Annons

Örjan Gribbe

Bröstförstoring feb 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - Lillishg

2018-02-06

Efter timmar av research här på POF innan min egen op lovade jag mig själv att hjälpa andra genom att skriva min egen berättelse när det var dags. Två månader senare har jag äntligen kommit till skott med detta. Så här kommer min upplevelse av Örjan och av Proforma Clinic


Hej brudar!! :) Jag ska göra en bröstförstoring nu den 24e April på proforma clinic & valde Örjan Gribbe! Jag kommer då resa från Norrland till Stockholm, (60mil) kommer ha konsultation & op samma dag! Sökt & läst mycket om Örjan, baraaa positiva beskrivningar än så länge! :)! Är han verkligen bra ni som haft honom? :) Jag ha även sett bilder på bröst han opererat men jag tycker alla ser sååå himla klotrunda ut.. Jag vill ju ha min runda såklart men även att dom ska gå upp på bröstkorgen lite så de inte ser ut som 2 st bollar jag placerat där!
Hej, jag har bokat en bröstförstoring efter sommaren. Den skall göras på Proforma i Sthlm och det är Örjan som skall operera. Jag är sjukt nervös och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Detta är det enda jag tänker på just nu. Jag har ALDRIG haft bröst, har varit platt hela mitt liv. Det enda som sticker ut från kroppen är bröstvårtorna. Ser ut som en liten pojke på riktigt. Är snart 30 år. Har fött 2 barn och trodde att jag kanske äntligen skulle få bröst, Men NEJ. Nu när jag äntligen har bokat så är jag helt plötsligt jätterädd. Speciellt för narkosen.
Har en fråga om någon vet.
När kan man ta en varm stund i ett solarie efter en bröstförstoring? Kallt nu & vill ha lite värme & färg ;)
Har haft mina 1 år på fredag.
Man skulle ju akta sig för att bada & även för att utsätta dem för solljus , men solljuset var väl mest med tanke på ärren.
Det kanske är olika beroende på vilken typ av inplantat man har. ( Mentor har jag ).
Snälla, någon som vet något om det?Annons
Annons

POF-feedback