Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn medlemsskap, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir "förbronsad" och därmed godkänd som POF-medlem..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Bild för hallonsmurf
hallonsmurfEfter att ha skrivit att min kirurg inte svarade på mina meddelanden så har jag blivit blockerad deras instagram sida. Är inte det helt befängt? Vilken nivå opererar det på? I fler bemärkelser!!!Bild för Solvig
SolvigHej
Är det någon som blivit nekad korrigering på grund av att man gått upp i vikt?
På Citadell säger de att man får gå upp max fem kg. Hur noga är de med det? Jag behöver göra om mitt lyft då bröstvårtorna sitter för långt ner.Mer information: 

Vi kom fram till Motiva 300cc med 11,5cm bredd (bröstbredd 12cm). Detta för att inte brösten skall hamna för lågt.


Bild för Hunnybunny117
Hunnybunny117
Mer information: 

Har konsult tid på lördag 25 maj med dr Thomas. Min första!


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!