Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn medlemsskap, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir "förbronsad" och därmed godkänd som POF-medlem..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Bild för Mmsmem
MmsmemNi som varit i kontakt med Nordiska Kliniken och/eller Viktoriakliniken för bröstförstoring. Vilken valde ni och varför?Bild för Bella123
Bella123Hej, Jag har varit på konsultation inför min bröstoperation och tycker verkligen det är svårt med val av storlek.. är 179 cm lång och väger ca 75 kg. Jag funderar på 550cc HP. Vill ha stora bröst men ändå inte för mycket, har i dagsläget 75a. Någon med min längd som gjort brösten i denna storlek och kan dela med sig av sina tankar?
Tack♡Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!