Annons

Peter Cosmo

Mer information: 

Så nöjd med allt. Peter är saklig, informativ, tydlig och tryggar upp i sina klara svar.


Mer information: 

Supernöjd med Peters bemötande. Han förstod direkt vilket resultat jag ville uppnå. Ville ha naturligt fylliga fina bröst. Han kunde sätta ord på hur jag tänkte mg resultatet och gav bra och konkret information direkt. Peter är rak på sak och hade en egen åsikt ang. vilken storlek han tyckte passade på mig utefter vad jag förklarade att jag ville ha för resultat.Jag har bestämt mig för att operera brösten.
Har under flera år funderat på detta och har nu bestämt mig att i december skall detta bli av.
Eftersom att jag tänkt på detta länge har jag också funderat över valet av klinik under flera å, och var gång återkommer jag till Citadellkliniken i Landskrona med Peter Cosmo som kirurg.
Men jag har även kollat på Proforma clinic i stockholm.
Den 12/9 är det dags för konsultation hos Peter Cosmo för min del, sen om min op blir där eller inte är jag inte helt överens med mig själv om.
Hej!
Jag är inne på 440 cc uhp Motiva Ergonomix. Har bilder på min profil här då jag provar dessa implantat i BH. Är dock orolig över att det kommer bli groteskt stort :) Vad tycker ni? Passar det min kropp eller kommer jag se plastikopererad ut? Jag är ganska liten i kroppen.

Provade även 410cc uhp. Fördelen med att gå upp lite i stl till 440cc är att de implantaten är bredare och jag vill gärna ha ett smalt mellanrum mellan brösten. Min bröstbredd är 11,5 och implantaten 440 cc är lika breda.
Hej!
Den 26/4 ska jag på konsultation hos Peter Cosmo på Citadellkliniken i Landskrona och ser fram emot detta väldigt mycket!
Vad hade ni för frågor och funderingar på er konsultation?
Jag är väldigt inställd på att jag kommer operera mig hos honom och litar på hans omdöme och smakråd.
Någon som har erfarenhet av Cosmo? Hur är ert resultat efter op? Och hur är det med väntetidenAnnons
Annons

POF-feedback