Annons

Per Windh

Bild för Christinaa
ChristinaaJag har bokat två konsultationer på Art Clinic i Göteborg, ska antingen träffa Per Windh eller Peter Zachrisson.

Jag har tidigare gjort ankarlyft och jag undrar om ni fina på forumet skulle rekommendera någon av läkarna extra mycket?

Jag har nog inte det bästa utgångsläget när det kommer till mina bröst, eftersom att min ena vårtgård är satt för högt upp, så jag undrar om någon vet vem av läkarna som är "skickligast". :)

Finns det någon annan ni rekommenderar för en som tidigare har gjort bröstlyft?

Tacksam för alla svar <3
Hej, jag har konsultation bokad både i Göteborg hos Per Windh och i Jönköping hos Karl Bremer. Behöver erfarenheter står och velar det ena är närmare mig och det andra alternativet kan nog ge mig en operation närmare den tid jag önskar. Vet inte hur jag ska tänka eller prioritera. Så erfarenheter av dessa vem är värd att rätta sig efter? Fråga nummer två, hur tätt inpå kan man avboka en operationstid för om det känns bra/bättre med kirurgen nära mig vill jag kunna avboka den andra operationen och boka där ist.
Hej hej! Jag har precis bokat in en konsultation hos Jonas Röjdmark och skulle gärna vilja höra om någon har tidigare erfarenheter av honom! Kommer även boka hos Per Windh, är det någon som har varit hos båda så vill jag gärna veta vem ni tyckte var bäst.Bild för JennieW
JennieW


Övriga taggar: 


Jag ska göra Bukplastik samt fettsugning av haka och mage hos Per Windh 25/3

Min fråga är om någon har erfarenhet av fettsugning haka?
Har väldigt liten dubbelhaka men stör mig på den så ska göra fettsugning iaf.
Har ni några erfarenheter ni som endast haft en liten dubbelhaka och fettsugit den?
Nervös då de ändå är mitt ansikte de handlar om :)

Tacksam för svar.Bild för band90
band90
Mer information: 

Motiva Ergonomix Round Full 400ccHej på er,

Jag har länge funderat på att göra en näsplastik och var idag på min första konsultation. Efter mycket research i denna djungel av duktiga kirurger valde jag till slut att gå till Per Windh på ArtClinic i Göteborg. Jag fick ett gott intryck av Per och han upplevdes både professionell och erfaren. Innan jag beslutar mig för att boka en operationstid är jag såklart nyfiken på att höra om andras erfarenhet av näsplastik hos honom. Är det någon som opererat näsan hos Per som skulle vilja dela med sig av både erfarenhet och bilder?

Tusen tack på förhand!Mer information: 

Operation efter graviditeter för att lyfta och få tillbaka formen igen.


Annons
Annons
Annons