Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017

Mer information: 

Samma dag som op ändrade vi till Motiva 400cc round. Då Patrik rekommenderade det för ett finare och hållbarare resultat. Jag litar såklart på honom, då han har erfarenhet av detta :)


Mer information: 

Konsultation med Patrik Höijer, rekommenderade Motiva Ergonomix 380cc


Byte av implantat mar 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - anderssonb

2020-03-23

Halloj! :) Har tidigare genomgått en bröstförstoring på Akademikliniken. Var nöjd fram till att jag började känna att mina bröst åker ut mycket åt sidorna. De såg inte konstigt ut när jag stod upp men när jag skulle sova fick jag hela tiden tänka på att ligga med armarna längst kroppen eller ha kuddar runt omkring mig. Dessutom tryckte implantaten ut åt sidorna så jag hade nedsatt känsel under armhålorna. Kirurgen tycktes inte se att de var töjda fickor.


Kan inte se att någon tråd finns för oss som ska opereras i april.
Jag ska opereras på Nordiska av Mattias Elmér 8/4. Var på konsultation 20/3 och kände mig så trygg med honom att jag direkt bokade operation första lediga tid trots att jag inte vet vilken storlek jag ska välja :) Han var tydlig med att jag inte behöver bestämma mig förrän operationsdagen, känns skönt att kunna vela lite fram och tillbaka ett par veckor till :DMer information: 

Byte från 320cc motiva demi ergonomix till 725cc motiva corse round.


Bild för JosThö
JosThöHej

Jag gjorde en bröstförstoring den 26/2.
Vi lade snittet under bröstet.
Sedan ett par veckor tillbaka fick jag ett bröstband och för vare jag som går får jag mer och mer ont i vänstra bröstvårtan.
Spänner jag bandet för hårt? Eller ger hela bröstet kanske plats åt implantatet?

Är det fler som upplevt detta?Annons
Annons
Annons