Annons

Peter Cosmo


Har panik angående vilken storlek jag ska välja! Ska opereras om ca en månad på citadell av peter cosmo. Jag vill ha ett naturligt resultat och ska därför ha motiva ergonomix implanat. Han rekommenderade mig 2 olika alternativ i storlekar. Jag har aningen asymetriska bröst i nuläget och ska därför ha olika mycket cc i vardera bröst för att jämna ut detta. Ena alternativet han rekommenderade är 265cc i höger bröst och 220cc i vänster bröst. Först kändes detta jättestort men efter ca 10 minuter hade jag vant mig vid det och vågade prova en storlek större.
Hej! Jag har nu varit på konsultation på citadellkliniken i Malmö hos Peter cosmo. Det kändes jättebra där, men kanske kommer ta en konsultation till för att bli 100% säker. Vi har kommit fram till att jag ska ha 245cc i ena bröstet och 300cc i andra bröstet för att räta ut min asymmetri. Jag fick prova ut implantaten i en helt ovaderad bygel-bh och sedan ta en tight vit t-shirt på mig. Ett annat alternativ var att välja lite mindre storlekar och lägga in 220 i ena bröstet och 265 i andra bröstet.Mer information: 

Ska snart opereras på Citadell av Peter Cosmo. Det blir en bröstförstoring och fettsugning av lår. Är nervös med längtar så. Någon som gjort fettsugning där? Har svårt att hitta några bilder på fettsugning av lår utförd där.


Mer information: 

Korrigering pga stort inkapslat hematom som gjorde att huden sträcktes ut.


Annons
Annons
Annons