Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2018, February 24 - 10:32
Repan
Repan's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2018-02-23 18:32

Nedre bukop: söker klinik och erfarenhet av fettsugning och/eller lyft under navel + venusberg

Hej! Jag försöker att äntligen ta mig mod att göra något åt området under naveln, inklusive venusberget. Skäms enormt mycket, skulle aldrig visa mig naken inför någon, har på mig långa tröjor som döljer området osv.

Vill hitta en riktigt bra klinik/kirurg som har erfarenhet av detta! Och supergärna höra era historier också. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta? <3 Skulle bli så enormt tacksam!

Efter viktminskning verkar det ha blivit en envis fettdepå där, och huden är slapp (åldern gör ju det senare ännu sämre), så tror tyvärr inte att enbart fettsugning hjälper... utan behöver även ett lyft.

Tycker inte att min mage är fin, då den är liksom gropig, speciellt runt naveln. Alltså inte celluliter (tror jag iaf!), men lite åt det hållet. De kommer mest fram när jag håller in magen lite, vilket jag typ alltid gör haha! Har en liten liten förhoppning om att den kanske dras litegrann även ovanför naveln även om man bara gör en nedre bukop?

Åldrande dam som vill fixa det som behövs :) Nedre bukop gjord, ska fettsuga flank och rygg i samband med en korr.

Annons
2018, March 18 - 20:35
Repan
Repan's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2018-02-23 18:32

Puff! Det finns nog inte så många här som har koll på just venusberg... Men kanske någon kan rekommendera en klinik som är bra på intimkirurgi och/eller bukplastik? Gärna i eller i närheten av Stockholm :) Stort tack <3

Åldrande dam som vill fixa det som behövs :) Nedre bukop gjord, ska fettsuga flank och rygg i samband med en korr.

2018, March 29 - 18:28
Halihalo
Halihalo's picture
Offline
Last seen: 1 year 7 months ago
Silver
Joined: 2015-05-29 08:26

Hej, de är ganska vanligt men inget man pratar om har ja fått till mig av kirurg.
Jag har en tid bokad om två veckor. något jag velat göra hela mitt vuxna liv har ja nu tagit mig modet till.
Jag kommer även få fettsuga magen då jag har en ganska skarp övergång melllan venusberg och mage och de skulle bli ännu mer om ja bara tog venusberget. Min förhoppning är att kunna använda jeans utan att dölja när detta är läkt. men ja har mycket oro över hur de kommer se ut där nere samt hur magen kommer se ut. om de blir hängigt osv ... :/ Skriv pm om du vill prata mer :)

Op kkap falköping hos Ivan
450 cc bakom muskeln

Annons
Annons
Annons