Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017

Ärrkorrektioner/Ärrplastik Jan 2023 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Rosen1

2023-01-24

Hej!
Operation för korrigering av tidigare buk operation som gick åt helvete med Patrik Höjer på Nordiska kliniken. Korrigering 7 ggr på ett år.
Senaste gjordes 24/1 det har nu gått 12 dagar och
Jag börjat blöda kraftigt från navel. Enligt han är det gammal blod och jag borde inte vara orolig.
Har ni eller vet ni någon som har erfarenhet av detta?
Är totalt nerbruten psykiskt. Orkar inte ens skriva om helvetet jag har gått igenom.


Hej!

Är det någon mer än mig som har 15 cm i "bröstbredd" och vad har ni för storlek på era implantat? Eller vad har ni blivit rekommenderade för storlek?

Jag har varit på 2 st konsultationer på NK, och första gången vart jag rekommenderad Motiva Round 425 cc och andra gången 475 cc. Har ingen referens på hur "stora" 475 kommer att bli på en lika bred bröstkorg som mig.

Ni som har ungefär samma mått och samma storlek på implantat, är ni nöjda eller skulle ni velat ha större/mindre?Hösten2023's picture
Hösten2023Hej!

Har en bokad konsultationstid inför mommy-makeover med Pehr Sommar på Nordiska kliniken under kommande vecka.
Är det någon som gjort en mommy makover hos honom eller bara bröst/mage och kan berätta om er upplevelse och resultatet?

Tack på förhand!Fettsugning (kirurgi), Bröstlyft - Ankarlyft, Byte av implantat Nordiska Kliniken - Stockholm - - Byte av implantat, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - Fettsugning (kirurgi) - Jan 2023

Pris på behandling
Pris: 
78900 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-01-19
Beskrivning: 

78000 för OP, 900 för BH-paket. Kan återanvända mina gördlar från föregående OP (bukplastik & fettsugning) så jag behöver inte köpa ny. Annars hade den kostnaden tillkommit också.
1 års Trygghetsgaranti ingår (finns info på NKs hemsida vad som ingår). Planerar att köpa till en 3-årig garanti vid ÅB.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Mer information: 

1 Konsultation AK Gabriella Sellman
2 Konsultation NK Patrik Höijer
Operation bokad hos Patrik Höijer 28/3-23
280 cc eller 320 cc Polytech Mesmo Replicon
2 barn


Mer information: 

Bröstlyft (ankarlyft) och byte av 10 år gamla Allergan-implantat (500 cc) till Mentor Siltex High Profile Xtra (680 cc) samt fettsugning (korrigering/uppföljning efter bukplastik (okt 2020).Hej!

Ni som gjort en bröstförstoring, hur länge blev ni sängliggandes och hade jätte ont? Och när kunde ni börja leva ”som vanligt” igen, då menar jag inte att vara helt smärtfria utan jag undrar när ni ha kunnat göra vardagssysslor igen. Undrar även hur länge antibiotikakuren är och hur mycket starka smärtstillande man får ut. Har läst vissa som har haft ont jätte länge och vissa som har kunnat leva normalt efter bara några dagar, hur lång tid tog det för er? Jätte tacksam för svar:)

Ska göra min bröstförstoring hos Patrik höijer på nordiska kliniken
Jag ska göra en bröstförstoring i februari på nordiska kliniken, jag undrar för er som har åkt bil hem hur det känns? Har ca 4 timmar bilresa hem (får skjuts såklart) och är lite orolig över att det kommer göra väldigt ont och kännas obekvämt att åka så länge efter en operation. Kände att ta bilen skulle vara det bästa alternativet eftersom jag inte behöver passa någon tid till tåg osv, för vet inte helt säkert hur länge jag kommer vara på uppvaket. Hur har det varit för er?Annons
Annons
Annons