Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn medlemsskap, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir "förbronsad" och därmed godkänd som POF-medlem..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:
Hej!!
Jag har bokat tid för bröstförstoring på Akademikliniken den 13/8. Insåg nu att det kan vara då jag ska ha mens. Och att det t om är första eller andra dagen på mensveckan då..
Jag har inga bröst alls men blir ändå riktig öm och känslig innan/under mensen.

Funderar på att boka om men vill ju få det gjort då!

Någon mer som haft mens när ni opererat er?
Kan ni inte berätta! Jag är så nervös inför detta..Bild för S90
S90Helt sjukt men har nog lyckats bli sjuk nu i värmen.
Har planerad op imorgon!

Är tjock i halsen måste harkla mig näsan börjar bli täppt, ont i huvudet, känner mig sjuk i kroppen helt enkelt. Även tecken på hudinfektion på kroppen...

Började ta antibiotika för huden, men tror inte jag hinner bli bra... kan man skjuta på op?
Hej, ska göra en bröstförstoring hos Aleris i Stockholm. Tyckte Janne var väldigt trevlig och kände mig trygg med honom. Har dock märkt att på det här forumet står det inte mycket om Aleris. Några som har gjort bröstförstoring där eller ska göra? Skulle gärna höra vad ni tyckte om dem :)
Hej! Jag är helt ny här och väldigt förväntansfull, då jag inom en snar framtid kommer att genomföra en bröstförstoring. Men det finns så många kliniker ... jag har kollat upp Gpc, akademikliniken och Bellakliniken, eftersom jag bor i Halmstad. Har ni några erfarenheter utav dem och vem rekommenderar ni? Ni kanske vet någon annan grym klinik?
Jag förväntar mig ett naturligt och diskret resultat, har idag en liten a-kupa och drömmer om större men naturliga bröst. Hoppas att ni ska kunna hjälpa mig!
Ska i morgon på konsultation hos Anna Von Platen vid proforma. Någon som har erfarenhet av henne? Nån bild av slutresultatet? Hittar i princip ingenting om henne.
Alltså
•Någon som har erfarenhet av Anna?
•Hört talats om henne?
•Egna uppfattningar?
•Någon som vill dela med sig av sin berättelse och bild?Bild för kikkani
kikkaniHej! Jag har bokat in en konsultation för bröstförstoring till Proforma här i Stockholm. Är rätt så inställd på att jag vill ha ett areola incision, alltså att implantaten sätts in vid bröstvårtan. Vill gärna korrigera mina bröstvårtor samtidigt eftersom jag inte gillar att de är så ”toppiga” och ”fluffiga”, svårt att förklara. Finns det någon som opererat sig med snitt i bröstvårtan och även fixat till sina vårtgårdar? Vad finns det för fördelar/nackdelar med att ha snittet där?Annons
Annons

POF-feedback