Annons

Blygdläppsförminskning

Vissa kvinnor upplever att de inre blygdläpparna är för stora och skaver, t ex vid cykling eller i trånga kläder, eller tycker att de är generande i intima situationer. De kan förminskas på kirurgisk väg.

Bild för Alicja
Alicja


Övriga taggar: 


Hej på er! Först så vill jag tacka alla som har gjort inlägg tidigare här på forumet, det har hjälpt mig att ta beslut om operation och förberett mig på olika scenarion.
Jag opererade nyligen inre bygdläppar på Lotuskliniken i Malmö. Är väldigt nöjd så länge och vill lämna berätta egna erfarenheter för er som funderar fortfarande eller redan har bestämt sig och vill ha några tips.Blygdläppsförminskning mar 2021 - Citylaser - Göteborg [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Jm123

2021-03-18

Hej! Jag är en tjej på snart 20 år som har gjort en blygdläppsförminskning. Jag vet att det finns många där ute som funderar på denna operation och som bär på många frågor - jag har ju själv varit i den sitsen. Här är min berättelse:
Jag har mått dåligt över min ”fifi” sedan jag var 12 år och har lidit i tystnad sååå länge. I januari detta året bestämde jag mig, nu ska jag göra det! Jag bokade konsultation och operation samma dag utan att ångra mig en enda sekund ända fram till operationsdagen.

Bild för Jm123
Jm123Hej allesammans!
Jag är en tjej på 20 år som precis gjort en blygdläppsförminskning. Själv försökte jag desperat hitta forum med alla möjliga svar inför operationen men de flesta var flera år gamla eller helt enkelt inte tillräckliga. Meningen med denna tråden är då att dela med sig om sina upplevelser. Jag svarar gärna på frågor.Bild för Maria111
Maria111Hej. Jag har vart hos en Gyn mottagning tidigar för ca 1 1/2 år sedan där jag sa att det skaver av trosorna och jag måste typ peta in blygdläpparna så dom inte hänger ut och skaver. Jag har upprepade gånger fått infektion och blev ännu torrare av spiral som jag hade men som nu är borttagen. Det känns som att blygdläpparna ”fastnar” överallt och det är jätte jobbigt och det känns vid promenader eller tajta kläder. Alltså hon sa då på undersökningen att hon ska se vart hon kan söka efter en remiss för mig men hon trodde inte att det skulle gå.

Det gick heller inte.Bild för Elina-22
Elina-22Hej.
Gjorde för 4 dagar sedan en intimoperation. Minskning av inte blygdläppar samt klitorislyft. Gjorde detta hos Lotuskliniken i Malmö. Allt kändes jättebra innan, under och direkt efter operationen Och kliniken har varit väldigt hjälpsamma. Men nu börjar jag bli lite orolig då jag ser hur ojämn svullnaden är & hur ojämnt det ser ut där nere. jag vill veta om hur andras läkningsprocessen sett ut?
Hur har läkningsprocessen sett ut för er, oavsett om det bara är blygdläppsförminskning, bara klitoriskappan, klitorislyft, allt som involverar kirurgi där nere.Bild för Vargtass
Vargtass


Övriga taggar: 


Ska göra intimkirurgi och undrar om någon har erfarenhet av Dr. Selma på Lotuskliniken i Malmö, och/eller Rika Hammarström på MediQuinn i Stockholm?

Blir dock lite fundersam över att Rika/MediQuinn inte har en prislista någonstans. Någon som opererat sig där och kan ge ett hum om vad priserna ligger på för olika ingrepp? Jag ska förminska blygdläppar (yttre) och göra en slidförsnävning. Ev. fettsuga venusberget också.
Någon som gjort blygdläppsförminskning hos Olafur Jakobsson i Luleå? Nöjd med resultatet?:)Bild för Thegirlwho
ThegirlwhoHej jag gjorde blygdläppsförminskning samt klitorisredusering för ett par dagar sen. Det är väldigt svullet nu. Även dom yttre är svullna och blåa . Men det ser ut som att han kapat av hela läpparna.. samt att klitoris ser jätte stor ut fortfarande.. tänkte kolla om det normalt att det ser ut så i början.. är jätte ledsen och rädd.. ångrar mig så mycket..Bild för Friron
FrironJag har börjat fundera på att förminska mina blygdläppar. Inte för att jag stör mig på hur de ser ut utan mera för att de är i vägen. Jag kan inte cykla på en cykel som har för smal sadel. Jag kan inte ha stringtrosor för då glider de ut och hamnar i kläm, aj! Ja de finns många andra situationer som de är i vägen och liksom inte funkar eller vad man nu ska säga. Så jag undrar nu hur man går tillväga för att se om man kan få hjälp via landstinget. Liksom bokar man en tid på hälsocentralen för att få en remiss? Eller hur går de hela till?
Hej!
Jag vill starta en ny tråd och prata om intimkirurgi, vill veta allt ni gjort och funderar på! Jag har för snart 3 veckor sedan opererat blygdläpparna, Jag valde att göra min inre blygdläppsförminskning i Turkiet, istanbul.

Jag hade funderat på operationen i flera år, för att dom hängde utanför dom yttre. Jag hade en del besvär så det va fysiska problem, men som tillslut även blev psykiska. Jag mådde riktigt dåligt över dom.Annons
Annons
Annons