Annons
22 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
2010, november 7 - 15:16
Malin88
Bild för Malin88
 Offline
Senast sedd: 11 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2010-05-29 10:42

jag uppfatattade också de va johan när jag läste de, men de men de står att hon fördes till citadellkliniken johan nordqvist AB då de kallar de så för han är klinikchef, så man vet vilken citadellklinik de va för de finns två.
johan skickade ju ett mail hit på pof som admin har lagt ut i de trådar som handlar om detta o då var han utomlands o åkte dirket hem igen är detta skedde.

25 år

168 cm / väger ca 54kg.

Mått:
första op: 15 september 2010 på Citadellkliniken av Jörg Bohn.
La i 390cc hög profil Perthese Sensitive genom armhålan delvis bakom muskeln.

Fick Muscle Flex

2010, november 7 - 15:32
Mikaela89 (ej verifierad)
Bild för anonym

Det kan va vilken kirurg som helst! det behöver inte va johan eller göran.. kan lika gärna vara tuve eller peter eller nån annan på citadell, för alla bröstoperationer sker i landskrona..

2010, november 7 - 15:34
admin
Bild för admin
 Offline
Senast sedd: 3 dagar 5 tim sedan
Administrator
Medlem: 2010-02-19 03:07

Ni hittar länkar till Johans kommentar ovanför bildlisten strax ovanför forumet.

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

Annons
2010, november 7 - 15:38
Anna (ej verifierad)
Bild för anonym

Okej, där ser man! Då hade jag fel! När man läser artikeln är det lätt att tro att det var Johan. Kommer det att förbli hemligt vem som opererade? Varför hålla det hemligt?

2010, november 7 - 15:41
Nath (ej verifierad)
Bild för anonym

gissningsvis spelar det ingen roll vem som opererade, eller ja det är om förarbetet har skötts dåligt då spelar det ju roll, men har läkaren gjort allt dom gör vid undersökning innan så är det ju en olyckshändelse eller problem med narkosen och då är det ju narkosläkaren som gjort fel. i sånna fall som jag läst om tidigare handlar det ju om reaktioner man inte kan förutse och är väldigt sällsynta.

2010, november 7 - 15:42
Malin88
Bild för Malin88
 Offline
Senast sedd: 11 månader 2 veckor sedan
Silver
Medlem: 2010-05-29 10:42

ja de är lätt man missuppfattar. men de kan inte varit peter eller tuve då de är helt olika bolag o de nämner att de skedde på johan nordqvists bolag. de delar bara på lokalerna men har olika sköterskor o personal.
så du behöver iaf inte va orolig de va peter som gjorde de :)

25 år

168 cm / väger ca 54kg.

Mått:
första op: 15 september 2010 på Citadellkliniken av Jörg Bohn.
La i 390cc hög profil Perthese Sensitive genom armhålan delvis bakom muskeln.

Fick Muscle Flex

Annons
2010, november 10 - 10:08
Niella (ej verifierad)
Bild för anonym

Jag gjorde mina bröst hos Johan där för snart två månader sen och han är ju skitduktigt iaf! Inget man behöver vara orolig för. Mitt förtroende är fortfarande lika stort för denna kliniken. Göran opade min öron för ett år sen med och det gick också hur bra som helst. Dedt måste haft att göra med kvinnans hälsa. Bloddpropp eller liknande. Men konstigt att dom inte gått ut med uppgifter efter obduktionen men det ska väl kanske hållas hemligt eftersom det är är en polisutredning.

2010, november 10 - 14:18
Lina (ej verifierad)
Bild för anonym

Jag opererade mig 2 dagar efter händelsen, iofs på citadellkl.com men såklart va jag nervös ändå.. men dessa underbara människor lugnar en o tar sig tid o prata om det.. o som man måste tänka är ju att vad är sannolikheten att detta hände nu igen.. nej inte så stor..absolut kommer någon att avlida under/efter en skönhetsop igen men denna person kommer ju säkert ha ngt "fysiskt" fel eller inte tåla narkos mm.. Men tro mig jag var apnervös inna grät hela kvällen o visst einte vad jag skulle ta mig till .. kl 8,45 på morgonen låg jag på op-bordet o e så glad att jag gjorde det!! jag var (o är) i ett lyckorus o vill bara att veckorna ska rusa iväg så jag blir färdigläkt nu ;) Det kommer att gå superbra för dig med lycka till!!

2010, november 10 - 23:01
Mikaela89 (ej verifierad)
Bild för anonym

Åh va skönt att höra lina..

Hade du nån anhörig med dig och så? för jag vill att min syster ska bo med mig men tydligen hänvisar dom anhöriga till hotell.. =/ vet du något om det?

vem blev du op av förresten?

vad gjorde du för storlek? :D

Kram

Annons
2010, november 10 - 23:24
Marina
Bild för Marina
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 1 tim sedan
Moderator
Medlem: 2010-04-14 19:00

Johan Norquist skickade ett email till oss på POF och bad oss att lägga in hans text i trådar kring dösfallet


Inlägg från Johan Nordquist, klinikchef

Med anledning av det tragiska dödsfall som inträffade i måndags på Citadellkliniken skulle vi gärna vilja förmedla några saker som vi tror kan vara av betydelse för er som besöker den här siten.

Våra tankar går givetvis i första hand till kvinnans anhöriga, vi förstår dock både på samtal som ställs direkt till oss och här, att det finns en del frågor kring det som hänt som redan nu kan rätas ut. Socialstyrelsen kommer att göra en utredning som går betydligt djupare och vi kan inte här föregripa den. Den information vi ger här handlar därför bara om det faktiska förloppet, inte om detaljer som rör patienten i fråga. Dock kan sägas att ingenting i de undersökningar, eller i de frågor som ställdes på förhand, gav några indikationer på att det skulle uppstå problem.

Kvinnan opererades i måndags morse och operationen gick normalt. Hon vaknade ur narkosen och mådde då som förväntat, hon förde en normal konversation och sa att hon kände sig bra. Hon flyttades därefter till eget rum för återhämtning och hon lämnades ensam där i cirka 30 minuter. När sköterskan kom till patientens rum hittades kvinnan livlös, Återupplivningsförsök gjordes omedelbart men man kunde efter en stund konstatera att dessa var förgäves, kvinnans liv gick inte att rädda.

Johan Nordquist, som är chef för kliniken, befann sig på utlandsresa men kontaktades direkt efter dödsfallet. Han återvände omedelbart hem och kom till kliniken på tisdagen.

Just nu pågår en polisutredning om vad som hänt, även Socialstyrelsen kommer att göra en utredning enligt Lex Maria. Citadellkliniken, och all inblandad personal, kommer att göra allt vi kan för att underlätta för samtliga utredningar.

Om ni har frågor kring detta är ni välkomna att höra av er. Enklast är att kontakta oss via vår website HYPERLINK "http://www.citadellkliniken.se" www.citadellkliniken.se

Johan Nordqvist, klinikchef
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
47 år, 164 cm, 64 kg?
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Rösta gärna i våra undersökningar och ta del av andras svar!