Annons

Art Clinic - Uppsala

Bröstförstoring Dec 2022 - Art Clinic - Uppsala Vet ej/saknar namnet - Petra1979

2022-12-20

Min operations berättelse =)

En bakgrund om mig: Petra 43 år och är en transkvinna , alltså tilldelad manligt kön vid födseln men alltid kännt att något inte stämde. Tog fram tills jag var 35 innan jag vågade söka vård för detta.
Har levt öppet som kvinna i 2,5 år och blev i sommras kvinna i statens och sjukvårdens ögon då jag fick mitt juiridiska kön ändrat och kvinnligt person nummer.

Bröstförstoring Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring - Dec 2022

Pris på behandling
Pris: 
54900 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-12-20
Beskrivning: 

Fantastisk personal, oerhört välkomnande och varma såsom förstående. Jag har mycket bra förtroende för kliniken och dess personal. Var på återbesök idag och sjuksköterskan var jättenöjd över min ärrläkning hitintills.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)


Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.Mer information: 

Detta var min 2:a konsultation som även inkluderade en 3D skanning för att få ett hum om hur olika implantat kommer att se ut på min överkropp.
Min kirurg Virginia Gonzalez var jätte varm och go vid undersökningen samt väldigt hjälpsam i råd vad som passar just mig.
Det var inte svårt att välja implantat Märke och modell efter 3D skanningen, ett plus var att jag fick tillgång till mina olika animeringar via Crisalix.


Petra1979's picture
Petra1979
Mer information: 

Virginia Gonzales heter min läkare på Art Clinic, hon har tidigare arbetat på plastikkirurgen på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Jag kommer att sätta in Mentors anatomiska implantat CPG-322-375cc under muskeln.


Mer information: 

Första återbesöket efter op, kontroll av sårläkning och läkbehå mm.


Annons
Annons
Annons