Annons

Plastikakademin - Linköping

Mer information: 

En 5:e operation och min 4:e korrigering. Denna gång sänktes ena implantatet och andra bröstet fick vara i fred. Resultatet ser äntligen bra ut !


Mer information: 

1-årsbesök efter operation. Kirurgen konstaterar "lättare bottoming out", men tycker inte att vi behöver åtgärda något så länge jag är nöjd.Hej!

Ska försöka sammanfatta mig kort trots att det finns hur mycket som helst att berätta om som jag varit med om i denna mardröm.

Det jag känner är viktigast att berätta här och nu är att jag gjort två operationer på plastikakademin, en första operation för att flytta fram hakan men efter massa komplikationer och oväntade resultat så blev det ytterligare en operation som inte var till mycket hjälp utan istället förvärrat det hela.
Jag har tid för bröstförstoring hos Johan Thorfinn på plastikakademin i Linköping 24 oktober.
Jag fick prova ut 250 cc när jag var på konsultation.
Jag har valt mentor ergonomix men nu står jag och väljer mellan 245cc demi eller 255cc full. Han har sagt att det finns möjlighet att gå upp till 275cc full om jag vill. Jag är väldigt liten och har inte så mycket egen bröstvävnad.
Pendlar i vikt mellan 40-45 men oftast runt 42 kg och är 158 cm lång om det har någon betydelse.Bröstförminskning, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Plastikakademin - Linköping - - Bröstförstoring, - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - Ankarlyft - Sep 2022

Pris på behandling
Pris: 
70000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-09-13
Beskrivning: 

Bröstlyft och förstoring med Motiva ergonomin demi 320 ml samt ca 100 ml reducering av egen vävnad.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Annons
Annons
Annons