Annons

Reformkliniken - Malmö


Hej

Jag ska på konsultation hos Tuve Mårtensson om några veckor och googlar på ALLT inom bröstförstoring. Jag läser om alla komplikationer man kan få och nu har jag blivit livrädd för nekros.

Någon som vet hur vanligt det är vid en bröstförstoring UTAN bröstlyft? Jag är medlem i några forum på Facebook och sett flera tjejer som fått nekros efter operation hos Tuve. Verkar som de får bra hjälp av honom men det känns oroväckande att så många drabbats just där..Bild för roxibella
roxibellaHej! Jag ska operera mig på Reformkliniken hos Tuve Mårtensson om bara 1 månad. Jag är jätte nervös inför operationen, narkosen och bemötandet strax innan op. Jag har överdrivna tankar och funderingar. Detta gör mig galen! Jag är rädd för att aldrig vakna upp igen, att förblöda, att få en infektion m.m Jag är dessutom nålrädd vilket inte gör situationen bättre... Men detta är något jag verkligen vill genomföra så jag vet att det kommer vara värt det :)
Hej! Jag är ny här och har sen länge funderat på att förstora brösten. Jag har fött två barn och brösten är sedan dess inte ens en A kupa. Jag har hört mycket bra om Tuve Mårtensson men jag hittar inte en enda före och efter bild på förstoringar han gjort.

Det är SÅ viktigt för mig att mina bröst blir naturliga till utseendet och passar min smala kropp och jag undrar om han är duktig på just detta? Finns det någon här som blivit opererade av honom och velat ha ett naturligt resultat? Blev ni nöjda?Bild för BRUNETTEN
BRUNETTEN
Mer information: 

Jag ska göra bröstlyft med implantat. Tuve ska operera mig och han tyckte att jag skulle ha 450cc. Jag ska gå på en till konsultation innan operationen för jag är osäker på storleken. Den känns större än vad jag hade tänkt mig.


Bild för Miichaelaag
Miichaelaag


Övriga taggar: 


Nu är det 11 dagar sedan min bröstförstoring hos Tuve på Reformkliniken. La in 380 cc bakom muskeln.
I början mådde jag ju dåligt så klart, men det var överkomligt. Brösten har varit spända och ömma men inte mer än så. Började sakta må bättre, gick på promenader osv.
Men efter ett par dagar kom ryggvärken. Fick utskrivet praflex som jag åt i kombination med de övriga smärtstillande tabletterna, men det hjälpte föga.Annons
Annons
Annons