Annons

Akademikliniken - Stockholm


Hej alla!

Skulle verkligen vilja höra era erfarenheter kring att ta ut bröstimplantat och göra ett lyft.

Jag ska träffa två olika kirurger i nästa vecka från Akademikliniken och Strandkliniken för konsultation och jag har massa känslor och tankar över om jag är *redo* att ta detta steg.anonym's picture
anonym (not verified)Hej. Snälla hjälp. Jag är sååå orolig.
Bröstförstoring för för ca 14 år sen. Allergan-inlägg på Akademikliniken. Nu har ena bröstet blivit större/svullnat upp och jag är såååå rädd att det är cancer / BIA-ALCL.
Ringde Akademikliniken som bara hänvisade till mammografi.
Men på hemsidan står det att man ska höra av sig till dom vid symptom på BIA-ALCL, för bedömning och utredning.
Och om jag förstått det rätt upptäcker man kanske inte BIA-ALCL vid vanlig mammografi utan det behövs göras högupplöst ultraljud. Så besviken att jag inte fick hjälp av Akademikliniken.
Hej,
Jag undrar om någon här fått omoperation/korrigering hos Jonas Röjdmark på AK Stockholm, och vad som då var ”fel” eller anledningen till det? Var det svårt att få omoperation eller behövde ni stå på er? Och framförallt, blev ni nöjda efter op 2?

Jag är missnöjd med mitt resultat, näsan är mycket större än på de simulerade bilderna. Mer skidbacke i profil trots vi kom överens om en rak näsrygg. Också ganska ojämn framifrån. Har gått ca 10 mån sedan min op (feb i år).
Hej! Någon som har gjort bukplastik på Akademikliniken av Peter Emanuelsson? Eller vet ni någon annan i stockholmsområdet som är bra på bukplastik?

Ha det fint!Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring Aug 2023 - Akademikliniken - Stockholm Jonas Röjdmark - Sessan78

2023-08-15

Kom till kliniken vid 09:40. Var så himla nervös så jag tänkte ett tag att säga åt taxichauffören att åka tillbaka hem till syrran igen där jag övernattat.
Anmälde mig i receptionen och blev hänvisad en trappa upp till vårdavdelningen.

Där blev jag mött utav Fia. Hon visade mig till rummet och där fick jag byta om till en sjukhusrock.

Annons
Annons
Annons