Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Bröstförstoring, Bröstlyft Hermelinen Specialistvård - Luleå - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - dec 2019

Pris på behandling
Pris: 
71000 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-12-04
Beskrivning: 

Bröstlyft med mentor anatomiska cpg 323 implantat.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)
Bild för Limpan44
Limpan44


Övriga taggar: 


Jag gjorde en bröstreduktion + lyft + implantat (375 cc Mentor) den 17 oktober på Alerisklinikken i Oslo.Bröstlyft, Byte av implantat, Vårtgårdsplastik Akademikliniken - Stockholm - - Byte av implantat, - - Bröstlyft, - - Vårtgårdsplastik - nov 2019

Pris på behandling
Pris: 
111000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-11-07
Beskrivning: 

Otroligt nöjd med Ulf Samuelsson på Akademikliniken

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)


Jag opererades för 6 dagar sedan. Tog ut urgamla implantat (20 år nästan!) och tillhörande kapslar. Gjorde nytt lyft och in med nya implantat. Men åååå vad jag har ont! Det känns som om taggtråd är lindad runt hela bröstkorgen. Imorgon är det dags för återbesök och jag ser verkligen fram emot att lätta på tejpen, som känns som en bidragande orsak till obehaget.... Men hur ont hade ni andra? När tyckte ni att livet började återgå till det normala?
Är det någon annan som ska göra op i december hos svein arthur jensen?

Hur förbereder ni er? Finns det något speciellt man kan göra så kroppen är mer beredd, eller läker bättre? Typ lymfmassage? Eller detox? Eller är allt sådant bara onödigt?

Jag har börjat äta järn med c-vitamin och flytande kollagen som påstås vara bra för huden, men jag har lite dålig inspiration så ni får gärna komma med tips och råd till en oerfaren nervös blivande patient.Annons
Annons
Annons