Annons

Plastikakademin - Linköping

Operationsdags's picture
OperationsdagsHej på er! Jag undrar om någon har genomfört bröstförstoring på Plastikakademin i Linköping och vad ni tycker om kliniken, och kanske även någon särskild kirurg?
Stort tack på förhand!Bukplastik - nedre - mindre Plastikakademin - Linköping - - Bukplastik - nedre - mindre - Jan 2024

Pris på behandling
Pris: 
44000 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2024-01-10
Beskrivning: 

Liten bukplastik för korrigering av ärr från livmoderoperationer som läkt fast i bukväggen samt borttagning av överhängande hud och fett.
Operation utförd av Dr Johan Thorfinn.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Mer information: 

En 5:e operation och min 4:e korrigering. Denna gång sänktes ena implantatet och andra bröstet fick vara i fred. Resultatet ser äntligen bra ut !


Mer information: 

1-årsbesök efter operation. Kirurgen konstaterar "lättare bottoming out", men tycker inte att vi behöver åtgärda något så länge jag är nöjd.Jag har tid för bröstförstoring hos Johan Thorfinn på plastikakademin i Linköping 24 oktober.
Jag fick prova ut 250 cc när jag var på konsultation.
Jag har valt mentor ergonomix men nu står jag och väljer mellan 245cc demi eller 255cc full. Han har sagt att det finns möjlighet att gå upp till 275cc full om jag vill. Jag är väldigt liten och har inte så mycket egen bröstvävnad.
Pendlar i vikt mellan 40-45 men oftast runt 42 kg och är 158 cm lång om det har någon betydelse.Annons
Annons
Annons