Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Bukplastik - full - stor, Bröstlyft Jun 2022 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - Jazze

2022-06-13

Igår den 13 juni 2022 genomförde jag en full bukplastik och ett bröstlyft utan implantat. Jag har fött tre barn och fått gigantisk mage vid varje graviditet trots att jag är ”normalbyggd”. Min yngsta är 4 år och efter den förlossningen repade sig inte magen utan stor diastas och överbliven hud. Jag opererade mig av två anledningar. Främst för att bli av med ryggont som kommit efter tredje förlossningen och delade magmuskler. Jag tränar ca 4-5 ggr i veckan så är i god form men magen har liksom inte hjälpt mig tillräckligt i övningar så jag har därför fått ryggont.

Tina38's picture
Tina38Hej! Jag har gjort ett bröstlyft med fettsugning av valkar på sidorna under armarna, jag behöver köpa en sport bh som har kompression på sidorna och som är hög under armarna (men tex. inte har för tjock under del (som kan trycka på ärret under bröstet). Undrar om någon gjort samma eller vet en bh som skulle kunna funka bra?Fettsugning (kirurgi), Bröstlyft Akademikliniken - Göteborg - - Bröstlyft, - Fettsugning (kirurgi) - May 2022

Pris på behandling
Pris: 
60000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-05-25
Beskrivning: 

Bröstlyft (tubulära bröst) och fettsugning under armarna

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Mer information: 

Bokat operation bröstlyft (tubulära bröst) med fettsugning under armarna.


Fettsugning (kirurgi), Bröstlyft, Tubulära/Tuberösa Bröst May 2022 - Akademikliniken - Göteborg Armin Assareh - Tina38

2022-05-25

Gjorde bröstlyft och fettsugning på sidorna (under armarna). Operationsdagen började 09.30 och var snabb och smidig, jag var nervös men kände mig helt trygg. Hade behövt gå ner 4 kg på 4 veckor för att hamna på BMI 30, hade fått dispens från narkosläkaren men ville ändå gå ner så att jag skulle ligga nära min målvikt (65) så jag var ganska sliten även om jag försökt äta lite mer dagarna innan op.

Mer information: 

Dr Hooman Motarjemi - Bröstförminskning + lyft (med vävnadslim Dermabond Prineo)


Annons
Annons
Annons