Annons
1 post / 0 new
#1 2023, November 14 - 09:09
Booobie23
Booobie23's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Silver
Joined: 2023-08-20 09:42

Behöver hjälp, fel implantat.

Hej allesammans,

behöver lite hjälp, råd och era input 🙂.

Jag var på konsultation i slutet av augusti och jag op mina bröst i början av september. Konsultationen rekommenderade kirurgen 300 cc anatomiska mentor då jag hade urammade bröst med lite häng. Kommer inte riktigt ihåg måttet men ca 22 cm och liten underpool. Jag sa att jag önskade naturliga, pigga och fylliga bröst dock inte för stora.
Kirurgen sa att ett lyft inte var ett måste och isf går att åtgärda efter op.

Jag hade läst på lite men tydligen inte tillräckligt. Sedan förstod jag inte riktigt hur mycket man skulle tänka på som CC, projektion, bredd och bakom eller framför. Det tänkte jag att en kirurg ska "veta" vad som funkar för en.

Jag ändrade mig till 335cc ist för 300cc MEN det nämndes aldrig vilken implantat jag skulle ha. Jag fick mentor anatomiska CPG 311.

Efter op så kollade jag lite bilder och läste på mer. Kan säga att jag förstod mer efter op vad allt betyder och vad man skall tänka på innan op.

Som jag förstod så fick jag mentor moderate low hight och allt annat low. Då börjar jag undra varför jag inte fick implantat med högre projektion som "piggar" upp brösten och få till en underpool?

Jag har sett bilder där det varit "sämre" utgångsläge som fått fluffiga bröst med lite skidbacke och underpool utan lyft.

Jag ska på 3 månaders återbesök nästa månad och jag vet inte riktigt hur jag ska börja med hur jag tycket om resultatet. Resultatet blev liksom som mina tidigare innan op fast större och lite fylligare ovantill. Brösten känns bolliga och ledsna.

Nu kanske brösten inte har droppat och fluffat ännu men är så ledsen. Fundera på göra om dem men det är ju en kostnadsfråga 😔

Någon som har varit med om liknande?

162 cm ~ 65 kg ~ 35 år

Konsultation 2 augusti - Akademikliniken Göteborg
Op 6 September - 335 cc bakom muskeln

Stl innan op: urammade 75B?
Stl efter op: ?

Annons