Annons

Plastikkirurgi


Hej!
Jag vill verkligen varna för Kjell-Ove Sällström. Gjorde det stora misstaget tro att han skulle kunna förminska min näsa och ta ner min knöl. Såg inte de röda flaggorna, som t ex var att han inte alls lyssnade på mig och mina önskemål till att börja med. T ex har jag hela min knöl kvar fast ännu fulare, när det var just den jag ville åtgärda, medan han slaktat hela mittnäsan inklusive min tipp! I efterhand har han sagt att jag "hade en svår näsa". Det kunde han sagt innan så hade jag letat direkt efter en annan kirurg.
Hej, jag ska på konsultation 15/11 hos Daniel Saiepour på Proforma.

Jag vill helst slippa lyft, har 550 cc mentor bakom muskeln i nuläget men efter amning har mitt egna bröst börjat hänga över implantet.
Vill inte göra ankarlyft pga ärret mitt under bröstet så vill hellre göra ett s.k donutlyft. Någon som har erfarenhet utav det? Verkar som Daniel dessutom tyckte att jag skulle lägga framför muskeln nu med.Bild för Paola123
Paola123Opererade näsan för drygt ett år sedan och såg att jag hade en ”buckla” på ena sidan av näsan när jag tog bort gipset. Kirurgen sa att den skulle jämna ut sig med tiden när svullnaden lagt sig. Men så blev det givetvis inte och jag fick operera näsan igen efter ett år. Dessutom så hade det bildats brosk på andra sidan av näsan. Opererade mig för andra gången för en månad sen och nu ser jag att jag har fått en djup grop på andra sidan av näsan. Kirurgen påstår att det är alldeles för tidigt att se resultat nu och att gropen kommer jämna ut sig när svullnaden lagt sig.
Hej! Jag har bestämt mig för att göra en bröstförstoring hos Peter Cosmo och den kommer ske i november. Jag kan inte söka på bilder ännu eftersom jag precis blivit medlem och det tar några dagar men jag behöver bilder nu!! Ingen söt själ som vill skicka Pm till mig före och efter bild som gjort hos honom? Kram
Snart dags för fullbukplastik + fettsugning av Mattias elmer 22 oktober på Nordiska Kliniken Stockholm.Bild för Illy
Illy


Övriga taggar: 


Hej tjejer,
Jag åker ner till Turkiet för en BBL den 6Nov :)) och skapat ett Instagram konto enbart med information om resan. Jag kommer att dokumentera ALLT + dela med mig massa tips.
Har haft jätte tufft att hitta all information själv men efter mycket tid, tålamod och research så har jag allt jag behöver i bagaget och delar gärna med mig det. Kommer dock inte ha tid att uppdatera här i själva forumet (för att det är så mycket) men ni hittar mig under "Letstalkbbl" på Instagram. 

Ses där!
Kram.Bild för majsan97
majsan97Nu har jag varit på två konsultationer och har fått två olika mått som skiljer sig hela 2 cm...? Blir så förvirrad och vet inte vem jag ska välja eller vem som har rätt....

Jag har varit hos Paolo och Patrik.
Någon här som också varit hos båda och också fått olika mått? Dela gärna era mått!

Vilken kirurg valde ni till slut och hur har det gått med brösten än så länge?
Vore tacksam för tips om vilka frågor man bör ställa vid sin konsultation. Vilka frågor ställde ni? Vad bör jag tänka på inför konsultationen?

Måste man göra fler än 1 konsultation?Bild för Lizard
Lizard


Övriga taggar: 


Jag undrar över hur mina bröst kan tänkas bli när jag tagit ut mina inlägg.
De bilder jag sett i silvergalleriet är jättefina och gör mig optimistisk. Verkligen inga " skrynkliga påsar" som man skulle kunna föreställa sig, efter att huden varit uttöjd.

Nu verkar det som att jag har förhållandevis stora inlägg(450) jämfört med andra som tagit ut sina. Jag hade inte mycket egen vävnad, och har haft dem inne i 9 år.Annons
Annons
Annons