Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, December 2 - 20:50
Katta.95
Katta.95's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Brons
Joined: 2022-12-02 20:25

Blygdläppsförminskning

Jag gjorde en blygdläppsförminskning via landstinget för ca 1 vecka sedan. Jag är fortfarande jätte svullen och öm. Och det har nu börjat klia vid stygnen. Jag kan fortfarande inte gå normalt då de är så pass svullna och ömmar så fort man kommer åt dem.

Är det någon här som gjort en inre blygdläppsförminskning och kan berätta hur tiden efter operationen var för er? Hur länge var ni svullna? Hur lång tid tog det tills ni såg slutresultat? Är det stor skillnad från 1 vecka efter operation? Eller kan man ana hur de kommer att ”lägga sig”?

Mina känns nämligen något för långa fortfarande, när jag står upp normalt så sticker de inre fortfarande en liten bit ”ut”. Kommer de att krympa i längd när svullnaden lägger sig? Eller bara i tjocklek?

Annons
2022, December 3 - 13:59
Kyj
Kyj's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 2 days ago
Brons
Joined: 2021-03-21 17:38

Hej ! Jag gjorde för ca 2 år sedan men har fått göra korrigering då något stygn gick upp och jag fick ett jack i klitoriskappan.
Jag var svullen länge tror v 4 så avtog svullnaden , det jag såg i v 1 såg jag verkligen inte i v 4 . Jag skulle tipsa om att låta bli att kolla så mycket o ha rejält med tålamod . Längden tror jag kommer rätta till sig. Jag kände mig som normalt efter 9 v , men det är ju individuellt . Jag har fixat jacket nu o jag var svullen i 4 veckor trots den lilla korrigeringen så låt det ta tid och låt bli att titta hela tiden 🙂