Annons

Akademikliniken - Stockholm


Mitt första inlägg här..

Imorgon ska jag på konsultation på Akademikliniken. Jag är supernervös och funderar på vilken storlek som skulle kunna passa mig.. Jag är 171 cm lång och väger 58 kg. Har i nuläget knappt någon byst alls. Vill inte ha för stort men är livrädd för att välja för litet implantat istället.

Implantatet som kommer användas vid eventuell operation är Motiva ergonomix. Någon med erfarenhet av dessa?

Vet även vem som ska utföra operationen då jag ska vara demopatient till en video.Mer information: 

Började må dåligt ca 1 månad efter operation, hade 3 små men ganska djupa sår som inte riktigt ville läka. Ringde kliniken och det visade sig att jag hade en infektion. Fick antibiotika och återbesök igen efter en vecka. Tyvärr så stog inte den antibiotikan så jag hade blivit sämre under den veckan. Fick en ny antibiotika och återbesök redan 5 dagar efter. Visade sig att antibiotikan hade börjat ta på infektionen och jag blev bättre. Återbesök 1 vecka senare och jag är nu återställd. Nästa återbesök 3 september om inget annat händer.Lider av Ibs sedan ganska många år men blivit sämre efter barnen. Nu när man bestämt sig och läser mer inser man att det kan finnas ett samband mellan diastas och magproblem.
Någon som blivit bättre efter att opererat ihop magmusklerna?
HJÄLP!
Vem är bäst på näsplastik i Stockholm?
Har varit på konsultation hos Paolo förra veckan och ska ha en med Jonas R nästa vecka, (båda är på Akademikliniken) någon som gjort hos näsplastik hos Jonas?
Tacksam för svar
Nu har jag lagt upp bilder 5-6 månader efter min näsoperation hos Paolo Montemurro på Akademikliniken! Tog bort knöl på näsryggen, lyfte nästippen och smalnade av näsryggen framifrån.
Jag har varit på flera konsultationer och tillslut valt att göra min operation hos Dr Magnus Kjelsberg på Proforma clinic. Han tyckte att Mentor 275cc skulle passa min kropp och mina önskemål MEN om jag ville gå lite större skulle vi ta Motiva 300cc eftersom Mentor skulle riskera att ge rippling om vi gick större eftersom jag har såpass lite egen bröstvävnad.

Var senare på en konsultation hos Dr Paolo Montemurro som sa att han inte ville rekommendera Mentor eftersom "de ger rippling" och sa att jag borde ha Motiva.Bild för Stinajävel
Stinajävel
Mer information: 

Strl före op: 70a
Strl efter op: ?
Operation bokad: 31/5 -18, 380 cc, Motiva Ergonomix


Annons
Annons

POF-feedback