Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn medlemsskap, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir "förbronsad" och därmed godkänd som POF-medlem..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Mer information: 

Korrigera db med byte av större implantat och sy in en lite för stor ficka på högra bröst.


Bild för boobies2020
boobies2020Hej! Är ute efter en naturlig klyfta där brösten går ihop och bildar ett streck, om ni förstår hur jag menar:). Har det att göra med vilken typ av implantat man har eller är det mer hur kroppen ser ut och är byggd? Har 75B (liten b) idag och undrar om det är möjligt eller om det mer kommer bli 2 "bollar" som trycks ihop? Hoppas ni förstår vad jag menar haha:) Stort tack:)Bild för Lowski
LowskiHej någon som har 5mm bredare implantat än sin bröst bredd som har lagt ut bilder på det? Och hur upplever ni det?Bild för Backlund
BacklundHej på er! Jag opererades år 2012 hos Örjan Gribbe på Proforma, bytte sedan ut mina implantat 2018 efter två graviditeter hos Dr Said, även detta på Proforma.

Har inte varit inloggade här på många år men ville kika in här för att få dela med mig utav min hemska upplevelse. Förstår att detta säkert tagits upp här tidigare men jag tycker verkligen det förtjänar mer uppmärksamhet.
Är det någon annan som ska göra op i december hos svein arthur jensen?

Hur förbereder ni er? Finns det något speciellt man kan göra så kroppen är mer beredd, eller läker bättre? Typ lymfmassage? Eller detox? Eller är allt sådant bara onödigt?

Jag har börjat äta järn med c-vitamin och flytande kollagen som påstås vara bra för huden, men jag har lite dålig inspiration så ni får gärna komma med tips och råd till en oerfaren nervös blivande patient.Mer information: 

Efter 5 konsultationer och två år sedan mitt sökande efter rätt kirurg och klinik har jag äntligen bokat tid för lyft och förstoring.


Bild för Snuttann
SnuttannNär började ni använda en bygellös bh efter eran bröstförstoring? Alltså en ganska skonsam bh om man kan säga så. Inte så mycket hårda sömmar osv.
Har inte så mycket emot läkbh, men nån gång ibland skulle det vara kul att få känna sig liiite finare :)Annons
Annons
Annons