Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Marina's picture
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Marina's picture
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Luna81's picture
Luna81Har gjort bröstimplantat och lyft hos Doc Jan Wieslander 2007. Är orolig vart jag kan vända mig då deras klinik inte finns mer och han har gått i pension tydligen. Är det fler som mig som gjort detta och vet vad jag ska vända mig?Mer information: 

Har gjort bröstimplantat och lyft hos Doc Jan Wieslander 2007. Är orolig vart jag kan vända mig då deras klinik inte finns mer och han har gått i pension tydligen. Är det fler som mig som gjort detta och vet vad jag ska vända mig?Snälla hjälp mig att lugna mig själv :( är så rädd efter mycket letande och läsande, jag har placerat bakom muskeln, vänster bröst fick mentor runda 450cc och höger 425cc high profile !fluxan's picture
fluxanJag känner mig frustrerad och undrar om det finns någon som kan lugna mina nerver!
Opererades för 5 1/2 vecka sen och har använt bröstband dygnet runt i 4 1/2 vecka men mitt högra bröst vägrar droppa!! Kirurgen har nu bett mig massera 2 ggr per dag sen i måndags. Tycker att det känns som att implantatet flyttar sig när jag masserar men sen är det kvar där uppe ändå..
Har lagt upp bilder. Senast från förra veckan men tycker inte att det är någon större skillnad än.Annons
Annons
Annons