Annons

Landsting/Sjukhus/Lasarett

Bukplastik - full - stor, GBP - Gastric By-Pass okt 2019 - Landsting/Sjukhus/Lasarett * - Croww

2019-10-08

Min historia.
Jag är en man som när jag var som tyngst vägde 198.5 kg. Idag väger jag kring 105.

Inser att det är ganska ovanligt att en så pass "stor" person gör en bukoperation så vill visa med dom bilder jag har. 

Kontaktade min vårdcentral 2015/04/21
För att få till en remiss om gastric bypass.
Använda 1177

2015/05/27
Tid hos läkare, och samtal om Gastric bypass och blir remiss till Lycksele och kirurgen

2015/09/17
Gruppträff i Lycksele
Där man gick igenom vad en gastric bypass innebär i gruppmöte


Hej allihopa!

Det är nu två veckor sedan jag gjorde min blygdläppsförminskning hos Cevita Care/Gyn Stockholm vid St. Göran. Jag mår toppen och känner mig redo att svara på frågor - högt och lågt! Operationen betalades genom landstinget så kostade mig endast 350 (som vanligt gyn-besök). Konsultationen kostade mig 250 kr. Så totalt inte ens 1000 kr. :) Detta för att gyn. inte ansåg mitt problem vara endast estetiskt.

Fråga vad ni vill!
Hej hur mår ni efter 2 veckor med bukoperation
Jag har ca C-kupa på ena bröstet och ca DD på andra och vanliga behåar passar mig sällan, måste främst ha sportbehå för jämnan för att platta till. Skillnade syns mest från sidan och jag har haft den hela mitt liv. Jag har kontaktat remisshjälpen genom en app i mobilen, som första steg vill jag ta reda på om detta kan finansieras genom landstinget. Jag vill gärna komma i kontakt med andra som har haft assymetriska bröst och fått hjälp genom landstinget, vill veta hur stor skillnaden varit på brösten och vilken åtgärd som vidtagits. Och hur nöjd du varit efteråt.
Hej, ska operera mig snart om två veckor o h det står mellan 550cc och 625cc motiva round hög profil. Funderar på att köra på 550cc då jag tycker 625cc sticker för mycket ut på sidan och kommer typ att synas om någon står bakom mig. Men problemet är nu att jag är rädd att 550cc ska vara för litet, i dagsläget har jag jättesmå bröst vet inte storleken och är ca 168cm och väger 63kg. Är rädd att 550cc ska se för naturligt ut, dvs som att jah inte ens har opererat brösten.
Vill operera mig men hittar inte priser ? Full bukplastik .Och vet inte ska jag operera mig här eller utomlands? Snälla skriv vad ni betalat och vart är ni opererade? I Serbien kostar det 4000 EU .Vill även göra lårlyft samtidigt??!Mer information: 

Konsultation den 28/8.
Operation den 9/9.
Storlek idag 75A
350cc eller 400cc???Vore tacksam för tips om vilka frågor man bör ställa vid sin konsultation. Vilka frågor ställde ni? Vad bör jag tänka på inför konsultationen?

Måste man göra fler än 1 konsultation?Annons
Annons
Annons