Annons

Akademikliniken - Stockholm

Mer information: 

Rekommenderad: Polytech anatomiska, framför muskeln, 350ccJag vill gärna höra era erfarenheter om tre kirurger och kliniker gällande bröstlyft och implantat!

Efter tre barn och amning har jag tyvärr endast hängande skinnlappar till bröst kvar. Har alltid haft små bröst, 70A-B, förutom när jag ammade (70D-E).

Jag har bokat tid till konsultation hos dessa kirurger:
Nordiska kliniken - Patrik Höjer
AK - Jonas Röjdmark
Proforma - Ingeborg Rydningen
Ny på forumet och inbokad på tipplastik på AK på tisdag. Jag tänkte hålla mig undan från världen tills jag kan gå ut utan tejp och undrar nu: Nästan alla op-berättelser handlar om full näsplastik; korrigeringar av både näsrygg och tipp samt ev näsvingar med. Då förstår jag att man måste ha gips. Men så läser jag om er som gjort sekundär näsplastik; korrigering av tipp är vanligt där. Och då verkar man inte alltid få gips? Jag försöker planera hur länge jag ska stanna inne och gömma mig....??Mer information: 

Konsultation hos Riikka angående mammapaketet, jättebra bemötande, bokat operationstid.Har någon erfarenhet av Gabriella Sellman?

Min kompis gjorde förstoring hos henne och är mkt nöjd. Men fick rekommendationen att göra förminskning hos henne av en annan kompis som har insikt i AK.

Tacksam för svar.Annons
Annons
Annons