Annons

Bröstförstoring aug 2014 - Improva KirurgCentrum AB - Stockholm Magnus Hober - Mli

Mli's picture
Mli

1 barn, 28 år , 162 cm, 53 kg
Strl före op: 75A?
Strl efter op: ?
Konsultation: 13/6 Magnus Hober, Improva
Op 11/8 Magnus Hober, Improva
360 cc hp, silimed natural, bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 11 August, 2014

Hej alla! Dags att dela min op-story. Finns ju inte så många från Improva och Magnus Hober.

Kvällen innan duschade jag grundligt med mina vanliga produkter, bäddade rent och sov i rena kläder, tvingade även min sambo att duscha. Ställde klockan på 05.00. Gick upp strax därefter och drack lite vatten då det var vätskeförbud tre timmar innan jag skulle vara på kliniken( kl 09.00), packade och gjorde mig redo. Väckte sambon kvart o sex och sa hejdå till mamma som kommit ner för att hjälpa mig första tiden med vår dotter då sambon jobbar. Blev skjutsad till stationen och hoppade på tåget strax efter sex. Var nervös och undrade vad tusan jag gett mig in på, miljoner tankar i huvudet och var nästan beredd på att ställa in det.

Anlände till Stockholm C 08.30 och hoppade in i en taxi, en kort taxi resa men jisses vad jag hann tänka. Stod utanför dörren till kliniken 08.45 med bultande hjärta och skyhög puls. Klev in och blev bemött av en av Improvas trevliga och helmysiga sköterskor. Blev visad till rummet och fick veta att de låg lite efter schemat. Fick byta om till tofflor och rock, gå på toa. Sköterskan kom in med tre piller, smärtstillande, lugnande och mot illamående. Därefter satt ja och försökte underhålla huvudet med diverse kluringar i en tidning, lyssnade på ljudbok.. Rummet var ljust och fräscht, väldigt skönt med eget rum tycker jag.

Efter en stund kom Magnus Hober in, och jag kände mig genast lugnare. Vi diskuterade storleken igen och han tyckte att kah skulle pröva lite olika ännu en gång för att känns mig säker. Prövade 315 och tyckte dem var lite liten, han mätte och tittade och tyckte jag skulle ta 360 cc silimed natural istället. Vi enades om att han skulle lägga in det först och se hur det såg ut, skulle han tycka att det såg sämre ut skulle bi ta 315 istället. Kan väl erkänna att jag hade lite svårt att överlämna beslutet till honom men är så glad att jag gjorde det. Han ritade och lämnade mig själv.

Efter ett tag kom narkosläkaren och visade mig in i operationssalen, fick lägga mig på britsen utan att ta av mig och han bäddade ber mig. Berättade att jag var rädd och nervös då jag aldrig varit sövd innan. Han förklarade förloppet och höll mig i handen. Det var något med honom som fick mig att bli lugnare. Fick antibiotika, smärtstillande och därefter skulle jag sövas. Han berättade lugnt hur det skulle kännas och vips så somnade jag.

Vaknade 1,5 timme senare, lite omtöcknad, drack vatten och sov en stund till. Vaknade och fick smärtlindring. Första dagen kändes rätt ok, ingen jättesmärta, var uppe och gick lite, åt mat och tittade på tv. Sov bra och dagen efter när jag vaknade kom smärtan. Men den har kontrollerbar.

Jag kan varmt rekommendera Improva och Magnus Hober. Fick ett varmt omhändertagande och kände mig trygg. Har varit på återbesök och allt såg bra ut. Smärtan har lagt sig och brösten börjar ta form. Har fått Magnus mobilnr så jag kan ringa, smsa eller mmsa om det är något efter arbetstid. Är än så länge väldigt nöjd med mina bröst och väntar spänt på slutresultatet. Herr Hober vet vad han gör :).

Hoppas ni orkar läsa! Har jag missat något så fråga! Lägger upp bilder i galleriet!

Annons
Annons
Annons