Annons
6 posts / 0 new
Last post
#1 2013, December 16 - 01:50
perfectlymee
perfectlymee's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Brons
Joined: 2013-12-15 20:35

Hudvård ?

Neostrata
Dermalogica
Exuviance
 
 
Vilken serie ska man klicka hem för bäst hy?
Annons
2013, December 16 - 08:57
Miss Dragon
Miss Dragon's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Silver
Joined: 2013-11-21 13:01

Har du varit hos en hudterapeut nån gång? Om inte, så rekomenderarar jag det starkt så du får en bra start med rätt produkter från början. Hyns behov kan förändras första tiden du börjar ta hand om den "ordentligt"- med professionella produkter altså. Har själv använt exuvience i tre år och älskar det märket. Har fått superfin hy. Men utan min hudterapeuts hjälp så hade jag aldrig vetat vad jag skulle börja med. Dermalogica kan jag inte men neostrata vet jag är steget vassare än exuvience . Dock finns ingen anledning att börja med den om inte man har behov av det(hudterapeut/hudläkaren hjälper dig med det). Dessutom är neostrata betydligt mycket dyrare än exuvience :-) numera köper jag mina produkter från UK, annars skulle jag inte ha råd att använda alla delar av det min hudterapeut råder mig till. Köper av henne när jag e på behandling ibland men tyvärr sviker jag henne pga av min egen plånbok:-/ Jag tipsar gärna om hemsidan i UK om vill köpa av det märket, nästan halva priset och låg frakt :-)

28 år,167/58
2 barn

Innan op: 70C
Efter op: (65E i tortyren)69/94, 60H/65G
Konsultation 30/11-13 Tuve Mårtensson, Citadellkliniken.
Operation 14/1 -14 Perthese runda 500cc hp delvis bakom
bredd 13,2cm projektion 5,4cm

2013, December 17 - 20:04
perfectlymee
perfectlymee's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Brons
Joined: 2013-12-15 20:35

Hej och tack så mycket för ditt svar!

Nej jag har inte varit hos en hudterapeut ännu. Är intreserad av skönhet &allt vad det är men just hy har jag aldrig brytt mig om särskilt mycket förrän nu! Nu känner jag att det är dags att få renare hy.

 

Hur fungerar det med hudterapeuter? Jag vill ju köpa produkterna så billigt som möjligt. (vad hette hemsidan du köper från? vore supersnällt!)

Så vad gör man hos en hudterapeut om man inte vill köpa produkterna? Kan man gå på en konsultation bara och sedan få informationen om vilka produkter man behöver och sedan beställa dem på nätet? :s

Eller kan man ta det snacket om man bokar en ansiktsbehandling på en gång (vill testa kemisk peel) och sedan fråga vilka produkter som passar en?

 

Hur är din hy och vilka produkter av Exuviance använder du? Jag har blandhy, varken torr eller fet även om den väl går mer åt det feta hållet, särskilt om jag exempelvis inte duschat. Har en del inkapslade finnar och i perioder även "vanliga" finnar i panna/näsa området. I övrigt bra hy. Vill få den bästa hyn jag kan få.

 

Varför jag började fundera på Neostata som ju faktiskt är lite vassare är för att jag såg en bloggerska som har fin hy men som ändå går på Neostrata behandling + använder produkterna. Då tänkte jag att man kanske inte måste ha katastrof hy för att använda dem? Sedan läste jag på nätet och verkade som den var en omtyckt produkt.

 

Kram!

2013, December 19 - 22:17
Lijna
Lijna's picture
Offline
Last seen: 1 year 4 months ago
Silver
Joined: 2010-11-03 15:37

Kan själv tycka att det är ganska synd att en hudterapeut ska lägga ner sin själ på att skräddarsy rådgiving efter att denne utfört en hudanalys, för att kunden sedan ska klicka hem produkterna billigare på nätet. Snart kommer det inte finnas några hudterapeuter, då produktinkomsten är mycket viktigare än den lilla inkomst de får efter att de utfört behandlingar.  

 
Tyvärr är ni inte ensamma om att göra så som ni gör. Nackdelen är att alla hudvårdsprodukter som säljs på nätet inte ens är äkta. Tyvärr produceras mycket i Kina, där förpackningar är indentiska, och produktinnehåll är något helt annat än orignalet. 
 
Och för att besvara din fråga så kan du inte själv veta vilket märke som passar dig bäst, och vad för produkter just din hur behöver. Du måste få utfört en hudanalys, vilket ju bör göras MINST 4 gånger om året, varje ny årstid, eftersom huden ständigt förändras. Man kan t.ex. inte använda samma produkter i torr vinterluft, som i fuktrik sommarluft (för att enkelt förklara varför man bör gå på behandlingar emellanåt)

Har gjort: Näsplastik
Klinik/Läkare: ArtNose Dr Ufuk Bilkay

Annons
2020, September 23 - 13:41
Karena
Karena's picture
Offline
Last seen: 3 years 8 months ago
Brons
Joined: 2020-09-22 14:05

Håller helt med om att först måste du besöka din hudläkare som kan analysera din hudtyp och de problem du har. Först då, när du vet vilken typ av produkt du behöver, kan du bestämma vilken produktlinje du väljer. Till exempel erbjuder min hudläkare mig en närande kräm från Mannila från https://manilla-sweden.se/butik/hudvard/ansiktskram/ som i min situation var perfekt. Då bestämde jag och min vän på något sätt att min vän har samma hudtyp och den här produkten kommer att vara bra och för henne. Tyvärr var det inte så hon slutade med denna produktlinje och besökte en hudläkare som sa att hennes hud redan är för fet och bara måste rengöras varje dag med ansiktsrengöring och tonic. Och vem som gäst, det var sant. efter en månad var min vänhud helt slät.

2023, April 16 - 18:10
Michaelam
Michaelam's picture
Offline
Last seen: 5 months 2 days ago
Silver
Joined: 2023-03-27 20:03

Jag har produkter från Exiviance och är väldigt nöjd med dom. Älskar deras nästan alla produkter med pha i 🙂

34 år
166 lång
60 kg
Storlek idag: ca 75a.

Bröstoperation bokad 15/5-23. Velar fortfarande mellan hur många cc jag ska välja. Läkaren tycker att 255cc blir bra men jag är rädd att jag tycker att det blir för lite.

Annons
Annons
Annons