Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn medlemsskap, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir "förbronsad" och därmed godkänd som POF-medlem..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Bröstförstoring Citadellkliniken - Landskrona - - Bröstförstoring - sep 2018

Pris på behandling
Pris: 
45500 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-09-18
Beskrivning: 

Ligger nu på citadell. Allt har gått bra och det känns som att jag blivit påkörd av en buss men det är normalt. Brösten knarrar lite på grund av luften i dom efter operationen och det är svårt att slappna av helt på grund av värken.
Jag valde Helena sveinsdottri, professionell och trevlig!

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Bild för Miss_sub
Miss_sub


Övriga taggar: 


Det har gått 8dagar sen jag gjorde mitt bröstlyft och förstoring. Dag 3 hade jag enorma blåsor på brösten från kirurg tejpen. Fick av sköterskan reda på att jag skulle ta bort tejpen där blåsor satt men det var enklare sagt än gjort men löste det med en kompis. Nu har jag röda fula märken där dem satt men tror det blir bättre sen. Någon som har bra tips på snabbare läkning?
Jag har även upptäckt att jag har känselbortfall bak på vänster överarm, är det fler som har det? Till viss del ut i ryggen med..Bild för Bluerose
BlueroseJag gjorde en bröstförstoring för ca ett halvår sedan. Kirurgen har flyttat mitt bröstveck och om jag sträcker upp armarna så kan man se skillnad mellan implantat och mitt eget bröst. Det gamla bröstvecket syns. Jag har ganska ofta ont där det gamla bröstvecket har suttit. En intensiv typ strålande och stickande smärta. Extra ont när jag har vissa bh:ar som håller upp lite extra. Är det någon som har varit med om liknande? Både smärtan och utseendet. Är det någon som har gjort en korrigering av liknande problem och hur gjordes i så fall det?
KramAnnons
Annons

POF-feedback