Annons

Reformkliniken - Malmö

Mer information: 

Stor bukplastik med ihoppsydda muskler , fettsugning runt midjan och ryggen samt "kärlekshantag"Någon som har erfarenhet av Motiva Round Corsé? Ska göra bröstlyft med implantat den 8/10 hos Tuve på Reformkliniken i Malmö. Sååå spänd men lite orolig över att jag valt profilen corsé. Hört både positivt och negativt om just corsé.

På konsultationen stod det mellan 425 cc full och 550cc corsé utifrån min bröstbredd på ca 12 cm, men landade till slut på sistnämnda alternativet eftersom det var det som gav mig den bästa magkänslan. Men när han berättade att det var corsé blev jag lite skraj!
Hej alla snyggingar där ute. Behöver er hjälp! Har LÄNGE tänkt att jag vill göra mina bröst, och tog tag i det för några månader sedan. Har varit på tre olika konsultationer på tre olika kliniker där jag fastnade för Tuva Mårtensson bäst. Hade bestämt mig för honom, men sen började jag läsa massa som Patrik Höijer. Det finns mycket mer att läsa om Patrik än om Tuve, även om allt jag sett i princip är positivt om båda. Har även enklare att hitta efter bilder bröst som Parton gjort.Annons
Annons
Annons