Annons

Bröstoperation dec 2011 - Improva KirurgCentrum AB - Stockholm Magnus Hober - RastaBoobs

RastaBoobs's picture
RastaBoobs

Ålder: 30 år, Längd: 165cm, Vikt: 63
Intresserad av: Bröstlyft och implantat
Har nu: 80C, hängiga bröst
Vill ha: Fasta bröst 375cc-470cc MF Anatomiska implantat
Klinik/Läkare: Improva/Dr Magnus Hober, op 29 november
Efter Op: 75 F

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 1 December, 2011

Jag hade tid kl.8.00 och kom väl ungefär dit 10 min tidigare. Jag blev mottagen av sjuksköterska som visade mig och min kille runt. Fick ett rum och det tog inte manga minuter innan Dr Hober kommer in i rummet och börjar rita p mig. Han sa att vi ses snart och att det kommer att bli bra det här. Efter ngra minuter till kommer narkosläkaren in och ger mig smärtstillande i en mugg, sen fick jag säga hej d till killen och sa gick vi in i op salen. Innan var jag ganska orolig för att bli sövd, men han lugnade ner mig och pratade med migm sen gav han mig lite "godis" i droppet och det tog bara nagra sekunder innan allt började kännas hur skönt som hels och jag började att gapskratta och jag kunde inte sluta!!!

Vaknade runt 12.30 och det kändes som att jag hade gjort nagra armhävningar för mycket, inte värre än sa, lite tryck kände jag oxo i bröstet. Men jag maste säga att jag har känt mig hur bra som helst. Har inte haft ont alls nästan och jag kunde röra mig upp och ner i sängen utan problem helt själv.

Dem 2 första gangerna när jag satte mig upp madde jag daligt och kräktes, men det är för att jag har sa lagt blodtryck, sa jag fick blodtrycksfall... men sen hur bra som helst.

Eftersom jag gjort bade lyft och inlägg vill dem att man stannar över natten. Dr Hober tittade in innan han gick hem för kvällen.

Jag tittade p lite film innan jag somnade vid 00 tiden. Blev väckt kl 7.00 p morgonen och fick lite smärtstillande och antiinflammatoriskt.

Fick lite frukost och tittade lite pa tv. Mdde jättebra, s jag frgade syster om det var ok att jag tog bussen hem, hon sa att jag var sa pigg sa det skulle nog inte vara nagra problem.. Hon sa att jag skulle ga langsamt och sätta mig ner en liten stund om jag blev yr. Dr Hober kom in innan jag bokade aterbesökstid och tittade till mig hur jag madde.

Hittils maste jag säga att all personal pa Improva är helt underbara. Och jag har stort förtroende för Dr Hober och även narkosläkaren som tog hand om mig. Jag kunde inte ha haft det bättre!!! Av det som jag ser av brösten, vilket är nästan allt förrutom stygnen sa är jag hur nöjd som helst, Dem är SKITSNYGGA!!!

Jag kan absolut rekomendera Dr Hober och hanns gäng :D

Annons
Annons
Annons