från början, ammat två barn, ca A-kupa..Bukplastik - full - stor jan 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Preciosa

2018-01-19

Jag vet hur det är att brottas med valet av läkare och klinik inför en operation.

Jag utförde för ett år sedan, en stor bukplastik och är mer än nöjd med mitt resultat och mitt val av klinik och läkare. Jag hade en diastas om drygt 6-7 cm vilket jag tror orsakade att jag så ofta hade ont i både höfter och rygg.

Mer information: 

Extra konsultation för att prova större storlekar och på så sätt skippa lollipoplyft.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!