Annons

Per Windh

Bild för M_Covid
M_Covid
Mer information: 

Motiva ergonomix 230cc under bröstmuskeln


Bild för Bibbi93
Bibbi93Hej! Som rubriken lyder, dela gärna med er av erfarenheter från Per och Jonas. Jag har varit på konsultation hos båda. Och fick förtroende för båda, de rekommenderade mig typ samma, fast de hade lite olika mått.

Jag har redan bröst med ca 450/500cc(naturligt) enligt Pers gissning. Någon av dem som är bättre på op av stora bröst samt framförplacering?

Jag gillar mest efterbilderna hos Jonas som jag hittat här på forumet, men Per verkar också göra fina bröst. Bara haft svårare att hitta efterbilder som haft samma förutsättningar som mig.

Hjälp en vilsen själ!! ❤Mer information: 

Skall efter några års funderande göra en ”mamma makeover”. Bukmusklerna har en vidd på 4 cm. Har även en kraftigt hängande mage pga stor viktnedgång efter GBP för 5 år sedan. Brösten skall lyftas 20 cm , överskottshud skall bort och ett runt implantat läggas in under bröstmuskeln.Hej! Planerar att göra en bröstförstoring på Art Clinic i Gbg, men vet inte vilken kirurg jag ska välja..?!

Har hört bra om Per Windh men han verkar fullbokad så går inte boka konsultation hos honom (för tillfället). Så jag funderar på Mattias Liden, men hittar inte så mycket om honom...

Vem har ni gjort hos? Vem rekommenderar ni? :)Annons
Annons
Annons