Annons

Akademikliniken - Stockholm


Hej

Idag va jag på en konsultation på Akademikliniken. Kändes överlag väldigt bra, de va super trevliga och väl omhändertagande.

Jag träffade Paolo p.g.a att jag gillar hans efter bilder och han gör väldigt naturliga bröst, och han är mycket duktig av vad jag hört.

När vi skulle välja ut mina inplantat så kändes det väldigt rakt på, han sa att jag hade en bröstbredd på 10cm och jag max kan gå ut 5mm för att det ska fungera att få in implantaten rätt och även att det ska kännas behagligt på mig att tvinga in för stora.Bröstförstoring okt 2019 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Elin.F

2019-10-09

Här är min operationsberättelse, jag har främst gjort den för mig för att minnas förloppet, men hoppa at det kan vara hjälpsam för andra också.

Den 9/10 hade jag min bröstoperation (och första operation någonsin). Hade så mycket frågor om hur allt gick till så tänkte dela med mig och mina erfarenheter så att om det skulle vara någon annan med samma funderingar så kanske ni får lite svar innan.

Mer information: 

Konsultation med Paolo om bröstförstoring.
Han verkade kunnig. Fick dock inte prova olika storlekar. Han visade en bild på en skärm efter att ha diskuterat stl med mig. Jag fick fota bildskärmen som minne.
Kostnaden skulle bli 56000 och op skulle ta 40 min. Då jag har långt hem skulle en övernattning ingå. Jag var intresserad av en mindre stl, max 260 ml.


Bröstförstoring Akademikliniken - Stockholm - - Bröstförstoring - okt 2019

Pris på behandling
Pris: 
58000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Humanfinans
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-10-03
Beskrivning: 

Jag har lagt till en extra lång trygghetsgaranti som täcker korrigeringar upp till 5 år efter operationen. Istället för 1 år som ingår i grundpriset som var 52000 kr.
Helt klart lite pricey men det är det värt i min bok när det känns bra.

Har fått polytech mesmo sensitive (anatomiska implantat) 320cc inopererade.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Bokade operation direkt efter konsultation tidigare i sommras.

Opererades 3/10-2019. Polytech mesmo sensitive bakom muskeln 320cc på var sida.


Annons
Annons
Annons