Annons
1 post / 0 new
#1 2021, May 6 - 00:03
Loveat
Loveat's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 weeks ago
Brons
Joined: 2021-03-29 23:22

Conturkliniken

Jag opererade mig för ca. 1v sedan på conturkliniken. För det första var jag svinnervös... läste allt för mycket på internet men valde tillslut att lita på min magkänsla.

Jag skulle göra en näsplastik för 3e gången. Jag visste att det inte är många kirurger som ger sig på det men jag var inte nöjd. Tidigare hade jag bla opererat mig hos Kjell-Ove. Och på mitt återbesök sa han ”det man inte ser ska man inte röra”. Vilket kan vara sant men näsan var fortfarande extremt sne och absolut inte fin.
Jag var väldigt ung ca 20 år. Så det har snart gått 6 år från denna operation så jag har väntat på att näsan ska läka till sig men den gjorde aldrig det.

Väl på conturkliniken bad jag också om att få kolla på en bröstoperation. Hemsidan har tyvärr hemska bilder som jag faktiskt bad kliniken ta bort haha.. han visade mig därpå andra bilder på bröstoperationer bla. De han gjort vilket var SÅ fina. Så jag bestämde mig som sagt att gå på magkänslan trots lite osäker. Ångrar mig inte en sekund hittills. Men det är ju nu läkningsprocessen börjar men förväntar mig inte perfektion eftersom näsan är svår.

Allt gick så smidigt på op.dagen, väldigt enkelt och narkosläkaren var helt fantastisk!
Nu är jag nyopererad och det är den bästa servicen jag upplevt på många år. Kirurgen satt med mig på uppvaket pga kort på personal. Jag fick möjligheten att ha kontakt med han via ett telefonnummer även under helgen. Sköterskorna var helt fantastiska och fina. Fick macka och saft när jag vaknade och de var bara allmänt trevliga och väldigt hjälpsamma.

Nu är näsan är svullen men den är absolut bättre än jag kunde tro! Rak också för den delen liten nätt och naturlig. Och brösten blev naturliga och ser redan väldigt fina ut. (295cc) Så mitt tips är att åtminstone göra en konsultation där. Btw Richard är väldigt rakt på sak men jag personligen ansåg att det bara var skönt för då kunde jag också vara det.

Bra att tillägga var att jag fick 1 konsultation för pengar och de andra 2 gratis pga tidsbrist och mycket att prata igenom. Verkligen 5/5 stjärnor.

Loveat

Annons
Annons
Annons
Annons