Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.


Hej!

Jag är ny här och behöver lite råd och tips från er andra som finns här.

Har varit på konsultation på Akademikliniken för bröstlyft samt förstoring.
Läkaren jag träffade tyckte att motiva skulle passa mig bra. Han rekommenderade max 320 demi round.

Jag är ute efter en naturlig look, men är så kluven.
Ska man välja demi eller full?

Eftersom jag behöver göra ett lyft så vet jag inte hur det kommer att se ut eller hur mycket av mina bröst blir kvar.Bröstförminskning, Bröstlyft Improva KirurgCentrum AB - Stockholm - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - mar 2019

Pris på behandling
Pris: 
48000 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-03-05
Beskrivning: 

Gjort en bröstförminskning och bröstlyft och är hittills väldigt nöjd. Improva är en för mig helt fantastisk klinik med trygga bra människor.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Bild för Maja Näslund
Maja NäslundHej!
Jag har I många år funderat på att göra en bröstförstoring kombinerat med bröstlyft. Efter mycket research så kände jag att citadelkliniken är rätt val för mig men jag valde mellan Peter cosmo och jörg bohn och uteslöt Peter cosmo av magkänsla.Bröstförminskning, Bröstlyft feb 2019 - Plastikakademin - Linköping Johan Thorfinn - Jen78

2019-02-25

Hej!
För 12 dagar sedan gjorde jag en bröstförminskning+lyft.
Kvällen innan fick jag tvätta mig med Descutan, likadant på morgonen ( operationsdagen). Behövde EJ tvätta håret med Descutan vilket jag är glad för!
På självaste operationsdagen skulle jag infinna mig 6.30 på Plastikakademin i Linköping så blev en riktigt tidig morgon. Var mer än nervös och kände nästan för att avboka alltihop, haha!


Hej!

Jag var på konsultation hos Magnus Hober på Improva förra veckan och bokade in ett bröstlyft + förstoring hos honom i slutet på april.

Det här är första gången jag opererar mig (så väl estetiskt som medicinskt) och jag är såklart jättenervös, främst för att bli missnöjd.

Jag tyckte jättemycket om doktor Hober och litar fullt ut på honom. Han var trygg, kunnig och samtidigt varm/humoristiskt. Men undrar ändå om någon här har haft honom som kirurg? Vart ni nöjda? Varför/varför inte? :)Bild för Anna9
Anna9Hej! Sitter här med mina fem veckor gamla bröst och börjar bli lite otålig:) När fick era bröst en fin form? Framför allt i underkant är det fortfarande kantigt. Kan tillägga att jag gjort ankarlyft samt förstoring.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!