Annons

Akademikliniken - Stockholm


Hej! Jag ska operera min näsa hos Jonas Röjdmark i december. Nu vill jag veta era bästa tips på vad man behöver ha hemma och vad man kan roa sig med under tiden efter operationen? Vad gjorde ni efter er operation för att fördriva tiden?

Alla tips mottages! :)Bukplastik - full - stor, Ögonlocksplastik Nov 2022 - Akademikliniken - Stockholm Peter Emanuelsson - ThereseTherese

2022-11-10

Jag var på konsultation i slutet av oktober och de hade en tid redan 10 dagar senare. Efter att tänkt under helgen ringde jag och bokade in tid för operation den 10 november.

Jag var på konsultation främst kring att göra en bukplastik pga diastas. Jag har haft många problem kopplade till min magmuskeldelning som försvagade bukmuskler, tarmproblem, ryggont och ansträngningsinkontinens. Jag har haft stora problem med att hitta byxor som jag inte får ont i magen av.

Jag fick förtroende för Peter som var expert på den typen av operationer.


Hej, finns det någon här som har en hybrid bröstförstoring? Vilken implantatplaceringen hade ni? Hur många "stickärr" fick ni efter fettinjektion? Och varför valde ni just hybrid tekniken istället för en klassisk bröstförstoring?Mer information: 

Supertrevlig personal och även Riikka gav mig ett superbra intryck. Uttryckte att hon var orolig att jag inte skulle bli nöjd men sa att hon kan utföra ögonlockslyft och ögonbrynslyft enligt mitt önskemålJag planerar att operera näsan och fettsuga runt hakan/käklinjen. Har planerat in ingreppen på två olika kliniker med några månaders mellanrum men funderar på att göra dem ihop istället för att spara pengar.Annons
Annons
Annons