Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017


Hej! Jag har en bukplastik inbokad hos Mattias på nordiska kliniken den 21/10. Är så klart jättenervös, inte för att det ska göra ont, utan mer för att sövas. Hinner man reagera, eller var ni rädda strax innan ni sövdes?Fettsugning (kirurgi) sep 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Magnus Kjelsberg - Jojon

2020-09-16

Eftersom det inte finns så många operationsberättelser som gäller fettsugning, så tänkte jag bidra med min berättelse här.

OP-dagen

Jag kom till Nordiska kliniken vid 7.30 och fick ett rum för att byta om till morgonrock, flipflops och hätta. En stund senare kom narkossköterska in och gick igenom förloppen och strax därpå fick jag träffa kirurg Marcus Kjell för bilder och ”uppritning”.


Hittar inte supermycket info om att så många gjort detta här. Så, ni som har korrigerat för töjda fickor, berätta hur det var och hur det gått efteråt.
Vågade mig på att ta några bilder (se bildgalleri) reda en vecka efter fettsugningen, och alltså, om slutresultatet blir ens något i närheten av detta så skulle jag bli så nöjd.

Jag var "lite" orolig över risken för lös hud på magen med tanke på att jag har fött två barn och är över 40 år, men än så länge ser det bara fint ut.

Hur mycket har era resultat av fettsugning ändrats med tiden?Mer information: 

Innan operation : 75A som ej fyllts ut
Implantat : mentor smooth high 535cc


Bild för Petronella_67
Petronella_67
Mer information: 

Opererade in implantat för 5 år sedan, har fått en ruptur och vätska i ett av brösten. Ska till Mattias Elmer på Nordiska Kliniken i Stockholm för vidare bedömning. Finns det någon som har erfarenhet av ruptur och vätska vill gärna veta er erfarenhet av detta.


Mer information: 

Operade brösten en andra för att byta inlägg till ultra high profil och lite större inlägg 650cc. Gjorde det för att få fastare bröst.


Bröstförstoring Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstförstoring - sep 2020

Pris på behandling
Pris: 
44000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-09-17
Beskrivning: 

Priset är för själva operationen med Motiva runda implantat där 1 års trygghetsgaranti ingår. Utöver detta kommer jag teckna en extra trygghetsförsäkring som gäller i 5 år och BH:ar för totalt 2000kr.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons