Annons

Landsting/Sjukhus/Lasarett

Mer information: 

Fick jättebra intryck och fint bemötande. Har bokat full bukplastik och fettransplantation till bröst i januari!


Bild för Elin92
Elin92
Mer information: 

Stor bukplastik och bröstlyft med implantat.Hej!

Jag är 19 år och har i varit grovt osäker över mitt utseende pga min stora breda näsa hela mitt liv. Jag vill inte låta min näsa styra mitt liv och nu känner jag att det är dags att göra något åt saken.

Men jag har noll koll på när och vart och vem jag ska gå till och vill verkligen göra det här så bra som möjligt, så jag skulle verkligen uppskatta tips från ni erfarna som opererat näsan!
Hej!
Jag vill verkligen varna för Kjell-Ove Sällström. Gjorde det stora misstaget tro att han skulle kunna förminska min näsa och ta ner min knöl. Såg inte de röda flaggorna, som t ex var att han inte alls lyssnade på mig och mina önskemål till att börja med. T ex har jag hela min knöl kvar fast ännu fulare, när det var just den jag ville åtgärda, medan han slaktat hela mittnäsan inklusive min tipp! I efterhand har han sagt att jag "hade en svår näsa". Det kunde han sagt innan så hade jag letat direkt efter en annan kirurg.
Hej allihopa! Jag funderar på en bröstförstoring och ville höra om någon av er har någon erfarenhet om Blekinge Plastikkirurgi i Karlshamn?
Hej! Opererades för ca två år sedan på citadellkliniken av Tuve Mårtensson. Är nöjd överlag men ena implantatet sitter lite för högt upp,har trott att det ska rätta till sig med tiden men har insett att det inte kommer göra det. Har jag rätt till gratis korr tror ni? Och är det någon som lidit av samma problem o isåfall va det lätt o fixa?
Jag letar information om Nikolaos Agrogiannis. Hittar inga omdömen, någon som känner till honom? Vill gärna höra om någons erfarenhet/haft honom som kirurg. Har fått tid för operation - bystreduktion.Annons
Annons
Annons