Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2024, February 7 - 23:50
Nanao
Nanao's picture
Offline
Last seen: 1 month 5 days ago
Brons
Joined: 2024-01-08 01:54

Bukplastik genom landstinget? För & nackdelar?

Undrar lite hur ni tänker kring bukplastik via landstinget? Är mycket ärret jag är nojig över då de bilder jag sett som gjorts via landstinget oftast verkar placeras väldigt högt upp eller är jag helt ute och cyklar?? Någon som gjort via landstinget och som kan berätta hur det gått för er? Vet att jag skulle få ett ok från landstinget med tanke på hur mycket lös hud jag har, men känner lite i dagsläget att jag nog hellre väljer kirurg och betalar för det själv om man får ett finare resultat på så vis. Det är ändå något man kommer få leva med resten av livet sen! Och jag vill även kunna göra bukplastiken ihop med fettsugning samt bröstförstorning/korrigering

- Nana
Planerar att genomföra stor bukplastik ihop med bröst samt fettsugning av venusberg i slutet av 2024/början av 2025. Läser på om olika mottagningar och kirurger som bara den! men är fortfarande så oerhört osäker på vart jag bör göra den för bästa resultat samt att känna att man faktiskt är i trygga händer med kompetent kirurg och personal. Det lutar dock mest åt Patrik på Nordiska just nu eller Tuve på RK. Halsplastik är också något jag är intresserad av att göra då jag inte vet om fettsugning kommer uppfylla mitt önskade resultat?

Annons
2024, April 12 - 21:42
fiola
fiola's picture
Offline
Last seen: 1 month 6 hours ago
Silver
Joined: 2024-04-04 10:18

Hej, Jag har opererats via regionen (alltså tidigare landstinget). Är relativt nöjd. Gått 1,5 år nu. Ärret ser bra ut, börjar blekna. Sitter långt ner , under trostkanten. De tog bort lös hud vid operationen men flyttade inte naveln, så de tog alltså bara bort lösa huden under naveln. Har fortfarande lite lös hus ovanför naveln. I det stora hela är jag nöjd. Resultatet hade kanske blivit 20% bättre via kirurg privat, men hade också kostat väldigt mycket mer så utav den anledningen (och framför allt att jag slipper den stora smärta jag hade i ryggen förut) var det värt för mig.

Jag tror det handlar om utgångsläge, dvs hur mycket lös hud du har osv samt förväntningar. Om du ändå vill göra fettsugning och bröst kan det vara värt att göra privat. lycka till!

2 barn, 36 år, 167 cm, 67kg
Bukplastik med sydda magmuskler gjord hösten -22 pga diastas.

Gjord på Skellefteå sjukhus.

2024, May 10 - 14:11
SB1966
SB1966's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 10 hours ago
Brons
Joined: 2024-05-07 14:40

Hej!
Opererades i mitten av april på Karolinska, alltså betalt av landstinget.
Tycker att han gjorde ett superbra jobb!
Även om det "medicinskt" bara är hänget som måste åtgärdas har jag blivit av med allt häng ända ut på höfterna, naveln flyttad så den nu är liten och fin, överflödsfett borta och venusberget lyft. Ärret snyggt längs bikinilinjen.
Tror inte att jag hade kunna få det bättre på en privat klinik.