Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Bild för furdygurdy
furdygurdyHej alla fina tjejer
Jag har små bröst som jag vill lyfta utan implantat. Jag hittar inte så mycket bilder eller trådar från andra som gjort liknande. Så om ni har gjort något sådant eller varit på konsultation så vore det jätte fint av er om ni kunde dela med er.
Jag har nu typ 70 - 75 b kupa. De har i och för sig aldrig varit väldigt fasta men två graviditeter samt massiv vikt uppgång och nedgång har ju inte precis hjälpt.
Ni kan titta på mina före bilder på min sida.
Hej på er! Gjorde ett bröstlyft den 25 april som jag är så sjukt nöjd med. Men Fick en liten infektion i krysset så började med antibiotika för en vecka sedan. Det utvecklades till ett sår som jag nu luftar flera timmar om dygnet. Någon annan som fått infektion o sår?. Hur lång tid tog det innan de läkte ?.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!