Annons

Art Clinic - Göteborg

Mamanin's picture
Mamanin
Mer information: 

(Kommer inte ihåg exakt datum för op:n) Motiva ergonomix, bakom muskel.


Mer information: 

5 dagar sedan operation på Art Clinic. Väldigt nöjd så här långt. Både med bemötandet före och under operation.
Väldigt fina bröst nu, hoppas att de inte förlorar för mycket volym. Spännande väntan.
Ser inte så stor skillnad på kroppen, ingen direkt svullnad eller blåmärken. Inte behövt ta mer smärtstillande än alvedon. Lite obehagliga gördelbyxor och lite ont i ryggen av att ligga stelt i en position.

Orsaken till att jag valde fettransplantation är att jag vill främst ha ett naturligt resultat, inte bekväm med främmande material i kroppen. Efter två barn och tappat en del i vikt var brösten lite tomma, men det fanns fortfarande en del fettvävnad så bra förutsättningar för nytt fett att fastna.
Behöver ingen sjukskrivning alls.


Kristina11's picture
Kristina11Hur var återhämtningen för er som gjort byte av implantat?
Gick det fortare ? Hade ni ont länge ? Lika ont som första op? Läkprosessen? Är ni nöjda ? :D

Imorgon ska jag nämligen på slutkontroll efter att jag gjorde min bröstförstoring i juli 2021.
Är super nöjd men önskar att jag valde större implantat.
Funderar på att göra ett implantatsbyte men vill höra era erfarenheter, tack ! :)
Nu opererad på Art Clinic i Göteborg, bröstförstoring med eget fett, Per Windh som kirurg. Allt gick jättebra, du hittar min berättelse under ”Operationsberättelser” samt före-efter bilder i silvergalleriet. Nu bara vänta på hur mkt jag får behålla… just nu känns brösten enorma! Hjälp. Så en del får gärna försvinna hihi. Fråga om det är något du undrar, så ska jag försöka svara efter bästa förmåga.Bröstförstoring med eget fett Feb 2022 - Art Clinic - Göteborg Per Windh - Penny79

2022-02-15

Jag hade fått operationstid på morgonen så skulle infinna mig på kliniken redan 06.45. Väl där blev jag inskriven och tog sedan hissen upp till sjätte våningen. Fick strumpor, nattlinne, morgonrock och blå ”tossor” samt ett skåp med nyckel, i vilken jag låste in mina kläder och väska. Mobilen fick jag ta med mig. Sedan fick jag lägga mig inne på ett förberedelserum. Sköterska kom förbi och ställde en radda frågor, satte nål för ingång i armvecket och så fick jag ta ett gäng med piller och hälsade och pratade med narkosteamet. Sen kom kirurgen P Windh och sa hej.

Christinaa's picture
ChristinaaJag har för ett tag sen varit på konsultation och träffat läkaren Per Windh för en bröstförstoring. Jag förklarade för honom att jag vill ha något som sitter högt och fast, alltså vill jag ha mycket volym upptill. Iallafall så föreslog han Mentor HP extra 340 cc. Vi är eniga vad gäller typ av implantat, profilen och så. Men vad gäller storleken så är jag inte riktigt säker på att 340 cc är tillräckligt. Vad skulle ni säga ifall ni ser mina bilder? Jag vill ju som sagt inte ha något som bara hänger men låter inte 340 cc som för litet?
Hej jag har bokat in en konsultationstid hos Peter Cosmo. Jag vill ha skidbacke bröst och ett naturligt resultat där jag helst kör framför placerad.
På senaste tiden har jag läst till mig att Peter går med på det ifall man har förutsättningar för det.
Men det innebär även att han kanske int är lika ”van” vid att utföra den typ av placering.

Dessutom bor jag långt ifrån Landskrona.

Jag vet att pengar samt avstånd int ska styra ens val men jag känner att det vore så skönt att opa sig nära sin stad.Annons
Annons
Annons