Annons
7 posts / 0 new
Last post
#1 2014, March 17 - 01:33
Nickie06
Nickie06's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-03-17 01:02

Behöver hjälp med bra klinik i Göteborg. Bröstförstoring

Hej!

Skulle verkligen behöva eran hjälp. Jag ska förhoppningsvis göra en bröstförstoring till hösten och letar nu efter en bra klinik att göra detta på. 

 

Jag är just nu inne på Akademikliniken i Göteborg ( Specialistkliniken ) Men kan inte riktigt säga varför. Det är i stort sett den enda kliniken jag känner till. Inte pga det kända namnet utan för att jag känner 2 st som tidigare gjort sina bröstförstoringar där. Men det var längesedan nu och det är inte alls samma kirurger som det var då dom gjorde sina operationer där.

 

Så jag behöver helt enkelt hjälp med vad ni tycker och vet om denna klinik. Eller finns det någon annan som är  betydligt mycket bättre? som andra gjort på och varit nöjda? Skriv gärna vilken klinik i Göteborg ni gjort på/ känner till. Skriv gärna ner både bra och dåliga saker ni vet om de kliniker nu kan. Eller om ni vet något om Akademikliniken ( specialistkliniken i göteborg ) Så skriva gärna om dom, Samma där positivit som negativt. 

Vet ni något om Kirurgen Jonas Lundberg ? eller Hans mark ? Letat lite överallt men hittar inte så mycket. 

För mig är det viktigt att det känns 100 % rätt. Jag är en väldigt petig som person oavsett vad det handlar om. Så jag måste verkligen känna att det blir rätt och att resultatet blir bra. 

 

Och jag vill ha väldigt naturligt resulatat. Inte två sten hårda bollar. ( inte heller lösa, häng) Dom får gärna vara fasta och fin form men inte se fejk ut rakt igenom. 

 

Väldigt tacksam för svar :)

21 år, väger 62 kg. & 162 Cm
Storlek före op : 70 A-B
Storlek efter op : 70E
Önskad storlek efter op: Minst C
Konsultations: 22 April 2014 Akademikliniken i Göteborg.
operation: 5e november - Jonas Lundberg Akademikliniken Göteborg 375g Allergan Fram

Annons
2014, March 17 - 08:58
Flisan69
Flisan69's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-02-15 20:09

Länken går till inbjudan till öppet hus som Akademikliniken har nu på vårkanten. Där får du träffa kirurgerna från Gbg. Rekommenderar varmt att gå på ett sådant event för här får du jättemycket information om bröstförstoring som du sen kan fundera över och sen ha med dig i ditt bakhuvud när du går på en konsultation oavsett vem du gör det hos. Själv har jag operarat mig hos grundaren till Specialistkliniken. Är jättenöjd med mitt val.

 Nackdelar...att jag inte gick på ett sådant event innan min operation för då hade jag veta mer än jag visste på min konsultation. Allt kommer man inte ihåg efter en konsultation och vissa frågor eller information kommer inte upp på bordet eftersom man inte visste vad jag skulle fråga om. Konsultationen är på ganska kort tid och de sk. estetiska detaljerna som diskuteras mest här inne går man inte in på så mycket då det inte är någon komplikation utan mer ett estetiskt önskemål. Projektion, bröstvårtornas läge. bredden på klyftan osv. Om man inte är tydligt med detta på konsultationen vad som kan förväntas får man sina bröst i större format så att säga. Då kan det ju vara så att man har bred klyfta innan och då blir det automatiskt bred klyfta efter. osv hoppas du förstår vad jag menar. Vet man vad man vill lite innan tror jag iaf att konsultationen blir bättre och då även resan efter operationen......Fördelar....att kirurgen berättade så mycket om allt. Vilka placeringar det finns. Nu använder de mentor här så då är det också bra att känna till att det finns flera märken ute på marknaden om man vill fråga om dem. Om komplikationer. Vilka garantier de ger. Att han tog sig mer tid än vad som var bokat och stressade inte om vi inte blev klara. Så har han gjort på alla besök hittils. Närheten till kliniken från hemmet. Att jag kunde efter konsultationen boka en tid hos sköterskan för att prova implantaten på plats igen. Trevlig personal mm.

 

Oj känns supersnurrigt men hoppas det var till någon hjälp iaf.

Nippelplastik och framförplacering 450cc, Mentor, Siltex™ Round Moderate plus Profile,Cohesive I™

2014, March 17 - 09:58
Nickie06
Nickie06's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-03-17 01:02

Flisan69:

Tack för svar! :) Känns som det finns hur mycket som helst att veta och inte veta. Man känner sig nästan vilse här hemma när man läser alla olika personers åsikter osv.. Jätte svårt med detta om kirurger och kliniker när det är så många som tycker helt olika. Och samtidigt känns det obekvämt med dålig kritik till det man tänkt sig men samtidigt så kan jag inte heller veta vad den personen är ute efter för resultat :) Kanske är 2 helt olika saker man är ute efter. Och det finns väl säkert lite att gnälla om, om allt :) haha. Känns så dumt när man börjar leta runt för de kommer så mycket svar på sådant som gör en osäker. Men samtidigt kan man ju inte spontan hoppa in på kliniken och lägga sig där.  Jag kände från början att Jonas på Specialistkliniken verkade vara bra. Men man hittar inte så mycket om han så man blir ju osäker. 

 

När opererade du dig hos dom? och hur var själva kliniken ? och personalen? skulle du välja den kliniken igen? eller vet du något om någon annan klinik som verkar bättre ? eller känner någon som med gjort bröst som varit hos någon att rekomendera? :)

21 år, väger 62 kg. & 162 Cm
Storlek före op : 70 A-B
Storlek efter op : 70E
Önskad storlek efter op: Minst C
Konsultations: 22 April 2014 Akademikliniken i Göteborg.
operation: 5e november - Jonas Lundberg Akademikliniken Göteborg 375g Allergan Fram

2014, March 19 - 10:31
Flisan69
Flisan69's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-02-15 20:09

Jag operarade mig i april 2013 snart ett år sen. Kliniken är inte jättestor men ger ett bra trevligt fräscht familijärt intryck. Kan kännas lite lyxigt då konsultationsavdelningen inte är som sjukhusmiljö kallt och kalt. Personalen är jättetrevliga de motsvarar personal på barnkliniker. Lite extra omvårdnad. Ja du vet...går du till en vanlig husläkare osv så är de ju som vanliga människor vänliga men inte mer. Är du sjuk, inlagd mm så är ju dessa sjuksköterskor lite mer mjuka i sitt sätt. Om andra kliniker är bättre kan jag inte uttala mig om då jag inte valt att gå någon annastans och jämföra. Självklart tycker jag att du ska jämföra om du inte är helt säker. Jag var ju klar med vad jag ville så jag brydde mig inte om att springa runt och jämföra. Då hade jag nog aldrig kunnat komma till skott tror jag. "Hera" har gjort sina hos Jonas och någon till som finns på Pof. Sök på henne så kan du se lite bilder och även pma henne om du har frågor om honom.

Du kan även söka under bröstoperationsberättelser och då på klinik eller läkare så kommer det upp några till därifrån.

 

Nippelplastik och framförplacering 450cc, Mentor, Siltex™ Round Moderate plus Profile,Cohesive I™

Annons
2021, May 25 - 23:19
Tuttan05
Tuttan05's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2021-02-05 15:48

Jag har opererat mig på Akademikliniken och hos Jonas två gånger och är väldigt nöjd! Jag har även tre kompisar som opererat brösten hos Jonas och dom är också supernöjda! Han kan kännas lite kort när han pratar och det går väldigt fort på konsultation MEN han kan sin sak!

Bröstförstoring, snart 40 år, tre barn,163 cm lång,76 kilo. Har gjort bröstförstoring, 380 cc bakom muskeln, ergonomiska hos akademi kliniken i Gbg den 11/5 2021.
Har gjort en full bukplastik hos akademi kliniken och fyllt läpparna på skönhetskliniken i Gbg.

2024, February 20 - 18:49
Karinn
Karinn's picture
Offline
Last seen: 4 hours 10 min ago
Silver
Joined: 2023-08-27 17:03

Jag har bara varit där på konsultation hos armin men än sålänge gott intryck! Har bokat Op så håller tummarna att de ska gå väl!😄

Nätta bröst. Op 29/4-24. 245cc eller 285cc mentor eller motiva anatomiska.

2024, March 1 - 21:38
SkullBabe
SkullBabe's picture
Offline
Last seen: 5 days 16 hours ago
Silver
Joined: 2023-08-01 14:17

Jag var bara på en konsultation och det var på Elite Clinic i Göteborg :D Fick så bra intryck av Carolina Borén från början så det var inga tvivel om att jag ville att hon skulle göra min operation. Och jag gjorde verkligen rätt val för hela min operations upplevelse var verkligen hur bra som helst :) kunde inte varit nöjdare. Alla som arbetar där är så varma och snälla och tar sån bra hand om en hela tiden. Helt otroliga!

36 år | 174 cm | 80 kg
3 barn
2 kejsarsnitt - 2015 & 2018
Gastric bypass - 1/10 - 2019 -50 kg

Konsultation: 7/9 -23 hos Carolina Borén, Elite Clinic, Göteborg.
Operation: Full bukplastik med fettsugning + bröstförstoring 20/2 -24, Carolina Borén, Elite Clinic, Göteborg.
Implantat: Mentor Siltex hp xtra 570cc, bakom bröstmuskeln.
Strl före op: A-kupa
Strl efter op: ?

Annons
Annons
Annons
Annons