Annons

Plastikakademin - Linköping


Hej!

Efter att fått snabb tid till konsultation och efter det snabb tid till operation (jag fick en återbudstid) så blir det intimkirurgi för mig hos Gunnar Kratz på Plastikakademin i LInköping.
Helt säkert blir det blygdläppsplastik och eventuellt försnävning. Det har gått lite fort och nu kommer det ikapp mig. Vad ska man tänka på? Kan någon berätta om sina erfarenheter? Är Gunnar Kratz bra? Är ni nöjda?
Uppskattar supermycket om någon vill ta sig tid att berätta något, vad som helst om dessa operationer! kramar till er alla som satsar på er själva!Mer information: 

Pendlar mellan 48 - 50 kg, 26 år & 162 cm lång. Ammat och vill göra om brösten pga de blivit mindre.
konsultation - 8 januari
PlastikKirug - Johan thorfinn
Storlek innan operation - ca 70 a
Storlek efter operation - ?Hej! Jag gjorde min bröstförminskning med implantat och ett lyft i slutet av september. Jag känner fortfarande att det är svullet på sidorna, när jag lyfter upp armarna ser det konstigt ut på sidorna av bröstet och även när man känner så känns det "hårt". Även under bröstet vid ärren känns det samma sak. Någon som varit med om något liknande? Svullnaden kan ju lägga sig mer med tiden men är så himla nojig..
Jag ska göra en bröstförminskning/ lyft i februari..något som jag har velat göra i flera år och nu blir det alltså snart verklighet!:-) skulle vilja höra lite från er som har gjort samma ingrepp..slutresultat, ev komplikationer osv..ja helt enkelt era upplevelser! Är förväntansfull men också sååå nervös!Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!