Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Bröstförstoring, Bröstlyft nov 2018 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - hallåhoppsan

2018-11-07

Sedan jag kom in i puberteten har jag mått dåligt över mina bröst. De hänger och är små i jämförelse till min kropp. Jag har alltid döljt dom så gott det gått, för vänner, familj, pojkvänner. Alltid haft super push-up bh:ar för att få brösten någorlunda proportionerliga till min kropp. Jag tog modet till och berättade det för min mamma en dag i september. Hon var väldigt förstående och kom då med förslaget att kanske göra ett bröstlyft. Jag som tänkt på något sådant sen jag var i tonåren blev chockad - då jag trodde att det inte var möjligt.

Mer information: 

Operation i Umeå på Polarkliniken. Kirurg Anders Nilsson. Fick sova över på ett hotell i samma byggnad. Bästa kliniken!!


Mer information: 

Hade konsultation i Sundsvall då min första tanke var att bara göra ett bröstlyft. Vi kom ganska fort överrens om att det inte räckte och jag fick gå hem och fundera på om jag ville ha implantat också. Bokade sedan en operationstid för både implantat och bröstlyft uppe i Umeå.


Bild för FetchThePony
FetchThePony
Mer information: 

Konsultation nr 2 inför operationen då jag inte bestämt mig för storlek än.Hej!
Jag funderar på hur länge ni fick vänta på ett operationsdatum?
Jag skulle vilja hinna på min semester som jag har här om ett tag men vet inte hur fort man kan räkna med att få en tid.

Någon som har erfarenhet om väntetiderna på Carlanderska?
Förstår såklart att det är olika från fall till fall och hur många som står i kö just då, men undrar på ett ungefär.Annons
Annons

POF-feedback