Annons

Landsting/Sjukhus/Lasarett

Datum: 
2023, February 14
5 days remaining
Jekr87's picture
Jekr87
Mer information: 

Planerad bröstförstoring i mitten på februari.


Datum: 
2023, February 15
6 days remaining
Ann.'s picture
Ann.
Mer information: 

Bukplastik samt åtgärda navelbråck på Artclinic Uppsala.Hej! På onsdag nästa vecka ska jag göra en sekundär bröstlyft efter ca 5 år då lina bröst blivit större och hängigare. Jag sa till min kirurg (Tuve M) att jag inte vill förflytta vårtgårdarna igen då jag är 33 år (fyller 34 i höst) och vill säkert ha barn inom en snar framtid, men jag vet ju inte när det händer. Min fråga nu till er tjejer, skulle ni ha gjort hellyft ink. med förflyttning av vårtgårdarna eller bara tagit bort hud? Tänker om jag skulle behöva göra om brösten efter barn.
Hej tjejer! Jag är inne på dag 12 efter op och känner mig ständigt nervös gällande detta tryck över bröstet. Jag är medveten om att det ändå har skett en förändring och att det är påväg mot det bättre. Jag är bara en sådan hypokondriker! När jag läser i olika trådar så känns det som att allas läkningsprocesser går så himla snabbt och bra medans jag började komma upp och gå korta promenader för ungefär 3 dagar sedan. Igår rörde jag på mig ungefär hela dagen men trycket över bröstet blir värre när jag går.
Jag opererades för 4 dagar sen på NK med mentors smooth xtra moderate profile 405cc och 370cc. Jag fick världens chock strax efter operationen över hur stora och spetsiga tuttarna är! mitt ena bröst (med det mindre implantatet ) är mycket mer svullet än det andra.Annons
Annons
Annons