Annons

Akademikliniken - Stockholm


Hejsan,
Skulle vilja höra vilka erfarenheter ni har av följande kirurger:

Ulf Samuelsson - Akademikliniken Stockholm Claes Gardtman - Stockholmskliniken
Marcus Ehrström - Nordiska kliniken

Och vilken erfarenhet har ni av Carovivakliniken i Uppsala? Kirurg att rekommendera isf?

- Positivt?
- Negativt?
- Typ av operation/behandling?
- Resultat?

Tack på förhand!Mer information: 

Konsultation gick extremt fort, dessutom visade han inget som helst intresse för mina önskemål.
Klev in på rummet, han frågar varför jag är där och jag svarar att jag vill göra en bröstförstoring. Han ber mig direkt att ta av mig på överkroppen. Sagt och gjort han mäter och säger att han kan inte göra förstoring på mig. Enbart lyft, tabort egen vävnad och göra en hybrid förstoring. Jag vill i möjligaste mån undvika bröstlyft och vill verkligen ha större bröst. Hans förslag innebar att jag i slutändan skulle ha samma stl som nu, men med lite mindre häng. Vid flera tillfällen talar han om för mig att om vi inte gör så kommer inte jag bli nöjd.... Sa vänligt men bestämt att du vet uppenbarligen inte vad jag vill eller önskar då du varken frågat eller lyssnat.
Han sa då att jag gärna kunde gå på konsultation hos någon annan och om de gör större är de oprofessionella, svarade att jag ska på en till konsultation direkt efter. Han säger då att ja gör det dom är nog billigare, svarade att pengar är inte problemet. Tackade för mig och gick.


Bild för FrokenSverige
FrokenSverigeSka göra mina bröst nu på tisdag och går och funderar över storleken! Kan inte heller se några bilder än vilket är supertrist så har svårt att kunna få ett hum. Jag är alltså ute efter ett naturligt resultat och vill kunna bära upp en topp utan bh och få en snygg siluett. Har bestämt mig för mentor anatomiska låg profil 245cc, är ganska liten och nätt i överkroppen! 167cm lång och väger strax under 50kg. Kommer jag få lagom fylliga men naturliga bröst tro? Vill inte att dom ska vara stora men såklart inte heller för små...Annons
Annons
Annons