Annons

Bröstförstoring

Bröstproteser fyllda vanligtvis med silikongel (alltmer sällan med koksaltlösning) opereras in via snitt i armhålan, bröstvecket eller ett snitt längsvårtgården och placeras antingen framför bröstmuskeln men under bröstkörteln (inframammärt) eller delvis bakom bröstmuskeln. De egna anatomiska förutsättningarna och önskemålen avgör metodvalet.

Marina's picture
MarinaJust nu är jag så arg så jag kan explodera! Jag hör att det finns silvertjejer här inne som använder andra tjejers bilder i sina bloggar! Men hur tänker ni???mail
 Marina's picture
MarinaJag får väldigt många PM från tjejer som vill se bilder.

All info om vilka kriterier som ska uppfyllas för att man ska få silvermedlemsskap och därmed kunna se inte bara bronsgalleriet utan även silvergalleriet (=nakna bröstbilder) finns under Menyn Om POF > Medlemsnivåer, vilket man också får veta i ett PM man får när man blir medlem som heter Hur POF fungerar..

För den som inte "ids" kolla där, kopierar jag här in infon:Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstförstoring, - - Bukplastik - full - stor - Dec 2022

Pris på behandling
Pris: 
168600 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-12-13
Beskrivning: 

Stor buk + bröstförstorning med bröstlyft. 160.000 kr
Stöd Bh 900 kr
Gördel 2200 kr
5 års garanti 5500

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Average: 3 (1 vote)


I fredags den 25/11-22 gjorde jag en bröstförstoring med implantat på estetikcentrum i Malmö. Jag kan bara säga att jag önskar personalen på övriga vårdplatser var lika omhändertagande, omtänksamma och empatiska som dem var där. Jag kan varmt rekommendera dem som vill göra någon typ av förändring, rent utseendemässigt, att kontakta estetikcentrum. 5/5 stjärnor får ni av mig❤️Bröstförstoring Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Funny.

2022-11-22

Har varit på konsultationen hos Estetikcentrum i början på oktober och hade bokat tid med Torbjörn. Fick en väldigt bra känsla direkt, mycket kunnig och verkligen satte sig in i situationen. Jag var direkt nöjd och boka tid för operation med det samma. Väldigt flexibla med operationstider och det uppskattades mycket. När väl operationsdagen kom och först steg in lokalerna kändes det helt rätt. Trevlig atmosfär och mycket mysiga lokaler.

Bröstförstoring Nov 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Nykupa

2022-11-18

Bröstförstoring
Min syster skjutsade mig till kliniken. Jag var väldigt nervös men hon fick mig på andra tankar. Väl där var det svårt att hitta en parkering. Hon släppte av mig längs vägen och jag gick sista biten. Jag hade fått en bokningspåminnelse i mobilen där det även fanns en kod som gick till porten. Eftersom jag lämnat linserna hemma så var jag inte lika bra på att orientera mig. Åkte först upp till nordiska kliniken på 4:an men det var endast hud och jag fick gå tillbaka till hissen till våning 2 där operationen skulle ske.

Annons
Annons
Annons