Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Bröstlyft Oct 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Nikkis98

2022-10-31

Blev opererad den 31/10. Operationen gick jättebra från start till slut, det gick fort från det att jag kom till kliniken till jag var nedsövd. Efter operationen hade jag alltid folk runt mig som var behjälpliga med allt. Jag mådde fantastiskt när jag vaknade & har mått bra hela tiden efter, konstigt nog har jag inte haft någon smärta alls & inte behövt ta något smärtstillande! Allt läker fint & jag var tillbaka på jobbet efter 2 veckor. Jag är väldigt väldigt nöjd & glad! Ali var en otroligt duktig kirurg och resten av teamet var också otroligt duktiga!


Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.Datum: 
2022, December 12
8 days remaining
Fanny35's picture
Fanny35
Mer information: 

Bröstlyft med implantat och vårtgårdsförminskning


Kaktusen's picture
Kaktusen


Övriga taggar: 


Hej!

Jag ska göra ett bröstlyft utan implantat om 11 dagar och har en fundering. Jag är väl införstådd i att jag inte får träna hur som helst en tid efter, men hur är det med att "bara" svettas? Det verkar svårt att hitta svar i forumet eftersom nästan alla frågar eftersom de vill träna. 😅
Hej!
Gjorde ett bröstlyft med inplantat för 14 dagar sen. Var på återbesök på kliniken dag 10, där man ser att ena vårtgården är svart runt om, ca 2 mm. Innanför är det bara ett sår. Dom förklarar att det är dålig blodcirkulation till den bröstvårtan och kommer ta längre tid att läka. Huden är även gul runt vårtgården. Har jag fått nekros och har någon erfarenhet av detta? Är helt uppgiven.Annons
Annons
Annons