Annons

Sven-Olof Wikström

Linday's picture
LindayHej!

Funderar att göra en sekundär näsoperation då jag inte blev nöjd riktigt med första operationen som jag gjorde hos Wikström. Jag funderar att operera mig hos PO Haraldsson. Har nån erfarenhet med honom? Gick på en konsulation hos honom senast, men jag har blivit nojig efter första operationen. Vilka är de bästa läkarna enligt er? Bilder? Erfarenhet?
Helt ny på det här forumet. Har varit här och kikat men nu bestämde jag mig för att anmäla mig på sidan.Mer information: 

Blev online pga Corona (gratis). Fick de första ”förväntat resultat-bilderna”. Eftersom jag var nöjd bokades en ny face-to-facekonsultation.Hej,

Jag har efter MÅNGA års funderande äntligen tagit mod till mig och bokat konsultation för näsplastik. Jag skriver egentligen detta inlägg för att få tillgång till bilderna här på forumet ? men den 18:e januari ska jag träffa S-O Wikström i Malmö.

Det verkar som att de flesta här har problem med en ”hump” på näsan men i mitt fall är min näsa rak. Däremot har jag väldigt mycket ”potatisnäsa” och vill få till en smalare och mer feminin näsa. Är det någon som har erfarenhet av operation av det?
Hej!

Jag har bestämt mig för att operera näsan hos antingen PO Haraldsson på Astoriakliniken eller SO Wikström på Fyrwik i Sophiahemmet.

Tänkte höra med er vad ni har för erfarenhet av dessa kirurger och skulle verkligen uppskatta om ni kunde lägga upp någon bild på ert resultat om ni opererats hos någon av dem?

Tacksam för alla svar! :)Annons
Annons
Annons