Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Bild för Hejtjejen
HejtjejenHej!

I augusti är min första bröstförstoring inbokad. 6-7 veckor senare ska jag börja på ett nytt jobb (uska på demensboende, så blir en del lyft).
Jag ska åka och skriva på anställningsavtal nu i veckan, ska jag berätta för chefen om min bröstoperation eller inte? Vad tycker ni? 😊Bild för Christinaa
ChristinaaHej!

Vet någon om det är möjligt att sänka en vårtgård genom en vårtgårdsförminskning? Kan det visuellt se ut som att vårtgården sitter längre ner på bröstet, om man förminskar den?

Om ni kollar på min profil så syftar jag på det vänstra bröstet. Jag har redan gjort en korrigering, där läkaren tog bort hy från bröstvecket för att få vårtgården se ut att sitta längre ner. Det är dock jättestor skillnad på den vänstra och högra vårtgården så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Hej,

Idag har jag varit på min första konsultation på AK kliniken i Stockholm hos Paolo Montemurro.
Allting kändes helt okej nu i efterhand dock uppstår det nu en hel del frågetecken och funderingar.
Tror visserligen inte att det i första hand handlar om en dålig konsultation utan snarare rädslan för ingreppet som komma skall då man inte har någon aning om hur slutresultatet kommer att bli.
Så till min fråga, ni som gjort Bröstlyft (ankarlygt) samt förstoring hos Paolo Montemurro är ni nöjda? Hur ser ärren ut? Vart storleken som ni förväntat er?Bild för Christinaa
ChristinaaJag har bokat två konsultationer på Art Clinic i Göteborg, ska antingen träffa Per Windh eller Peter Zachrisson.

Jag har tidigare gjort ankarlyft och jag undrar om ni fina på forumet skulle rekommendera någon av läkarna extra mycket?

Jag har nog inte det bästa utgångsläget när det kommer till mina bröst, eftersom att min ena vårtgård är satt för högt upp, så jag undrar om någon vet vem av läkarna som är "skickligast". :)

Finns det någon annan ni rekommenderar för en som tidigare har gjort bröstlyft?

Tacksam för alla svar <3Bild för Glittertuttar
Glittertuttar


Övriga taggar: 


Hej alla!
Tack för alla givande inlägg och för att ni alla delar med er. Jag har en, säkert, vanlig fråga. Är rädd att jag kanske gått med på för små. 315cc. Jag ville ha naturliga, fylliga bröst. Men efter att ha läst hos er hur långa ni är, vad ni väger och storleken på era bröst innan operation. Jag är 177 lång, väger 62 och vet inte strl på bh (har inte använt nån på länge)Annons
Annons
Annons