Annons

Örjan Gribbe

Mer information: 

Äntligen har jag en konsultation inbokad. Jag skulle varit på konsultation hos Örjan hösten 2016, men eftersom mina bröst fortfarande läckte mjölk trots avslutad amning flera månader innan ställdes den in. Sen så blev det aldrig av att jag bokade en ny tid pga personliga skäl. Men nu är jag redo igen och jag är mer taggad än nånsin!Hej,
Tänkte att det kunde vara kul att ha en lite nyare tråd för oss som har opererats av Örjan Gribbe. När gjorde ni er operation? Blev resultatet som ni önskade? Hur var var det för er de första månaderna? Vilka implantat valde ni?
Jag gjorde min bröstförstoring för snart 4v sedan och är hittills väldigt nöjd. Men längtar såklart tills brösten blir mjukare och lite mer naturligare.
Hej,
Jag gjorde min bröstförstoring för två veckor sedan på proforma. Men jag tycker att brösten sitter så högt upp och att dom även är bulliga upptill och bröstvårtorna sitter för långt ner.
Jag är så orolig att implantaten inte ska hinna falla ner i sina fickor innan dom läker ihop.
Vet ni om det finns något man kan gör för att få dom att sjunka/falla ner. Har funderat på om jag ska köpa ett bröstband. Är det försent att börja använda bröstband nu efter två veckor?
Jag ska på konsultation på fredag hos Örjan Gribbe och sedan har jag operationstid 26 maj. Jag misstänker starkt att jag även måste göra ett lyft. Vad är skillnaden mellan ankarlyft och minilyft? Vad måste man ha för förutsättningar för att slippa ankarlyft och bara göra minilyft? Ni som har gjort bröstförstoring med lyft hur ser era bröst ut? På bilder som jag har sett så tycker jag att brösten ser fyrkantiga ut? Jag har hela tiden trott att jag vill ha droppformade men vad är bäst om man ska göra ett lyft? Framför eller bakom muskeln?Annons
Annons
Annons