Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Datum: 
2021, september 2
om 116 dagar
Bild för Carrowh82
Carrowh82
Mer information: 

Bröstlyft & förminskning av vårtgård


Bild för Tia_
Tia_


Övriga taggar: 


Hej!
Har bokat operation nu i maj och känner mig redo! Har valt Motiva implantat, men har dock svårt att välja mellan Demi eller full. Behöver era råd :)
Det jag vill med implantatet är tt få en fylligare topp, och funderar nu om det blir "för lite" topp med Demi? Eller blir det onaturligt med full?

Tack alla på förhand! Så skönt att kunna fråga i detta forum.Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring, Bröstlyft Carovivakliniken - Uppsala - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft, - Fettsugning (kirurgi) - sep 2020

Pris på behandling
Pris: 
90000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-09-18
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Mummy make over.
Full bukplastik, samt bröstförstoring med lyft.
Äntligen dags, efter tio års väntan.Halloj, har precis gjort min första bröstoperation, lyft+implantat.
Jag är lite nyfiken på er med mer erfarenhet, har ni tips och råd på hur vi kan bättra på läk-processen? Både för att motverka ev. komplikationer samt att gå så fina ärr som möjligt.Annons
Annons
Annons