Annons

Peter Cosmo

Alexandra1984's picture
Alexandra1984Hej!

Gjorde otroliga bröst 300cc hos Peter cosmo för ca 10 år sedan och sedan nya igen för ca 5 år sedan. Sååå nöjd. Sedan dess har jag fött och ammat 2 små sötnosar. Brösten är nu katastrof. Stora som fan och rätt hängande. Från att ha haft små söta vårtgårdar är dessa nu som små klementiner.

Jag ammar fortfarande sista lilltjejen (6 månader nu) frågorna jag har:

Vilken metod är bäst ? Vill ha mindre bröst och såklart inte hängande, men får paniiiik av att tänka på ärren som tex ankarlyft innebär . Går det att bara få ärr via bröstvårtan? Bra dåligt med det?
Jag ska göra ett byte av inlägg och bröstlyft. Någon mer som gjort detta och har före efter bilder? Har fortfarande inte bestämt storlek på inlägg. Så svårt!ElyseRousseau's picture
ElyseRousseauHej!
Jag gjorde en bröstförstoring i Juni 2013 (CitadellKliniken, Peter Cosmo) via armhålan och vill nu ta ut mina implantat.

En sjuksköterska hos CitadellKliniken har sagt att jag kan ta ut implantaten via armhålan, och jah är väldigt nyfiken om någon annan har gjort detta, hur det var, hur resultaten är nu.

Jättenervös över en ytterligare operation och vill minska risk för ärr etc så verkligen tacksam för alla slags svar och också bilder på ärr etc uppskattas!
Tack!annag's picture
annagHej! Jag vill göra en bröstförminskning på citadellkliniken, men vet inte vilken kirurg som kan vara bra. Har läst flera forum om kliniken men nästan alla handlar om bröstförstoring. Är det någon som har gjort bröstförminskning? Vem hade ni? Funderar på Jörg Bohn eller Peter CosmoMer information: 

Ankarlyft + inlägg
300 demi motiva droppformadIdag är det två veckor sedan jag gjorde min första operation. Jag har lagt in 400 cc genom armhålan, bakom muskeln.
Enda sedan start har det ena bröstets implantat suttit högre upp än det andra, mina egna bröst var inte ojämna.
Hej,
Vill göra en stor bukplastik och bröst efter stor viktnedgång. Hade siktat in mig på reformkliniken i Malmö men det är 7 månaders väntetid på bara konsultation. Funderar över Citadellkliniken i Landskrona istället. Vilka erfarenheter har ni fråg Peter och/eller Jörg?Annons
Annons
Annons