Annons

Blygdläppsförminskning

Vissa kvinnor upplever att de inre blygdläpparna är för stora och skaver, t ex vid cykling eller i trånga kläder, eller tycker att de är generande i intima situationer. De kan förminskas på kirurgisk väg.

Winnter's picture
WinnterHej! Jag undrar över återhämtningen efter en förminskning av blygdläpparna (de inre). Ni som har gjort detta får väldigt gärna berätta om era erfarenheter! Tar gärna emot tips på klinik och kirurg i Stockholm också.
När var ni smärtfria? När kunde ni, eller hade kunnat jogga? När kan man ta en ordentlig promenad? När kan man gå normalt så att omgivningen inte märker något?

Supertacksam för svar!Blygdläppsförminskning, Bröstförstoring, Bröstlyft Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft, - Blygdläppsförminskning - Dec 2023

Pris på behandling
Pris: 
107000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-12-12
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)

Blygdläppsförminskning Nov 2023 - * Vet ej/saknar namnet - Bella1994

2023-11-23

Hej! Tänkte skriva om min upplevelse av intimkirurgi då jag vill bidra med information för alla som funderar på det.
Den 23 november 2023 gjorde jag en blygdläppsförminskning av dr Rika Hammarström från Mediquinn. Orsakerna till operationen var likt många andra en kombination av fysiska besvär och komplex under loppet av flera år.

Lilli96's picture
Lilli96Är det någon som har erfarenhet av intimkirugi i Turkiet? Har det gått bra eller har ni fått komplikationer? Jag undrar mest om någon har opererats hos läkaren Suleyman Eserdag? Speciellt när det gäller (Blygdläppsförminskning). Han verkar vara jätte duktig men jag är fortfarande rädd av tanken på att opereras utomlands. Hade varit tacksam om någon kan dela med sig av sin erfarenhet.Blygdläppsförminskning, Bröstförstoring Jan 2023 - Akademiska sjukhuset - Uppsala Janne Ohlsén - Annzan

2023-01-16

Idag genomförde jag bröstförstoring samt minskade blygdläppar. (Gjordes på Sophiahemmet i Sthlm, gick inte att välja i rull listen)
Operationen gick bra och jag blev väl omhändertagen av läkarteamet. Var nervös så klart då jag skulle sövas och ingrepp är inte riskfria. Var på plats 07:00, 07:45 låg jag på operationsbordet.
Läkaren kom innan jag var sövd för att rita på blygdläpparna så att jag fick se vad som skulle tas bort. Sen somnade jag på 2 min.

Kimbellaxo's picture
Kimbellaxo
Mer information: 

Blygläppförminskning den 1 november 2022 hos Hera kliniken i Istanbul. Dr Suleyman Eserdağ utförde min operation. Gjorde en så kallad ”barbie labiaplasty” där man minimerar blygdläpparna så det endast är raka korta blygdläppar, utan några synliga linjer eller överskott hud kvar. Lyfte även klitoriskappan och tog bort hud så kappan blir mindre och symmetrisk till blygdläpparna.Då är det äntligen dags för mig att göra min blygläppförminskning hos Dr. Süleyman Eserdağ i Turkiet (Istanbul)

Har sökt runt mycket på nätet efter den bästa i Turkiet och kom fram till honom. Han är specialiserad gynekolog, för mig är det viktigt att kirurgen som ska operera mig har stor kunskap för just intim områden. Kommer göra operationen under narkos. Priset blir totalt med intim blekning, blygläppförminskning och klitoris lyft 3000€

Kommer posta ett inlägg igen efter en vecka för att förklara hur allt har gått :)Annons
Annons
Annons