Annons

Landsting/Sjukhus/Lasarett

Bröstförstoring Landsting/Sjukhus/Lasarett - - Bröstförstoring - Jun 2024

Pris på behandling
Pris: 
85000 kr
Finansiering: 
Medical Finance
Datum för ingrepp/behandling: 
2024-06-13
Beskrivning: 

Hade operations tid 8:30 på nordiska kliniken och hade varit på konsultation hos dom den 21 maj och blev erbjuden tid antingen den 4 juni eller 13 jag valde den 13 och jag hade kommit överens med Patrik om att det skulle bli bäst resultat med implantat +lyft då min bröst sen innan hängde och ja önskade oxå ett större resultat och jag va inte ute efter en naturlig look vi pratade då om 500 -625 men man kan välja implantatet på operations dagen då dom har de mesta på plats jag sa då idag att jag ville gå upp till 650 eller mer och då sa han att 680 fanns och då körde jag på de så ja opererade mig idag och alltså deras personal är helt magisk och jag kände mig verkligen så trygg och omhändertagen och alla ja möte var verkligen underbara och så professionella ångrar inte en sekund att jag valde nordiska kliniken och de kändes rätt redan på konsultationen

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Näsplastik Oct 2020 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Joakim Athlin - Ceand

2020-10-21

Tanken med min berättelse är att ge information om hur resan straxt innan, under och efter min operation varit. Samt fram tills nu, cirka fyra år efter. Jag har så länge jag kan minnas haft "problem" med utseendet av min näsa. Jag har även fått höra av andra att den är "ful", "knölig" "ser konstig ut", samt en hel del andra beskrivningar jag inte tar med här. Det tog mig flera år och en hel del research innan jag tillslut tog kontakt med Joakim Athlin på Molding. Det var ett alternativ som kändes rätt för mig. Jag var nervös inför konsultationen och hade många tankar inför den.

Bröstförstoring May 2024 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Patrik Höijer - Avrils

2024-05-14

Igår gjorde jag min bröstförstoring på Nordiska Kliniken, NK Lite vilket innebär en förstoring framför bröstmuskeln och mindre implantat. Jag la in 300 cc på varje sida.

Kom till kliniken runt 12, hade op-tid kl 13. Var väldigt nervös inför att sövas då jag 2 gånger tidigare varit med om att sova för ytligt under op, ganska traumatiskt att vakna till medans nån skär i en.


Hej!

Ska göra bröstförstoring med 300 cc framför muskeln hos Patrik på Nordiska kliniken. NK Lite kallar dem sin metod för framförplacering.

Nån som gjort denna metod på NK?
Alternativt gjort mindre implantat framför muskeln annanstans?

Undrar
1. När kan man va utan läkningsbh korta stunder typ bikini i sommar å bada lite?
2. Hur snabbt kände ni er normala å kunde börja träna? Enligt NK kan man träna typ som vanligt efter 4 veckor

Tack :)
Alltså vet inte ens vart jag ska börja. Är så arg och ledsen över hur min 6v "kontroll" gick, har ALDRIG blivit bemött såhär skevt av någon inom vården tidigare och då har jag ändå flera negativa erfarenheter. Så jag fick min operation betald av landstinget pga icke-existerande byst, men lite standard ska det väl ändå va på vården ändå?
Hej, jag gjorde en stor buk för 5 dagar sen ingen diastas vad dem kunde se, de tog bort ganska mkt hud. Jag lider sen innan av ibs...blev gode förstoppad...så pass att inte ens en klyx, 4 micro och inolaxol och lactulos hjälpte..de krävdes mer...Jag tog i så hårt att jag typ svimma av...tillslut fick jag ytligare klyx av läkare på min hemstad och de släppte..han sa att jag fptt ett fekalom flr det var så hårt, förmodligen efter medicinen de två första dagarna efter op då man kan bli förstoppad av dem.Annons
Annons
Annons