Annons

Bröstlyft med implantat


Hej!

Någon som gjort en full bukplastik som vill ge tips och råd om frågor jag bör ställa till kirurgen. Jag har bokat operation 1/6-23 så har ett tag på mig.

Planerar att göra en bröstförstoring med bröstlyft samtidigt, tips tas gärna emot när den gäller den operationen med.

Har bokat operation på Akademikliniken hos doktor Jonas Lundberg
Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.avikrehn's picture
avikrehnHej!
Jag har efter jag varit på konsultation blivit något fundersam över vilken storlek på implantat jag ska välja!
Jag ska göra både lyft + implantat och enligt Kirurgen kan jag max lägga in 400 cc för att det inte ska bli för tungt i samband med lyftet men det överallt att tjejer lägger in mer?
Jag är 175 cm, väger 73 kg och har en bröstbredd på 14 cm. Jag är alltså inte så liten. Egen bröstvävnad vet jag inte men kanske uppskattningsvis 250 (+/-50) men dem hänger mycket efter 3 barn! Jag är ute efter fylliga och pigga bröst med lagom klyfta!
Hej!
Ska göra en bukplastik, fettsugning + bröstlyft med implantat efter stor viktnedgång. Har varit på art Clinic på konsultation men kände inte att jag fick så klar bild av hur resultatet skulle bli.

Jag står nu mellan Paolo på AK eller Riikka Veltheim. Berätta gärna era erfarenheter! Hört mycket gott om Paolo och känns tryggt att göra brösten hos honom (ska på konsultation imorgon) men jag blir däremot osäker på om han är den rätta för bukplastik? Där vad jag har läst har hon jobbat mycket med plastik just efter viktnedgång.
Hej!

Har du gjort ankarlyft + implantat och är nöjd?! Vem är den bästa kirurgen i Sverige?
Vill så gärna få snygga bröstvårtor och har läst att det är lite olika resultat beroende på kirurg <3

Tack!Sotisen's picture
SotisenHej!

Skulle bli såå glad om någon som har gjort bröstförstoring kan svara mig på följande:
Hej, jag ska operera mig 5/10-21. Bröstförstoring, på Nordiska Kliniken med Patrik Höijer. I själva kostnaden ingår det 1år trygghetsgaranti. Men man kan lägga till 3 eller 5år. Jag har läst igenom info papperna. Har någon av er tecknat dessa ”tillägg”? Om du har gjort det. Har du erfarenhet ifall de fungerar när du har haft någon komplikation?
Hej!
Jag är 21år, 169cm, väger runt 63kg och har breda axlar. Vill göra en bröstförstoring. Jag har pendlat väldigt mycket i vikt, det har gjort att jag har nu häng. Jag mätte här om dagen att jag har ung 23cm från nyckelbenet till bröstvårtan. Jag har totalt varit hos 3 olika kirurger från olika kliniker.
Hej! Någon som varit med om att man inte ska tejpa ärren på 2 månader? Jag fick dom instruktionerna av min kirurg, men har aldrig hört att man inte ska tejpa? Jag opereade mig för en vecka sen och har fortfarande kompresser. Detta är min andra op. Operarde mig första gången för ca 6 månader sen hos samma kirurg. Och då var det samma sak, ingen tejp. Ärren blev SÅ hemska och breda och därför skulle jag göra en ärrkorrigering (Gjorde ankarlyft första op). Passade även på att byta til andral implantat. Någon som har erfarenhet av att inte tejpa? Jag hittar inte någon information om det.lehla's picture
lehlaHej!

Bor i Sundsvall och ska operera mig i Umeå. Ska byta ut mina 500 cc till 300 cc och göra ett lyft. Jag har ingen som kan följa med och kommer därför resa hem med tåg ensam. Kommer inte direkt ha något tungt bagage utan kanske en liten och lätt väska med det mest nödvändiga.

Oroar mig för om det kommer att gå bra att resa hem ensam med tåget, tar 3 h. Hur ont kommer jag att ha? Ska reda hem dagen efter op.

Någon som har erfarenhet att vara ensam efter op?Annons
Annons
Annons