Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Bild för Emblan
Emblan


Övriga taggar: 


Jag har lite funderingar vad man ska tänka på vid val av implantat för att träningen ska påverkas så lite som möjligt och risken för komplikationer ska vara så små som möjligt.

Jag tränar pole dance vilket kräver mycket av musklerna i hela kroppen, särskilt mage och bröst. Det krävs god balans, styrka och smidighet.

Efter vad jag läst hittills så är implantat bakom muskeln uteslutet för min del, då jag inte vill förstöra mina bröstmuskler.
Hej! Jag har bokat in mig för en bröstförstoring den 13/8 på nordiska kliniken, är så sjukt taggad och nervös över det :) Har velat göra en bröstförstoring sjukt länge på grund av hur dåligt jag mått över mina bröst.Bild för Lindat
LindatNär är det ”ok” att löpträna efter OP? Hur lång tid tog det för er innan ni vågade springa? Med bra sportBH så klart.Bild för Lindat
LindatNär kan man sova på rygg igen efter OP? Jag opererades för 6,5 vecka sen, och kan fortfarande inte ligga på sidan, till trots att jag har gjort små bröst. Vad är era erfarenheter? Och när är det ”ok” att sova på rygg utan att förstöra brösten?
Jag ska opereras om 8 dagar och är som helt besatt av att läsa om alla olika operationsberättelser, vad man ska tänka på, vad man ska packa med sig osv.
En sak jag märkt är att vissa får eget rum och andra får en rumskompis. Någon som vet om det finns singelrum eller om man bara har tur om man får rummet för sig själv ( proforma)
Jag har nämligen sjukt svårt för att sova i samma rum som någon annan än min familj och jag får typ panik när jag tänker på det. Kan man be om att få ha ett eget rum tro?Annons
Annons
Annons