Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017


Hej!

Vi är två tjejer som ska utföra en BBL operation i mitten av juni på Nordiska kliniken i Stockholm. Vi åker från Göteborg och planerar på att bo på hotell de första två veckorna efter operationen för att sedan gå på återbesöket.

Vi vill gärna få tips på vad som är bra att ha med sig? Hur ska vi förbereda på bästa sätt så att vistelsen blir bra och bekväm för oss (med tanke på att vi inte kommer vara hemma) Vi tänker oss allt från kläder, medicin, underkläder, ja allt möjligt. Alla tips uppskattas!Mer information: 

Bröstförstoring bakom muskel 340cc. Mentor, profil hög.


Mer information: 

Inför konsultationen hade jag som önskemål Motiva ErgonoMix, men de passade inte utifrån mina förutsättningar efter att ha ammat tre barn.
Blev rekommenderad Mentor Siltex HP Xtra 470-515 cc.
Till skillnad från förra kirurgen så nämnde inte ens Patrik något om lyft. Väldigt lättad över det!Hej! Det här är min historia från min operation på nordiska kliniken, hoppas jag kan hjälpa någon att välja ett bättre ställe. Jag opererade mig för 6 veckor sedan, gjorde lyft och la i ett implantat på 240cc. Jag har mått ganska dåligt under de här veckorna, noterat en stor storleksskillnad mellan brösten, haft rodnad och en dålig känsla i kroppen. Jag har nog kontaktat kliniken flera dagar varje vecka för att höra om allt är normalt, skickat otaliga bilder och varit extremt orolig över asymmetrin som rådde, då det var därför jag opererade mig från början för att korrigera.
Jag gjorde i april 2015 bröst op hos patrik höijer på Nordiska kliniken, hette dock laser och estetik då. 44000.
Har nu ett brustet implantat, sen långt tillbaka tydligen, då de oftast brister i insättning av implantaten.
(Silimed 20622 505HI) ska byta, motiva corse 725 lutar det emot.. men..
Då 2015 betalade jag 5k mer för att få motiva istället för mentor.. fick silimed.. implantatet trasigt, nu får jag paya allt igen, dock 46k.för att få motiva, har även kontaktat proforma och de sa 36k, op hos Michael olenius,.Annons
Annons
Annons