Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Bild för Marina
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Bild för Marina
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:
Är det någon som har erfarenhet av Göran Stålhult på Specialistkliniken i Umeå? Är ni nöjda med resultaten? Hur blev ärren? Varför valde ni just den kliniken och honom? :)

Tacksam för all input! Står mellan flera olika kliniker och är tacksam för all hjälp.
Hittar inte supermycket info om att så många gjort detta här. Så, ni som har korrigerat för töjda fickor, berätta hur det var och hur det gått efteråt.Bild för Lollydolly
Lollydolly


Övriga taggar: 


Hej!
Någon här som har varit med om att bröstmuskeln har gått sönder efter bröstförstoring? Att muskeln har slitit sönder så att man känner implantaten?
Att det känns som att man har implantat ovanför muskeln istället för under muskeln.Bild för Elle100
Elle100
Mer information: 

Konsultation bröstförstoring


Bild för Misslisa
Misslisa
Mer information: 

Fött 2 barn satte in mentor inplantat bakom muskel. Satte in 345cc anatomiska


Annons
Annons
Annons