Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017


Har bestämt mig för att göra bröstlyft hos Patrik Höijer som är kirurg på Nordiska Kliniken i höst!
Kommer lägga in implantat också men vet inte riktigt hur stora eller vilka implantat.. Hur mycket mindre av ens egna bröst blir det?

Ni som opererats av honom och vill berätta lite, är ni nöjda osv? :)
Hur lång är återhämtningen?
Hej! Jag har bokat in mig för en bröstförstoring den 13/8 på nordiska kliniken, är så sjukt taggad och nervös över det :) Har velat göra en bröstförstoring sjukt länge på grund av hur dåligt jag mått över mina bröst.
Jag gjorde bröstförstoring 1/7 2020, alltså 9 dagar sedan. Brösten är symmetriska och storleken känns ganska bra men de är såå fula 😢 de är stenhårda, står rakt ut, implantaten sitter jättehögt och bröstvårtorna pekar nedåt. Är det normalt och kommer det förändras mycket? Jag tror det är motiva implantat jag har.Mer information: 

Rekommenderad:
Motiva Round (obs EJ ergonomix), Demi profile 380 eller 425 cc. Det större implantatet skulle ge mer sideboob, så tror jag kommer gå för det!


Mer information: 

Blev rekommenderad Motiva round full 625cc och Motiva ergonomix demi 525cc. Min bröstbredd mättes till 15,2cm. Lutar mer åt 525cc demi. Op bokad 24/8 hos Patrik


Mer information: 

Byte av implantat.
Innan: Motiva round corsé, 650cc bakom muskeln.
Efter: Mentor siltex HP Xtra, 765cc bakom muskeln.Hej!
Hur länge var ni sjukskrivna? Ni som gjort fettransplantation med eget fett till brösten!
Gjorde det mycket ont efteråt? Hjälpte smärtstillande?
Är ny här på PoF och lyckas inte hitta mer info om detta. Tanken är att de ska göras på Nordiska Kliniken. Någon som gjort där?

Massa frågor nu 😝Annons
Annons
Annons