Annons
1 post / 0 new
#1 2023, October 19 - 16:38
FlexiMom
FlexiMom's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Brons
Joined: 2023-05-30 16:36

Operation efter viktnedgång - bröst, mage, rygg, armar och lår

Hej!

Har skrivit tidigare om mina planer om att utföra ett bröstlyft med implantat och ta bort min ”bula” på magen i forumet då jag har haft en ganska omfattande viktnedgång (-32kg i skrivande stund). Har ungefär 15-20 kg kvar innan jag är i mål men har kommit till insikt att jag nog tyvärr kommer få åtgärda mer med tanke på all lös hud som redan nu börjat dyka upp.

Är det någon mer som gjort mer omfattande operationer (dvs avlägsnande av lös hud)? Tog ni allt under samma operationstillfälle eller fick det delas upp?

Var utförde ni operationerna och hur upplevde ni återhämtningen och resultaten?

Tacksam för svar och erfarenheter!

Ålder: 35 år, Längd: 161cm, Vikt: ca: 73kg

Intresserad av: Bröstlyft i kombination med förstoring. Samt avlägsnande av lös hud på mage, ryggslut, överarmar och lår.
Har nu: ”Flexiboobs” i större modell (H-kupa) men är just nu påväg ner i vikt och därmed även brösten. Huden på kroppen hänger tyvärr inte med nu under viktnedgången.
Vill ha: Bröst som inte tittar ner och har en rund fin form. Slippa slapp hängande hud och känna mig bekväm i min kropp.

Lutar åt att jag kommer välja Nordiska Kliniken (åtminstone för bröstoperationen) när det blir dags, är ännu lite framåt i tid.

Annons