Annons

Peter Cosmo

Bild för Josefine10
Josefine10Hej! Behöver hjälp/tips: Gjorde bröstförstoring i tisdags och nu är det söndag. Har snittet i armhålan. Försökte duscha för första gången på fredagen, alltså 3 dagar efter op. Och gjorde även ett försök att duscha imorse. Men samma sak hände båda gångerna, när jag går in i duschen och försiktigt börjar tvätta mig själv så börjar det svartna framför ögonen, jag blir illamående och tappar balansen. Sjukt obehagligt men har som tur var fått hjälp båda gångerna att gå ur duschen och gå och lägga mig ner i soffan.Mer information: 

Korrigering av symmastia och ärr efter bröstlyft med implantat.
Ärrkorrigering på avsluten av ärren efter bukplastik.


Mer information: 

Konsultation Ak den 15 juli för fettsugning och fettransplantation till brösten.
Ny konsultation 26/8 Citadellkliniken och bestämde Op 16/10 fettsugning mage, höfter samt bröstförstoring. Motiva round demi 300 cc. Nuvarande kupa 75 B-CHar panik angående vilken storlek jag ska välja! Ska opereras om ca en månad på citadell av peter cosmo. Jag vill ha ett naturligt resultat och ska därför ha motiva ergonomix implanat. Han rekommenderade mig 2 olika alternativ i storlekar. Jag har aningen asymetriska bröst i nuläget och ska därför ha olika mycket cc i vardera bröst för att jämna ut detta. Ena alternativet han rekommenderade är 265cc i höger bröst och 220cc i vänster bröst. Först kändes detta jättestort men efter ca 10 minuter hade jag vant mig vid det och vågade prova en storlek större.
Hej! Jag har nu varit på konsultation på citadellkliniken i Malmö hos Peter cosmo. Det kändes jättebra där, men kanske kommer ta en konsultation till för att bli 100% säker. Vi har kommit fram till att jag ska ha 245cc i ena bröstet och 300cc i andra bröstet för att räta ut min asymmetri. Jag fick prova ut implantaten i en helt ovaderad bygel-bh och sedan ta en tight vit t-shirt på mig. Ett annat alternativ var att välja lite mindre storlekar och lägga in 220 i ena bröstet och 265 i andra bröstet.Annons
Annons
Annons