Annons

Landsting/Sjukhus/Lasarett


Hej! Jag har en konsultation imorgon hos Joakim Athlin och har hört mycket bra om honom, många verkar bli nöjda. Är det någon som har erfarenhet av/ blivit opererad av honom? Eventuella för/nackdelar med honom som kirurg samt resultat? :)
Hej, var på konsultation för en explant och lyft hos Dr Maximilian Otte 10 dagar sedan och har prel.bokat operationstid i maj. Har mailat vid flera tillfällen över funderingar jag har innan slutligt beslut kring ingreppet men får inget svar. Brukar kirurgerna vara såhär dåliga på återkopplingen? Detta är AK Stockholm. Har även en konsultation nästa vecka hos Improva Magnus Hober. Är väldigt nära til att jag ringer och avbokar min operation och väljer annan klinik. Har någon av er erfarenhet av bröstlyft hos antingen Maximilian Otte eller Magnus Hober? Tacksam för inputs.

CKMer information: 

Var på konsultation i mars på Akademikliniken. 7 april gjorde jag bröstförstoring. Så trygg från konsultation till op. Mycket trevligt bemötande.
För 4 år sedan gjorde en bröst reduktion på Aps kliniken , tog bort 3 kg. Med träning så blev brösten mindre och mindre. Supernöjd med brösten.Jag skulle opererat både implantat och lyft på en gång, men min kirurg tyckte att det blev bra med bara implantat, så jag vaknade upp utan lyft. Jag gick i några månader med detta och sedan såg man att brösten blev hängiga snabbt. Då fick jag snabbt göra det där lyftet ändå. Och nu, 6 månader senare, hänger dom igen. Jag har dessutom haft stygn som spruckit och sår på ärren som fått behandling med kräm.
Jag har nu haft mina implantat i 7 år och funderat ett bra tag på att ta ut dem. Bokat en konsultation hos Helena Sveinsdottír på Citadellkliniken.
Förstorade brösten hos Peter Cosmo 2014.Övrigt/annat feb 2021 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Anders Liss - Vox

2021-02-23

Så var det gjort. Protesuttag samt lyft!
Idag opererade man bort mina proteser som var på 400+350 gram. Samtidigt lyfte jag brösten.
Allt gick bra och personal var mycket bra. Själva op gick på drygt 1,5 timme.
Start med dusch på plats, snack med sköterskor, narkospersonal och kirurgen som målar på en och förklarar.
Nervöst, men det spelar tydligen ingen roll hur många gånger jag varit sövd så är jag nervös inför varje gång!
Jag åkte hem på eftermidddagen då allt verkade bra.

Annons
Annons
Annons