Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Marina's picture
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Marina's picture
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:heyholedtsgo's picture
heyholedtsgohej! läst runt här utan att ha kommenterat + postat efter min konsultation i januari. och i början av veckan hade jag min operation. gått ner ca 40kg och har därför gjort ett lyft + implantat (jag pendlar tyvärr litegranna i vikt fortfarande pågrund utav PCOS och andra problem med hormoner, och med implantat känns det lite som att de håller formen bättre än med bara ett lyft. dela gärna med er av era erfarenheter av detta om ni har dem)
Hej! Konstig rubrik och fråga javisst, men jag ska göra min operation om en månad och föll pladask över hur fina Biancas nya bröst blev. Är det någon kunnig här som kan se bara via en bild på henne om det är ergonomiska eller runda? Står i valet eller kvalet mellan dessa implantat då alla kirurger jag gått till rekommenderat och svarat olika. Det är iallafall ett liknande resultat jag vill uppnå. Dom ser naturliga ut men ändå fint runda och fylliga. Vet bara att det är Charles som gjort domMer information: 

Supernöjd med bemötande av Patrik och kliniken i helhet!

Op september 2022
Mentor sillex round moderate plus profile Xtra gel implant
350 cc


Elinto's picture
ElintoJag skall göra ett implantatbyte,
idag har jag Pip implantat 390 cc som ligger utanpå bröstmuskeln och skall lägga in mentor 570cc runda implantat som kanske läggs in under bröstmuskeln. Är 163 lång väger 60 kg undrar nu om det är bättre att lägga det nya implantaten utanpå då det verkar kunna bli mkt fler biverkningar när man lägger under bröstmuskeln. Sedan vill jag ha en lite större byst undrar om man borde gå upp i storlek på implantatet.. Har hört att man bör gå upp i storlek om man lägger under bröstmuskeln! Någon som har några tips eller bilder att visa på 570 cc?Datum: 
2023, October 3
189 days remaining
Elinto's picture
Elinto
Mer information: 

Skall byta ut mina Pip implantat som sattes in 2002 och samtidigt sätta in större implantat.


Hjdk33's picture
Hjdk33


Övriga taggar: 


Hej!
Jag har länge gått i tankar om att operera mina bröst och nu varit på både konsultation och bokat tid som är om en månad. Detta har gjorts på ACPK (akademiskt centrum) i Stockholm hos Dr. Zayid Zommorodi. Kikat runt en del online för att se om någon har erfarenhet av bröstförstoring hos honom men hittar ingen så tänkte testa här. Om du har varit hos honom eller på akademiskt centrum får du jättegärna dela med dig av din erfarenhet därifrån!Annons
Annons
Annons