Annons

Art Clinic - Göteborg


Hej jag har haft konsultation hos Kirurg Martin haugen i göteborg. Har bokat tid i mars för bukplastik men nu när det närmar sig undrar jag lite…har någon annan gjort operation hos honom? hittar ingen info om honom på nätet.knasigakarin's picture
knasigakarinFör nästan exakt 4 veckor sedan gjorde jag en bröstförstoring med mentor anatomiska cpg 322, 330cc.
Mitt utgångsläge var en 75aa, knappt. (har aldrig förstått eller lagt energi på bh-storlekar då jag inte trivts i någon oavsett)
Tunn över bröstkorg, samt smalt mått över bröstkorg, endast 11,5 i bröstbredd och jaa.. lite egen bröstvävnad.
Kirurgen rekommenderade just anatomiska mentor pga utgångsläget.knasigakarin's picture
knasigakarin


Övriga taggar: 


Hej, gjorde en bröstförstoring för 3 veckor sedan.
Nu har jag blivit förkyld med tillhörande hosta. Inatt hostade jag en del, och en av gångerna jag hostade så kändes det som att något gick ”sönder” i höger bröst. Känns som att det är muskelärt då det gör extra ont vid användning av muskeln på den sidan. Helt sjukt ont vid höger bröst när jag nyser/hostar vilket jag ju gör en del. Smärtans utgångspunkt är vid nederdelen av bröstet vid snittet typ.
Någon som varit med om något liknande? Borde jag rådfråga kirurgen?Bröstförminskning, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Art Clinic - Göteborg - - Bröstförstoring, - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - Ankarlyft - Dec 2023

Pris på behandling
Pris: 
84500 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-12-12
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)
knasigakarin's picture
knasigakarin
Mer information: 

Operation 23/11,
insättning av mentor cpg 322, 330cc.
Per sa efter operationen att det inte hade gått att få in större implantat då jag var tight under bröstmuskeln. Operationen gick väl, ingen smärta efteråt, endast spänningar/tryck (lindrigt) över brösten vid rörelser. Sitter jag still känns det precis som vanligt. Även nu dag 2.

storlek 70a innan (tom urammad), efter op. fick jag stödbh i storlek 75c.

4 veckor efter operation började jag känna rippling vä bröst, nu en vecka senare har jag rippling på båda bröst, i klyfta, undertill och på utsidorna. ja alla ställen där inte bröstmuskeln täcker. Den både känns och syns, men syns inte på alla ställen i alla lägen.


knasigakarin's picture
knasigakarin
Mer information: 

Konsultation med Per, han rekommenderade Mentor anatomiska 323 345cc.
Detta pga smal över bröstkorg, och endast bröstbedd på 11,5 cm. Lite egen vävnad

efter en andra konsultation den 20/11 så bytte vi implantat till mentor cpg 322, 330 cc. Då jag var orolig att de andra skulle vara för smala och därav ge mig för brett mellanrum mellan brösten.


Annons
Annons
Annons