Annons

Art Clinic - Göteborg


Hej, jag har konsultation bokad både i Göteborg hos Per Windh och i Jönköping hos Karl Bremer. Behöver erfarenheter står och velar det ena är närmare mig och det andra alternativet kan nog ge mig en operation närmare den tid jag önskar. Vet inte hur jag ska tänka eller prioritera. Så erfarenheter av dessa vem är värd att rätta sig efter? Fråga nummer två, hur tätt inpå kan man avboka en operationstid för om det känns bra/bättre med kirurgen nära mig vill jag kunna avboka den andra operationen och boka där ist.Bröstförstoring Art Clinic - Göteborg - - Bröstförstoring - apr 2021

Pris på behandling
Pris: 
62500 kr
Finansiering: 
Humanfinans
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-04-22
Beskrivning: 

Bröstförstoring + bröstlyft + reduktion av egen vävnad. (Gjorde armplastik i samband och fick fullpris på 125.000kr).

Fortfarande svullet men brösten är riktigt fina jämfört med innan. Dock ej helt läkt så slutresultatet vet jag inte exakt hur det kommer bli.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)

Armplastik/överarmsplastik Art Clinic - Göteborg - - Armplastik/överarmsplastik - apr 2021

Pris på behandling
Pris: 
62000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-04-22
Beskrivning: 

Armplastik + fettsugning.
(Gjorde flera saker samtidigt så fick ett totalpris på125.000kr).

Nöjd än så länge. Önskade kanske att de hade tagit bort ännu mer, men det är inte helt läkt ännu, fortfarande svullet så svårt att bedömma resultat fullt ut.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)


Hej!
Jag har nyligen bokat konsultation hos Dr Peter Zachrisson på Art Clinic i Göteborg. Min väninna har gjort en bröstoperation på Art Clinic och med Peter och hon var supernöjd med allt!

Jag har pga detta snöat in mig på Art Clinic men har senaste dagarna börjat fundera på Akademikliniken. Är det någon som har tid och lust att skriva lite om era erfarenheter från dessa två olika ställen? Vore väldigt tacksamt! Jag har fått tid för konsultation i slutet på augusti först så det är ett tag kvar.

Jag ska göra en full bukplastik efter tre graviditeter.Bild för Jazze
Jazze
Mer information: 

Första konsultationen. Fött tre barn. Överbliven hud och antagligen fettsugning. Full bukplastik.Hej hej! Jag har precis bokat in en konsultation hos Jonas Röjdmark och skulle gärna vilja höra om någon har tidigare erfarenheter av honom! Kommer även boka hos Per Windh, är det någon som har varit hos båda så vill jag gärna veta vem ni tyckte var bäst.Bild för natalin22
natalin22Hej!
Har bokat en konsultation hos Per Windh, Art Clinic för en näsplastiksoperation.
Någon som har tidigare erfarenheter av honom eller kliniken? :)Annons
Annons
Annons