Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2023, November 28 - 12:09
Ville
Ville's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 weeks ago
Brons
Joined: 2023-11-28 11:31

Fettsugning flanker/kärlekshandtag

Hej, jag är 21 år gammal och har sedan puberteten haft väldigt märkvärdiga kärlekshandtag. Det kvittar om jag går ner 8kg eller går upp något, de är alltid där. Har varit hos doktorn och gjort några blodprover för att se att hormonbalansen var normal, det var den.

Min sista utväg till att bli av med denna envisa fettvävnaden är fettsugning.

Jag är 110% seriös med detta, och vill gå vidare till konsultation och sedan operationen(om allt går som det ska).

- JAG UNDRAR OM NÅGON HÄR HAR GJORT FETTSUGNING AV FLANKER/HÖFTER/KÄRLEKSHANDTAG. OCH ISÅFALL HUR DET GICK, OM NI ÄR NÖJDA, PROCEDUREN, KOSTNADEN, ANNAN RELEVANT INFO.

Min info: 184cm, 90-95kg, tränat nästan konstant i 6 år(slutade nyligen pga detta besvär, inte motiverande).

Annons
2023, November 28 - 21:00
Bumlan
Bumlan's picture
Offline
Last seen: 5 months 2 weeks ago
Brons
Joined: 2023-07-08 10:59

Hej! Förstår exakt hur du känner dig. Har haft samma problematik. Alltid varit smal och perioder väldigt vältränad men ändå alltid haft dessa envisa kärlekshandtag. När jag med åren också gick upp mer i vikt blev de ännu värre och det var svårt att klä mig så att de inte syntes. Så i våras fettsög jag bort dem. Jag är jättenöjd! Tog bort 800 ml och det är så roligt och lätt att klä sig numera. Jag har hip dips så vi flyttade en del av fettet till dessa och till rumpan. Jag tror jag betalade knappt 50000 om jag minns rätt. Blir mkt dyrare om man transplanterar fettet som jag gjorde.

Återhämtning var ganska plågsam. Mådde väldigt dåligt dagen efteråt men min kirurg trodde jag hamnade i en negativ spiral med vätskebalansen. Var rätt risig i kanske två veckor eller lite mer, hade ganska ont. Kunde bara sova kanske två timmar åt gången, sen var jag tvungen att gå upp och vandra runt en stund för jag hade sån värk. Men det är definitivt värt det och jag ångrade mig aldrig en sekund ens. Det jobbigaste var ändå att jag inte kunde sitta på x antal veckor eftersom jag transplanterade till rumpa och höfterna. Och gördeln var inte kul, hade den när det var som varmast i somras. Skulle rekomendera en sån här operation under vinterhalvåret. Då kan man lättare dölja gördeln. Inte helt lätt under en t-shirt :).

Jag planerar en till operation med fettsugning mage och insida lår, ingen jag känner behövs men jag vill verkligen få bli av med mina hip dips en gång för alla :)

36 år, 168 cm, ca 61 kg

Fettransplantation läppar och rumpa
Övre ögonlocksplastik
Fettsugning käklinje
Funderar på större fettransplantation till rumpa och hip dips