Annons

Landsting/Sjukhus/Lasarett


Hej. Har starka funderingar genomgå sekundär näsplastik , (bygga näsryggen ) hos PO Haraldsson på Astoriakliniken. Har gått genom näsplastik i 2007. Väldigt tacksam om det finns nån som har gjort sekundär näsplastik/revision med PO Haraldsson på Astoriakliniken( Framförallt nån som byggde näsryggen) och vill dela det med mig :) Hälsningar .Poldark.Mer information: 

Hittar varken aktuell klinik eller läkare i listan. Stockholmskliniken. Sabbatsbergs sjukhus. Läkare: Claes GardtmanJag ska göra 325cc xtra round så undrar bara vilka fler här som har från xtra serien? Verkar inte finnas så många här som har dom så har inte lyckats hitta mer än en bild hittils och skulle verkligen vilja se hur de har blivit för fler andra
Så lämna gärna en kommentar om ni har bilder i galleriet eller bara om ni vill dela något av er erfarenhet med dessa implantat och om ni blev nöjda :)Mer information: 

Blev en till konsultation ändå eftersom jag inte kände mig helt 100 på mitt förra val av implantat. Så har nu valt Mentor round siltex high xtra 325cc och känner mig supernöjd med detta speciellt efter att ha läst så mycket positivt om just xtra serien :)

*6/1-24
Hade 2 olika implantat som jag valt inför op, ett som jag verkligen vill ha (325cc) och ett i reserv (285cc). Men ångrade mig ang att köra på ett mindre reserv implantat så har nu frågat kirurgen om jag kan få ha 325cc (10.8 Ø) och 340cc (11.1 Ø) som alternativ inför op eftersom båda har samma projektion och vilket jag än får av dom så är jag 100% nöjd. Känns bättre än att riskera bli missnöjd med det mindre. Väntar ännu på svar!

*8/1 fick ok på dom!Jag skulle vara väldigt tacksam för råd angående Conturakliniken i Stockholm. Någon som gjort ett ingrepp där och vad fick ni för uppfattning om den kliniken?Mer information: 

Bröstlyft + fettransplantation till bröst ca 100 ml i varje de fick inte ut mer fett från tagställena :(


Annons
Annons
Annons