Annons
1 post / 0 new
#1 2024, March 1 - 12:30
Sprak2020
Sprak2020's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Brons
Joined: 2024-02-29 16:11

12 år gamla bröst, dax att byta ut?

Hallå hallå!

Jag gjorde en bröstförstoring 2012, mentor 325 cc high profile (minns inte exakt vad det hette) i Karlshamn. Innan hade jag A/B-kupa och nästan obefintliga bröst.
Jag har alltid varit jättenöjd efter detta och har inte haft några komplikationer eller så, ibland när jag böjer mig framåt så får jag rippling på yttersidorna av brösten men vad jag har förstått så är detta vanligt speciellt om man har lite underhudsfett som jag har (172 cm lång, 56 kg). Detta är inget som stört mig speciellt mycket då dem i övrigt ser väldigt naturliga och fina ut.

Senaste halvåret så har jag tränat mycket för att bygga muskler och bli starkare i min satsning inom ridningen, vilket har känts toppen! Har aldrig känt något konstigt med brösten i träningen. Inte heller i ridningen som annars blir väldigt skumpigt då jag sitter ner mycket på hästen då jag rider dressyr.

Hur som haver så har jag senaste tiden/året varit slarvig med att använda ordentliga sportBHar. Har lite haft den naiva mentaliteten "de sitter ju ändå där de sitter". Går gärna utan BH hemma osv.

En dag efter att ha tränat så började det ömma i ena bröstet, inte så jättefarligt kändes först lite som träningsvärk och det stramade lite. Tänkte inte mer på det.

Slängde en blick i spegeln några dagar efter och tyckte att brösten minskat lite, speciellt det vänstra. Tänkte att det kanske har med att göra att jag tränar mycket och att underhudsfett har försvunnit.

Igår började jag känna lite och klämma på brösten och känner då att vänstra bröstet har som en liten vågig yta, likt rippling på insidan av bröstet, det har inte det andra bröstet. Känslan är att implantatet har flyttat sig i sidled för jag känner det mycket tydligare nu än vad jag gjort innan. Det känns helt annorlunda i jämförelse med det andra bröstet. Dessutom så tycker jag att bröstet blivit mindre.

Kan det vara så att det gått sönder? Eller kan det ha flyttat sig? De är ändå 12 år gamla nu, det kanske "gjort sitt" och behöver bytas ut liksom?

Jag är väldigt orolig över detta. Sover inget och är sjukskriven sedan 7 veckor tillbaka för att jag har gått in i väggen så detta var verkligen inget jag behövde nu känner jag. Samtidigt vet jag ju såklart om att implantaten behöver bytas ut med tiden. Det har jag ju såklart varit medveten om.

Snälla, finns det nån som kan förklara för mig vad som kan ha hänt? Jag är otroligt ledsen och orolig.

Op 2012 med 325 cc high profile bakom muskeln. Plastikkirurgi i Blekinge, Karlshamn
70E
Tidigare 70B

33 år
172 cm
56 kg

Annons