Annons

Örjan Gribbe

Bild för Josefingr
JosefingrHade OP på proforma i mars 13/3 hos Örjan Gribbe. La in 375cc vänster & 400cc höger. Känns som jag mår oförskämt bra. Hade dag 3 lite ondare att ta mig upp. Annars har det spänt & stramat lite. Klarat mig på 2-4 alvedon per dygn. bröstgympan går bra! Tycker nu det börjar göra lite ondare i såren/ärren där dem bökat.

Hur mår ni andra?
Snart fyller dem 1 vecka! Hurra! :-)Uttag av implantat mar 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - TimeForChange

2019-03-12

Tisdagen 12/3 07:45 infann jag mig på Proforma Clinic i Stockholm. Jag var inte nervös för operationen direkt utan mer för hur jag skulle må efteråt, tillhör dem som mår sådär fantastiskt dåligt efteråt. Pratade först med narkossköterskan som var/är helt fantastisk och tillmötesgående, vi gjorde upp en plan att vänta med morfin tills efter OP utifall jag skulle behöva det då. Sedan fick jag träffa Dr. Gribbe och han klämde lite och ritade ett streck på mig. Därefter var det dags för OP. här gick det fort, jag han knappt lägga mig ned innan narkos och syrgas va i systemet.


Hej allihop! Jag ska opereras den 14.e på Proforma och börjar bli väldigt nervös! Jag har inte bestämt mig helt för vilken storlek jag vill ha ännu, jag ska välja på operationsdagen om jag ska ha mentor high profile 320 eller 350. Jag är väldigt liten i kroppen så vill absolut inte att det blir jätte stort men vill samtidigt inte ångra mig efteråt!

Är det någon som har valt just 320 eller 350 och vad tycker ni? Är det någon skillnad?
Kan ju låta larvigt när man ändå ska göra en rätt stor operation, men jag ogillar verkligen sprutor och nålar.

För att förbereda mig lite mentalt, var satte de infarten/nålen för narkosen på er som gjort en bröstoperation?

Och när? Innan ni kom in till operationssalen eller inne i den?
Fick ni lugnande tabletter innan?

All info är välkommen, har försökt läsa operationsberättelser men verkar som att alla inte är lika nålrädda som jag eftersom det knappt nämns i dem, haha =)Mer information: 

Jag ska nu den 22/2-19 på konstulation för implantatbyte på Proforma clinic i Stockholm. Jag har idag 300cc men är inte riktigt nöjd med storleken så ska nu förhoppningsvis byta implantat till 425-450cc.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!