Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, December 2 - 00:58
jossan000
jossan000's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Brons
Joined: 2022-12-01 00:00

När såg ni normala ut igen?

Hej,

Jag tog av gipset för några dagar sedan och hela mitt ansikte ser hemskt ut. Innan op hade jag en relativt smal näsa framifrån men i profil hade den en böj åt "fel" håll om ni förstår vad jag menar. Jag ville få den rak eller lite böjd åt andra hållet. Nu efter op ser jag att "höknäsan" är borta och istället är den rak, vilket är bra, men istället ser den så bred och klumpig ut framifrån. Dessutom har området mellan ögonen svullnat upp och gör så mina ögon ser ut att sitta längre ifrån varann. Jag antar att pyttesmå skillnader blir väldigt märkbara när de kommer till ansiktet. Profilen är inte så snygg trots rak näsa eftersom områden precis innan näsan börjar är svullet också. Min fråga är till er som har några månader sen operationen, när kände ni er snygga igen? Jag vet att slutresultatet kommer efter 1 år osv men visst ser man inte helt galen ut i 1 år? När kunde ni se att "ja, jag är fortfarande svullen men jag ser ändå bra ut och har en fin näsa trots det"?
Jag är inte perfektionist, mina önskingar är bara att se bättre ut än innan så jag känner att det var värt det. Och just nu ser jag enl mig själv sämre ut.

Annons
2022, December 4 - 21:00
Sun123
Sun123's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2018-11-14 14:31

Det är fortfarande tidigt.. jag var väldigt svullen första månaden sedan blir det bättre och näsan blir mindre för varje månad. Min näsa såg också klumpig och bred pga svullnaden och nästippen såg stor ut. För mig tog det 1,5 för slutresultatet, nu har jag en markerad nästipp och smal näsa.
Det är svårt att ha tålamod i början med det blir bättre