Annons

Plastikkirurgi

Tovalisa's picture
Tovalisa


Övriga taggar: 


Hej,

Opererades 30/4-2024 alltså 6 veckor sedan, så fortfarande tidigt, men nojjar över formen på mina bröst då de nu äntligen börjar mjukna ocj svullna av.
De pekar väldigt mycket neråt, speciellt det ena bröstet. Misstänker att implantaten fortfarande har en bit kvar att sjunka och att detta förhoppningsvis ska motverka det, men är lite stressad över att jag inte kommer få denna formen med mycket underpol, som jag önskar.
Jag fick inget bröstband och undrar nu om det kan vara avgörande för att få till s.k skidbacke?Operationsdags's picture
OperationsdagsHej på er! Jag undrar om någon har genomfört bröstförstoring på Plastikakademin i Linköping och vad ni tycker om kliniken, och kanske även någon särskild kirurg?
Stort tack på förhand!4maud's picture
4maudSka snart genomgå min andra operation (förstora från 360cc till runt 475cc).

Tycker att både Bianca och Carolina Gynning har så fina bröst och undrar vad ni tror de har för cc-storlek?
Hej!

Jag har en massa frågetecken just kring bröstförstoring. Har bokat in en konsultation på specialist kliniken i Umeå hos Magnus Andersson. Någon fler som var där? Är kliniken bra? Någon fler som haft Magnus Andersson? Är Göran Stålhult bättre? Ja ni ser, tusen tankar i huvudet och jag hoppas fler känner igen sig.

Vilka frågor ska man ställa på en konsultation?

Tacksam för alla svar och tips!
Hej. Har starka funderingar genomgå sekundär näsplastik , (bygga näsryggen ) hos PO Haraldsson på Astoriakliniken. Har gått genom näsplastik i 2007. Väldigt tacksam om det finns nån som har gjort sekundär näsplastik/revision med PO Haraldsson på Astoriakliniken( Framförallt nån som byggde näsryggen) och vill dela det med mig :) Hälsningar .Poldark.

Mco's picture
McoSverige känns tryggt att opereras i på så sätt att jag känner till hur de arbetar och har för kvalitet på vården, narkosen, övervakningen, sterilitet och lagar osv, ett land med hög säkerhet inom operationer. Men hur är det utomlands, vilka länder kan man vara lika trygg med dessa saker eller mer trygg till och med?
Vart skulle man våga vända sig för att kika på möjligheter att operera sig utomlands?

Någon som opererat sig utomlands eller vill/ska operera sig utomlands?

Hur tar ni reda på informationen om det landets och klinikens säkerhet?Rebecka Blomberg's picture
Rebecka BlombergHej! Jag har kommenterat några av era inlägg men jag provar att starta en egen tråd ifall någon är intresserad.⭐Mco's picture
McoNågon mer som sett kalla faktas ”skönheten och klinikerna” på tv4play som släpptes idag? Skräcken om riskerna och baksidan med skönhetsoperationer och hur klinker hanterar det.
Vet att iaf ena kvinnan som är med i programmet och har delat sin historia och erfarenheter här på forumen - all kärlek till dig 🫶 och tack för att du gör din röst hörd och varnar många andra från att behöva vara med om samma hemska erfarenheter!
Funderar på att boka konsultation hos två kirurger på Nordiska kliniken, Patrik och Said.

Är det fler som varit hos båda och vad tyckte ni?
Rekommenderar ni att gå på konsultation hos två kirurger eller är det snarare förvirrande?M_L_I's picture
M_L_I


Övriga taggar: 


Hej. Opererades för snart 3 veckor sedan och har börjat misstänka DB på mitt ena bröst. Är det möjligt att det med tiden lägger sig? Någon med erfarenhet?
Tacksam för svar :)Annons
Annons
Annons